Gość paulinqa123 Napisano 24 Grudnia 2015 Napisano 24 Grudnia 2015 Chciałam złożyć skargę na osobę ,która nałożyła mi bana i jednocześnie uzyskać wyjaśnienie. Dlaczego zamiast ostrzeżenia otrzymałam od razu bana na tydzień, bez żadnego wyjaśnienia. Ilość ostrzeżeń i punktów nie była adekwatna do kary ,którą jak mniemam (ale nie mam pewności) nałożyła na mnie Euterpe. A kiedy Inez wstawiła się za mną, nagle ban pozostał zdjęty po kilku dniach.
Gość Euterpe Napisano 24 Grudnia 2015 Napisano 24 Grudnia 2015 Sprawa z banem była rozpatrywana już wcześniej, więc nie zawdzięczasz tego Inez. I gdyby nie ten świąteczny czasz, miałabyś tego bana zdjętego wcześniej, ale nie ukrywam, byłam zbyt zabiegana. Dlaczego dostałaś bana? A no dlatego, że mam trzy przyciski z napisem "dodaj ostrzeżenie" i wybrałam nie ten. Jak kiedyś zostaniesz moderatorem, to może uda Ci się trafić w odpowiedni.
Gość paulinqa123 Napisano 24 Grudnia 2015 Napisano 24 Grudnia 2015 Nie bądz bezczelna. A co mnie obchodzi to że czas jest świateczny ? To moje zadania czy Twoje ? Skoro nie radzisz sobie w moderatorskich jakże trudnych zadaniach, to może zrezygnuj z tych funkcji.
Maestro Inez2503 Napisano 24 Grudnia 2015 Maestro Napisano 24 Grudnia 2015 Sprawa z banem była rozpatrywana już wcześniej, więc nie zawdzięczasz tego Inez. I gdyby nie ten świąteczny czasz, miałabyś tego bana zdjętego wcześniej, ale nie ukrywam, byłam zbyt zabiegana. Dlaczego dostałaś bana? A no dlatego, że mam trzy przyciski z napisem "dodaj ostrzeżenie" i wybrałam nie ten. Jak kiedyś zostaniesz moderatorem, to może uda Ci się trafić w odpowiedni. Widocznie nie każdy nadaje się na moderatora.Niektórym władza odbija.Dobrze,ze nie jesteś pielęgniarką, która daje zastrzyki,bo jakby Ci się ręką omsknela przy wyznaczeniu dawki to...życzę powodzenia.
Gość Euterpe Napisano 24 Grudnia 2015 Napisano 24 Grudnia 2015 To samo powiecie osobie, która roznosi pocztę? Prowadzącemu autobus, bo pojechał inną trasą? W końcu to ich obowiązek, co tam święta. Rozkładam ręce Myślałam, że ucieszysz się z ściągniętego bana, a tu nic. Szkoda, że tego nie doceniasz oraz nie potrafisz patrzeć jak człowiek, zwłaszcza w ten świąteczny czas. Jeżeli nie obchodzisz świąt, to przynajmniej uszanuj tradycje innych.
Gość paulinqa123 Napisano 24 Grudnia 2015 Napisano 24 Grudnia 2015 Bana dostałam 21go ,a wtedy świąt nie było. Poza tym powinnas pelnic swoje obowiazki caly czas a nie keidy Ci sie podoba. Mam skakać z radosci bo najpierw dostałam bana a teraz nie uslyszalam nawet słowa przepraszam?! chyba kpisz. a to czy i jak obchodze świeta to juz nie powinno cie interesować.
Maestro Inez2503 Napisano 24 Grudnia 2015 Maestro Napisano 24 Grudnia 2015 To samo powiecie osobie, która roznosi pocztę? Prowadzącemu autobus, bo pojechał inną trasą? W końcu to ich obowiązek, co tam święta. Rozkładam ręce Myślałam, że ucieszysz się z ściągniętego bana, a tu nic. Szkoda, że tego nie doceniasz oraz nie potrafisz patrzeć jak człowiek, zwłaszcza w ten świąteczny czas. Jeżeli nie obchodzisz świąt, to przynajmniej uszanuj tradycje innych. Dokładnie to samo powiemy.To ich obowiązek,a Twój argument jest conajmniej nie ma miejscu.Nie chodzi tu o Święta.Stanelam w obronie mojej koleżanki, która została niesprawiedliwie potraktowana.Zarejestrowalam się wczoraj na innym forum i jestem w szoku.Panuje tam normalna atmosfera,bo nie ma gestapowskich metod.Na serio mam wrażenie,ze coniektorzy wywodzą się z PISu.
Administrator Ismer Napisano 25 Grudnia 2015 Administrator Napisano 25 Grudnia 2015 (edytowane) Paulinqa123: wyjaśniłam już w okołotarotowych, dlaczego bana dostałaś. Euterpe przyznaje się z góry do winy, ale to nie jest tak: nie wiemy dlaczego ten ban się pojawił - system mógł błędnie odczytać (tzn. zsumować te punkty, które dostałaś teraz z tymi wygasłymi, co się niestety zdarza) - a przy ostrzeżeniu, gdy jest więcej na koncie niż 2 punkty, bana dostaje się z automatu! Nie kłam iż nie dostałaś ostrzeżenia, w moderatorskim jak byk widnieje, że je otrzymałaś wraz z dwoma punktami karnymi. I było to same ostrzeżenie! Za dwa punkty się nie dostaje bana, więc jestem zdania, że zawinił system. Co do obowiązków moderatora - proszę, nie pouczaj kto i kiedy ma je wykonywać, bo to akurat wiemy - to też jest zapisane w regulaminie. Mod ma obowiązek pojawiać się na forum minimum dwa razy w tygodniu, nie ma obowiązku siedzieć tu codziennie ani tym bardziej tu mieszkać. Jeśli powstają jakieś nieporozumienia, to mamy obowiązek je wyjaśnić, co też uczyniliśmy, ale do licha, także jesteśmy ludźmi i mamy rodziny, poza tym żeby nie popełniać błędów to trzeba by tu zaangażować samego Pana Boga. Mnie zależało żeby sprawę wyjaśnić, więc siedziałam pół dnia przed kompem i nie oczekuję za to oklasków, bo uważam, że trzeba było to wyjaśnić, od tego jestem. Jednak w tej sprawie obie strony są winne, gdyż post, od którego wszystko się zaczęło fatalnie rozminął się z zasadami forum. Nie ma mowy, by tego typu posty pojawiały się tutaj. Edytowane 25 Grudnia 2015 przez Ismer
Gość paulinqa123 Napisano 31 Grudnia 2015 Napisano 31 Grudnia 2015 (edytowane) Skończ zarzucać mi kłamstwa do jasnej cholery ! Owszem dostałam ostrzeżenie ale już po tym jak otrzymalam bana czy bylo to w tym samym czasie nie wiem i nie ma to dla mnine znaczenia, dlatego ,że zaraz po nalozeniu bana nie mogłam sie nawet dowiedziec o co chodzi ,nie wiedziałam nawet za co go dostałam! Co do drugiej czesci twojej wypowiedzi, jesli bede miec ochote wyrazic swoje zdanie to i tak się stanie. Więc swoje prosby mozesz sobie wsadzić. Skonczylo sie moje przymykanie oczu na wszytkie idiotyczne reguły, regulaminy i subiektywne oceny. Ja jak wiem ze nie mam czasu na pelnienie takich funkcji to odmawiam, z resztą tak samo bylo już w moim przypadku. i wiesz co Ismer ? tak jak juz opisalam wczesniej. Sama po czasie przyznasz mi racje ze to forum schodzi na psy i gwarantuje ci ze nie jestem pierwsza i ostatnia osobą która będzie mieć tutaj coś wiecej w tym temacie do powiedzenia bo nei tylko mnie oczy się otwarły Edytowane 31 Grudnia 2015 przez Euterpe
Administrator Ismer Napisano 31 Grudnia 2015 Administrator Napisano 31 Grudnia 2015 Do "jasnej cholery" sama skończ bardzo wyciszona osobo. Jeśli sama nie wiesz, kiedy dostałaś bana to w ogóle nie pisz tych głupot, bo się sama tym pogrążasz. Jeśli zaś wiesz jak odbywa się procedura, to także tym samym wiesz, że pisze się ostrzeżenie a ban leci z automatu, po przekroczeniu określonej liczby punktów. Więc moim zdaniem po prostu ściemniasz. Ja też mam prawo wyrazić własne zdanie i jeśli będę miała ochotę je wyrazić to tak się stanie - i tym samym to uczyniłam. Jeśli skończyło się Twoje przymykanie oczu na te idiotyczne reguły, to przyjmij do wiadomości, że nasze przymykanie oczu na Twoje nierespektowanie zasad także. A na chamstwo tym bardziej. Nie chcę Cię obrażać i proszę byś nie robiła tego w stosunku do mnie. Jeśli Cię uraziłam - to przepraszam, nie dlatego, że tak odczuwam, ale dlatego, iż nie miałam zamiaru tego robić. Nie wiem, czy przyznam Ci rację, nie stawiałam kart na tą kwestię. Ale wiem, że zależy mi na tym, by forum funkcjonowało prawidłowo. Jeśli ktoś ustalił regulamin to innego wyjścia nie ma, jak przestrzeganie go. Nie ja go ustalałam, ale podobnie jak Ty i wszyscy inni muszę się do niego dostosować. Jeśli ktoś tego robić nie chce to wolna wola, forum to nie dożywocie, można z nim w każdej chwili wziąć rozwód.
Rekomendowane odpowiedzi