Skocz do zawartości

Jak będę bawić się w Sylwestra? (ZWERYFIKOWANY)

Gość grimmoire

Rekomendowane odpowiedzi

Gość grimmoire
Napisano

Ze względu na brak czasu będzie bardziej edukacyjnie, bo już po sylwestrze ;] Wybierałam się na zabawę taneczną w znanym mi klubie, po czym udać się musiałam do pracy ;) :

Jak będę bawić się w Sylwestra?

7 denarów, Słońce, Sprawiedliwość

coś się przedłuży, trzeba będzie na coś/kogoś poczekać, ale sama zabawa będzie radosna :) oby obyło się bez konfliktów z prawem ;)

Zapraszam do "zabawy" - weryfikacja wieczorem :] i Szczęśliwego Nowego Roku :soczek:

Gość Euterpe
Napisano

Wzajemnie :list:

Karty masz spokojne, nie mówią o wielkim szaleństwie.

7 denarów - doczekasz się świętowania

Słońce - radość, błogi czas, zero zmartwień

Sprawiedliwość - wszystko będzie dopięte na ostatni guzik, może nowe postanowienia, rozmowa z kimś, podsumowanie roku i wyciągnięcie wniosków na przyszłość

Gość Bethany
Napisano

Widać, że będziesz się fajnie bawić. Będzie radośnie i optymistycznie, choć Sprawiedliwość mówi, że atmosfera może być trochę oficjalna.

Gość grimmoire
Napisano

Weryfikacja :

7 denarow - trzeba bylo poczekac na kogos kim jechalismy

Slonce - fajna zabawa, radosna, beztroska, zapomnialam o codziennosci

Sprawiedliwosc - nie moglam zaszalec, bo wkrotce musialwm byc w pracy, a mialam ochote :)