Nikolas Napisano 30 Grudnia 2015 Napisano 30 Grudnia 2015 Jak potoczy sie moje zyciu uczuciowe do konca 2016r? 8kielichow,diabel,2 denary Widac moja ucieczke,odejscia od spraw uczuciowych.Jednak pojawi sie okazja ,pokusa moze Nowa znajomosc albo ktos z przeszlosci.widac tex tu jakies wybierz moze miedzy dwoma kobietami. Cytuj
bridaa Napisano 30 Grudnia 2015 Napisano 30 Grudnia 2015 A jesteś teraz w jakims związku? bo widac tu chęć wyrwania się z tego co aktualnie Ci uwiera, ale niestety nie uda się to, bo w/g mnie Diabeł blokuje tu zmiany tzn. duże zmiany. Co nieco możesz zmienić ale będzie to taka "kosmetyczna" zmiana, nie wnosząca nic nowego. Jesli jesteś w związku powiedziałabym że są tu rozstania i powroty, ciągła hustawka. Jeśli jestes osobą wolną, może pojawić sie ktoś, ale nie bedzie to relacja pewna i stała. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 30 Grudnia 2015 Napisano 30 Grudnia 2015 proszę uzupełnić o opis sytuacji Cytuj
89319_1543265412 Napisano 30 Grudnia 2015 Napisano 30 Grudnia 2015 Będziesz szukał innej opcji, choć nie zupełnie w zgodzie ze swoim sercem. Może trochę na złość, może będzie to chwilowy impuls... Cytuj
Sanya Napisano 2 Stycznia 2016 Napisano 2 Stycznia 2016 Mnie te dwie pierwsze karty zawsze wskazywały chorobliwe przywiązanie do osoby, z którą już jakiś czas nie byłam, wręcz obsesję. A 2 denarów może mówić o balansowaniu między tym co było a chęcią rozpoczęcia czegoś nowego. Nic konkretnego niestety, ale fakt faktem powinieneś coś więcej dopisać o Twojej aktualnej sytuacji. Cytuj
gala.tea Napisano 2 Stycznia 2016 Napisano 2 Stycznia 2016 Ponieważ nie znamy sytuacji obecnej, mogę tylko zgadywać. Ale wygląda mi na takie dość luźne poszukiwanie partnerki. Skakanie z kwiatka na kwiatek, porzucanie jednej osoby, na rzecz innej. W każdym związku sporo namiętności. Jednak tu wszystko na pół gwizdka. Brak emocjonalnego przywiązania. Może pogoń za przygodą? Czasem kilka sympatii jednocześnie. Wybieranie, przebieranie, szukanie. Gra na cudzych uczuciach. Sprawdzanie własnego uroku i seksapilu. Cytuj
Gość Bethany Napisano 2 Stycznia 2016 Napisano 2 Stycznia 2016 Moim zdaniem mogłeś dociągnąć po 2 Denarach Będziesz wg mnie rozważał odejście ( 8 Kielichów), ale będziesz tkwił chyba w toksycznej relacji ( Diabeł) Cytuj
jangocha Napisano 2 Stycznia 2016 Napisano 2 Stycznia 2016 Wg mnie pragniesz zmiany i poszukujesz nowego uczucia będą to powroty i rozstania nic konkretnego pojawi sie lawirowanie między związakmi głównie na zasadzie pożdąnia i namiętności. Cytuj
Gość alieninside Napisano 3 Stycznia 2016 Napisano 3 Stycznia 2016 Dla mnie to też raczej już powrót do jakiegoś toksycznego związku, uczucia, z dwiema babami chcesz być na raz? Cytuj
Lena75 Napisano 3 Stycznia 2016 Napisano 3 Stycznia 2016 Jak potoczy sie moje zyciu uczuciowe do konca 2016r? 8kielichow,diabel,2 denary Widac moja ucieczke,odejscia od spraw uczuciowych.Jednak pojawi sie okazja ,pokusa moze Nowa znajomosc albo ktos z przeszlosci.widac tex tu jakies wybierz moze miedzy dwoma kobietami. No cóz jak na mój gust ...swiadomie nie bediesz sie angazował w sprawy uczuciowe.W Diable widziałabym tylko sex...kobieta bedzie Ci potrzebna do zaspokojenia cielesnych potrzeb a nie emocjonalnych. A te dwie Monety na koncu ...moga sugerowac chęc zmian. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi