Iwka78 Napisano 26 Grudnia 2015 Napisano 26 Grudnia 2015 Witam matka, żona i od 4 stycznia kobieta pracująca:) Aura - XX sąd ostateczny+ giermek mieczy, suma HB II kapłanka - sąd ostateczny przynosi to, co nowe, ale także bilans poprzedniego roku i plany na nadchodzący; giermek mieczy mówi, że będę uczyć się nowych rzeczy. Ogólnie odżyję w tym miesiącu. Uczucia - XVI wieża + 4 puchary, suma HB XX sąd, II kapłanka - ojjojojojjj.... no mega rozczarowanie mnie dopadnie:-( Praca - XII wisielec + XI sprawiedliwość;suma HB XX sąd, II kapłanka - hm... no cóż, będę skupiona na pracy, podejdę do niej z dużym dystansem i pewnie poddam sprawiedliwej ocenie, która chyba nie będzie najlepsza patrząc po kartach na uczucia.... Finanse - 5 pucharów + XV diabeł; suma HB XX sąd, II kapłanka - miałam nie raz gorsze karty i przeżyłam, więc teraz też dam radę:-) Odchudzanie - XIX słońce + II kapłanka, suma HB XXI świat, III cesarzowa- - kurcze, no dla mnie to słońce kojarzy mi się nadal z kimś z nadwagą, a kapłanka jeszcze coś zakrywa. Może powinnam popracować nad nastawieniem do odchudzania? Zdrowie - 9 mieczy + 5 mieczy, suma HB XIV umiarkowanie -pewnie z powodu nowej pracy nie będę spać zbyt dobrze i będę kombinować w nocy, aby było dobrze. Niespodzianka - głupiec + paź buław - czeka mnie nowy początek i chyba jakaś wiadomość Widać, że ten miesiąc będzie mega ważny dla mnie, bo bardzo dużo AW się pojawiło i prawie wszędzie XX sąd w podsumie, czyli będę analizować i robić bilanse. Cytuj
Gość Linkinia Napisano 26 Grudnia 2015 Napisano 26 Grudnia 2015 Aura - XX sąd ostateczny+ giermek mieczy, suma HB II kapłanka To będzie dobry miesiąc, radosny i aktywny. Uczucia - XVI wieża + 4 puchary, suma HB XX sąd, II kapłanka Nie wygląda to dobrze. Coś Cię mocno zaskoczy, zrani, będziesz smutna... Praca - XII wisielec + XI sprawiedliwość;suma HB XX sąd, II kapłanka To nowa praca, szukałaś jej jakiś czas, dlatego wraz z nią pojawią się zmiany w przyzwyczajeniach i rytmie dnia. Druga karta pokazuje, że powinnaś się w niej sprawdzić. Finanse - 5 pucharów + XV diabeł; suma HB XX sąd, II kapłanka W oczekiwaniu na wypłatę odczujesz brak pieniążków, ale będziesz rozsądnie gospodarować tymi, co masz i powinno wystarczyć. Odchudzanie - XIX słońce + II kapłanka, suma HB XXI świat, III cesarzowa Nowy Rok to jeszcze świętowanie... wydaje mi się, że sobie pofolgujesz trochę, ale gdzieś w połowie miesiąca weźmiesz się za odchudzanie Zdrowie - 9 mieczy + 5 mieczy, suma HB XIV umiarkowanie Tu myślę tak jak Ty. Nerwy, myślenie po nocach. Niespodzianka - głupiec + paź buław Coś pozytywnego. Jakaś wiadomość, zaproszenie, związane z czymś nowym, nieoczekiwanym. Cytuj
afercia Napisano 26 Grudnia 2015 Napisano 26 Grudnia 2015 Aura - XX sąd ostateczny+ giermek mieczy, suma HB II kapłanka - wróci coś, albo myśli o kimś, może w nowej pracy będą wyzwania intelektualne i będziesz czuła się jakbyś wracała do szkoły Uczucia - XVI wieża + 4 puchary, suma HB XX sąd, II kapłanka - jakaś kłótnia, foszenie się, ale 4 pucharów zamknięcie w domu - jak mówimy o małzeństwie to raczej dobrze, że nikt na boki nie lata Praca - XII wisielec + XI sprawiedliwość;suma HB XX sąd, II kapłanka - będzie dla Ciebie najważniejsza w tym miesiącu, mam wrażenie że wszystko wywróci się do góry nogami przez nią a ty będziesz starała się dawać z siebie wszystko Finanse - 5 pucharów + XV diabeł; suma HB XX sąd, II kapłanka - trochę rozchulasz w tym diable ale raczej takie polskie dochodzenie portfela po świętach do normalnośxi Odchudzanie - XIX słońce + II kapłanka, suma HB XXI świat, III cesarzowa- nie będzisz do końca trzymała się diety i ćwiczeń Zdrowie - 9 mieczy + 5 mieczy, suma HB XIV umiarkowanie - wszystko związane z głową i nerwami, może być bezsenność, mogą być migreny Niespodzianka - głupiec + paź buław - może Twoje dziecko Cię zaskoczy? 1 Cytuj
Iwka78 Napisano 31 Stycznia 2016 Autor Napisano 31 Stycznia 2016 WERYFIKACJA Linkinia Aura - XX sąd ostateczny+ giermek mieczy, suma HB II kapłankaTo będzie dobry miesiąc, radosny i aktywny. Uczucia - XVI wieża + 4 puchary, suma HB XX sąd, II kapłanka Nie wygląda to dobrze. Coś Cię mocno zaskoczy, zrani, będziesz smutna... Praca - XII wisielec + XI sprawiedliwość;suma HB XX sąd, II kapłanka To nowa praca, szukałaś jej jakiś czas, dlatego wraz z nią pojawią się zmiany w przyzwyczajeniach i rytmie dnia. Druga karta pokazuje, że powinnaś się w niej sprawdzić. Finanse - 5 pucharów + XV diabeł; suma HB XX sąd, II kapłanka W oczekiwaniu na wypłatę odczujesz brak pieniążków, ale będziesz rozsądnie gospodarować tymi, co masz i powinno wystarczyć. Odchudzanie - XIX słońce + II kapłanka, suma HB XXI świat, III cesarzowa Nowy Rok to jeszcze świętowanie... wydaje mi się, że sobie pofolgujesz trochę, ale gdzieś w połowie miesiąca weźmiesz się za odchudzanie Zdrowie - 9 mieczy + 5 mieczy, suma HB XIV umiarkowanie Tu myślę tak jak Ty. Nerwy, myślenie po nocach. Niespodzianka - głupiec + paź buław Coś pozytywnego. Jakaś wiadomość, zaproszenie, związane z czymś nowym, nieoczekiwanym. Afercia Aura - XX sąd ostateczny+ giermek mieczy, suma HB II kapłanka - wróci coś, albo myśli o kimś, może w nowej pracy będą wyzwania intelektualne i będziesz czuła się jakbyś wracała do szkołyUczucia - XVI wieża + 4 puchary, suma HB XX sąd, II kapłanka - jakaś kłótnia, foszenie się, ale 4 pucharów zamknięcie w domu - jak mówimy o małzeństwie to raczej dobrze, że nikt na boki nie lata Praca - XII wisielec + XI sprawiedliwość;suma HB XX sąd, II kapłanka - będzie dla Ciebie najważniejsza w tym miesiącu, mam wrażenie że wszystko wywróci się do góry nogami przez nią a ty będziesz starała się dawać z siebie wszystko Finanse - 5 pucharów + XV diabeł; suma HB XX sąd, II kapłanka - trochę rozchulasz w tym diable ale raczej takie polskie dochodzenie portfela po świętach do normalnośxi Odchudzanie - XIX słońce + II kapłanka, suma HB XXI świat, III cesarzowa- nie będzisz do końca trzymała się diety i ćwiczeń Zdrowie - 9 mieczy + 5 mieczy, suma HB XIV umiarkowanie - wszystko związane z głową i nerwami, może być bezsenność, mogą być migreny Niespodzianka - głupiec + paź buław - może Twoje dziecko Cię zaskoczy? Tak ogólnie, to było to baaaardzo ciężki miesiąc - nowe środowisko, nowe obowiązki było mi ciężko. Nie miałam siły już ćwiczyć po pracy, ani nawet myśleć o odchudzaniu. Co do niespodzianki, to faktycznie zostałam zaproszona na rozmowę kwalifikacyjną:-) Dziękuję za interpretacje! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi