Skocz do zawartości

Styczeń 2016

Iwka78

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

matka, żona i od 4 stycznia kobieta pracująca:)

Aura - XX sąd ostateczny+ giermek mieczy, suma HB II kapłanka - sąd ostateczny przynosi to, co nowe, ale także bilans poprzedniego roku i plany na nadchodzący; giermek mieczy mówi, że będę uczyć się nowych rzeczy. Ogólnie odżyję w tym miesiącu.

Uczucia - XVI wieża + 4 puchary, suma HB XX sąd, II kapłanka - ojjojojojjj.... no mega rozczarowanie mnie dopadnie:-(

Praca - XII wisielec + XI sprawiedliwość;suma HB XX sąd, II kapłanka - hm... no cóż, będę skupiona na pracy, podejdę do niej z dużym dystansem i pewnie poddam sprawiedliwej ocenie, która chyba nie będzie najlepsza patrząc po kartach na uczucia....

Finanse - 5 pucharów + XV diabeł; suma HB XX sąd, II kapłanka - miałam nie raz gorsze karty i przeżyłam, więc teraz też dam radę:-)

Odchudzanie - XIX słońce + II kapłanka, suma HB XXI świat, III cesarzowa- - kurcze, no dla mnie to słońce kojarzy mi się nadal z kimś z nadwagą, a kapłanka jeszcze coś zakrywa. Może powinnam popracować nad nastawieniem do odchudzania?

Zdrowie - 9 mieczy + 5 mieczy, suma HB XIV umiarkowanie -pewnie z powodu nowej pracy nie będę spać zbyt dobrze i będę kombinować w nocy, aby było dobrze.

Niespodzianka - głupiec + paź buław - czeka mnie nowy początek i chyba jakaś wiadomość

Widać, że ten miesiąc będzie mega ważny dla mnie, bo bardzo dużo AW się pojawiło i prawie wszędzie XX sąd w podsumie, czyli będę analizować i robić bilanse.

Gość Linkinia
Napisano

Aura - XX sąd ostateczny+ giermek mieczy, suma HB II kapłanka

To będzie dobry miesiąc, radosny i aktywny.

Uczucia - XVI wieża + 4 puchary, suma HB XX sąd, II kapłanka

Nie wygląda to dobrze. Coś Cię mocno zaskoczy, zrani, będziesz smutna...

Praca - XII wisielec + XI sprawiedliwość;suma HB XX sąd, II kapłanka

To nowa praca, szukałaś jej jakiś czas, dlatego wraz z nią pojawią się zmiany w przyzwyczajeniach i rytmie dnia. Druga karta pokazuje, że powinnaś się w niej sprawdzić.

Finanse - 5 pucharów + XV diabeł; suma HB XX sąd, II kapłanka

W oczekiwaniu na wypłatę odczujesz brak pieniążków, ale będziesz rozsądnie gospodarować tymi, co masz i powinno wystarczyć.

Odchudzanie - XIX słońce + II kapłanka, suma HB XXI świat, III cesarzowa

Nowy Rok to jeszcze świętowanie... wydaje mi się, że sobie pofolgujesz trochę, ale gdzieś w połowie miesiąca weźmiesz się za odchudzanie :)

Zdrowie - 9 mieczy + 5 mieczy, suma HB XIV umiarkowanie

Tu myślę tak jak Ty. Nerwy, myślenie po nocach.

Niespodzianka - głupiec + paź buław

Coś pozytywnego. Jakaś wiadomość, zaproszenie, związane z czymś nowym, nieoczekiwanym.

Napisano

Aura - XX sąd ostateczny+ giermek mieczy, suma HB II kapłanka - wróci coś, albo myśli o kimś, może w nowej pracy będą wyzwania intelektualne i będziesz czuła się jakbyś wracała do szkoły

Uczucia - XVI wieża + 4 puchary, suma HB XX sąd, II kapłanka - jakaś kłótnia, foszenie się, ale 4 pucharów zamknięcie w domu - jak mówimy o małzeństwie to raczej dobrze, że nikt na boki nie lata :)

Praca - XII wisielec + XI sprawiedliwość;suma HB XX sąd, II kapłanka - będzie dla Ciebie najważniejsza w tym miesiącu, mam wrażenie że wszystko wywróci się do góry nogami przez nią a ty będziesz starała się dawać z siebie wszystko

Finanse - 5 pucharów + XV diabeł; suma HB XX sąd, II kapłanka - trochę rozchulasz w tym diable :) ale raczej takie polskie dochodzenie portfela po świętach do normalnośxi

Odchudzanie - XIX słońce + II kapłanka, suma HB XXI świat, III cesarzowa- nie będzisz do końca trzymała się diety i ćwiczeń

Zdrowie - 9 mieczy + 5 mieczy, suma HB XIV umiarkowanie - wszystko związane z głową i nerwami, może być bezsenność, mogą być migreny

Niespodzianka - głupiec + paź buław - może Twoje dziecko Cię zaskoczy? :)

• Lubię to! 1
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

WERYFIKACJA

Linkinia

Aura - XX sąd ostateczny+ giermek mieczy, suma HB II kapłanka

To będzie dobry miesiąc, radosny i aktywny.

Uczucia - XVI wieża + 4 puchary, suma HB XX sąd, II kapłanka

Nie wygląda to dobrze. Coś Cię mocno zaskoczy, zrani, będziesz smutna...

Praca - XII wisielec + XI sprawiedliwość;suma HB XX sąd, II kapłanka

To nowa praca, szukałaś jej jakiś czas, dlatego wraz z nią pojawią się zmiany w przyzwyczajeniach i rytmie dnia. Druga karta pokazuje, że powinnaś się w niej sprawdzić.

Finanse - 5 pucharów + XV diabeł; suma HB XX sąd, II kapłanka

W oczekiwaniu na wypłatę odczujesz brak pieniążków, ale będziesz rozsądnie gospodarować tymi, co masz i powinno wystarczyć.

Odchudzanie - XIX słońce + II kapłanka, suma HB XXI świat, III cesarzowa

Nowy Rok to jeszcze świętowanie... wydaje mi się, że sobie pofolgujesz trochę, ale gdzieś w połowie miesiąca weźmiesz się za odchudzanie :)

Zdrowie - 9 mieczy + 5 mieczy, suma HB XIV umiarkowanie

Tu myślę tak jak Ty. Nerwy, myślenie po nocach.

Niespodzianka - głupiec + paź buław

Coś pozytywnego. Jakaś wiadomość, zaproszenie, związane z czymś nowym, nieoczekiwanym.

Afercia

Aura - XX sąd ostateczny+ giermek mieczy, suma HB II kapłanka - wróci coś, albo myśli o kimś, może w nowej pracy będą wyzwania intelektualne i będziesz czuła się jakbyś wracała do szkoły

Uczucia - XVI wieża + 4 puchary, suma HB XX sąd, II kapłanka - jakaś kłótnia, foszenie się, ale 4 pucharów zamknięcie w domu - jak mówimy o małzeństwie to raczej dobrze, że nikt na boki nie lata :)

Praca - XII wisielec + XI sprawiedliwość;suma HB XX sąd, II kapłanka - będzie dla Ciebie najważniejsza w tym miesiącu, mam wrażenie że wszystko wywróci się do góry nogami przez nią a ty będziesz starała się dawać z siebie wszystko

Finanse - 5 pucharów + XV diabeł; suma HB XX sąd, II kapłanka - trochę rozchulasz w tym diable :) ale raczej takie polskie dochodzenie portfela po świętach do normalnośxi

Odchudzanie - XIX słońce + II kapłanka, suma HB XXI świat, III cesarzowa- nie będzisz do końca trzymała się diety i ćwiczeń

Zdrowie - 9 mieczy + 5 mieczy, suma HB XIV umiarkowanie - wszystko związane z głową i nerwami, może być bezsenność, mogą być migreny

Niespodzianka - głupiec + paź buław - może Twoje dziecko Cię zaskoczy? :)

Tak ogólnie, to było to baaaardzo ciężki miesiąc - nowe środowisko, nowe obowiązki było mi ciężko. Nie miałam siły już ćwiczyć po pracy, ani nawet myśleć o odchudzaniu. Co do niespodzianki, to faktycznie zostałam zaproszona na rozmowę kwalifikacyjną:-)

Dziękuję za interpretacje!