Skocz do zawartości

Jak spędzę Sylwestra? (ZWERYFIKOWANY)

89319_1543265412

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak spędzę Sylwestra?

Nie mam planów, może liczę na jakąś niespodziankę...

Królowa Pucharów Królowa Monet (o) 10 Monet = Kochankowie

(o)* - odwrócona

Umartwiając się, tęskniąc. Z wredną koleżanką z pracy ;P.

Co za układ... mam spore doświadczenie, ale te karty nic sensownego mi nie mówią :bezradny:

Widzicie jakąś sensowną przesłankę?

Napisano

być może spędzisz go w towarzystwie kobiety (mamy, siostry lub koleżanki), rozmyślając, rozmawiając i marząc, że za rok o tej porze ten ostatni wieczór w roku spędzisz z kimś ważnym uczuciowo dla Ciebie (Kochankowie) na jakimiś balu (10 monet)

Gość Euterpe
Napisano (edytowane)

może brakować Ci jakiejś kobiety przy sobie - krewnej albo znajomej z pracy

Albo będziesz smutna, że nie wydałaś więcej na Sylwka (odwrócona królowa monet).

Spędzisz ten czas raczej w domu, bardziej rozmyślając niż skacząc i szalejąc (królowa pucharów + 10 denarów).

Edytowane przez Euterpe
Gość Euterpe
Napisano
Tam jest Królowa Monet nie Król :)

dzięki :) Już poprawione :)

Napisano

Albo będziesz smutna, że nie wydałaś więcej na Sylwka (odwrócona królowa monet).

.

O, może bardziej w tą stronę, nie przygotuję się do niego... i to może będzie błąd...

Napisano

Częściowa weryfikacja. Nie ma jeszcze 17stej, a ja już jestem po dwóch szampanach ;D, zdążyłam odwiedzić rodziców razem z moim ukochanym i wrócić do domu. Zaraz wyprawię Młodą na Sylwestra i zobaczymy co dalej się wydarzy....

Napisano

Weryfikacja.

Później to już byłam sama, ale w dobrym nastroju, zrobiłam porządki w domu, sałatkę warzywną i pieczone pierożki z kapustą i grzybami bo córka się uzależniła po świętach ;)

Dostałam mnóstwo fantastycznych życzeń. Kochany, choć nieobecny ciałem, pisał i dzwonił, że kocha i jest ze mną.