Skocz do zawartości

Sylwester (ZWERYFIKOWANY)

Sanya

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Moje plany na Sylwestra całkowicie się posypały. Mieliśmy z chłopakiem iść na sylwestra, ale ja zachorowałam, więc mieliśmy go spędzić u mnie, a dziś dowiaduję się, że on też gorzej się czuje i nie wie czy przyjedzie. W związku z tym zadałam pytania:

Jak spędzę sylwestra:

Rycerz monet, Wisielec, Słońce

W tym wisielcu i rycku widzę mojego chłopaka, który się wymiguje od przyjazdu :D ale słońce zapowiada, że niezależnie od tego jak spędzę ten wieczór, będę zadowolona. W sumie to połączenie wisielca i słońca wskazuje mi na pozorny spokój, nudę, a potem na coś niespodziewanego, ale zobaczymy, nie chcę się nastawiać :)

Jaka jest szansa, że mój chłopak jednak przyjedzie do mnie:

10 monet, Król buław, 6 buław

Karty wyjazdowe jakoś bardzo się tutaj nie zaznaczają, niby są buławy, czasem król buław wskazywał mi pociąg, 6 buław to też przemieszczanie się, ale najczęściej taką jednoznaczną kartą, która pokazuje mi wyjazd jest rydwan. Nie mniej jednak jakbym komuś zrobiła taki rozkład to byłabym raczej na tak.

Gość Euterpe
Napisano

Jak spędzę sylwestra: Rycerz monet, Wisielec, Słońce

sama do końca nie będziesz. W rycerzu monet pokazał się mężczyzna, który umili Ci czas. A nóż nie wpadnie z pustymi rękoma :winko:

Wisielec i Słońce mogły pokazać błogi dla Was czas. Wrzucie na luz, żadnych rozmów o poważnych sprawach, przeniesiecie się w inny, lepszy świat :)

Jaka jest szansa, że mój chłopak jednak przyjedzie do mnie: 10 monet, Król buław, 6 buław

ze względu na 10 na początku, powiedziałabym nie, ale u góry masz rycerzyka, więc pewnie to będzie właśnie ta osoba. Poza tym ostatnie dwie karty wskazują na aktywność. Może się udać :)

Napisano

INTERPRETACJA:

Jak spędzę sylwestra:

Rycerz monet, Wisielec, Słońce

Rycerz monet i Wisielec wskazywały mojego chłopaka, który jest chory i został w domu. W konsekwencji zostałam sama i siedziałam w domu :)

Jaka jest szansa, że mój chłopak jednak przyjedzie do mnie:

10 monet, Król buław, 6 buław

Euterpe, miałaś rację z tą 10, chyba na niej trzeba było się skupić. Mój chłopak spędził sylwestra ze swoją rodziną leżąc w łóżku :) Dwie pozostałe karty pokazały może jego zamiary, albo wcześniejsze plany :)