Gość Linkinia Napisano 25 Grudnia 2015 Napisano 25 Grudnia 2015 Te karty stawiałam sobie jeszcze w listopadzie. Od dobrych kilku lat jestem singlem. Może ktoś z was spojrzy? Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że będę w związku? I kwartał 2016 5 denarów, Rycerz denarów, Król denarów --> HB Kapłan W tym czasie pojawi się obok mnie co najmniej jeden pan, będę się z nim spotykać. II kwartał 2016 4 kielichów, X Koło, 6 mieczy --> HB XX Sąd, II Kapłanka Tutaj nie będzie nikogo. III kwartał 2016 5 buław, IX Pustelnik, Rycerz buław --> HB XIV Umiarkowanie, V Kapłan Pierwszą kartę czytałabym jako niezobowiązujące relacje, z których nic nie wyniknie. Potem się ktoś pojawi. IV kwartał 2016 XVII Gwiazda, 8 buław, 9 buław --> HB VII Rydwan ... pojawi się i zostanie na dłużej. Powinnam być zadowolona, może nawet szczęśliwa. Cytuj
panna.marta Napisano 25 Grudnia 2015 Napisano 25 Grudnia 2015 1 kwartal to poszukiwania, 2 kwartal to samo karty nie pokazuja zmian. 3 kwartal lekkie zwatpienie i w 4 odnajdujesz rownowage. Moim zdaniem w 2016 roku nie będzie związku 😢 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 25 Grudnia 2015 Napisano 25 Grudnia 2015 też jestem zdania, że nici ze związku, ale samotności też za bardzo możesz nie odczuć I kwartał 2016 - 5 denarów, Rycerz denarów, Król denarów niedosyt, brak pełnej satysfakcji czy spełnienia, że nie masz mężczyzny chociażby w typie rycerza denarów. Ktoś jednak powinien się kręcić - aż dwóch mężczyzn tutaj wyskoczyło. II kwartał 2016 - 4 kielichów, X Koło, 6 mieczy 4 kielichów - zniesmaczenie, niechęć koło - nic na to nie poradzisz 6 mieczy - zajmiesz się czymś innym, może bardziej na nauce, uciekniesz myślami w inny świat, obierzesz inne tory III kwartał 2016 - 5 buław, IX Pustelnik, Rycerz buław tutaj możesz bardziej kogoś (lub kogokolwiek) pożądać, bardziej pragnąć, chyba myśli z tym tematem nie będą Cię opuszczać, możesz być bardziej nerwowa Rycerz buław może też wskazywać osobę... IV kwartał 2016 - XVII Gwiazda, 8 buław, 9 buław uspokoisz się, pogrążysz w marzeniach, aż w końcu nabierzesz dystansu 9 buław - sparzenie, niechęć, chęć pobycia samemu, trzymanie emocji na wodzy, strach Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi