Gość grimmoire Napisano 1 Stycznia 2016 Napisano 1 Stycznia 2016 Ze względu na brak czasu będzie bardziej edukacyjnie, bo już po sylwestrze ;] Wybierałam się na zabawę taneczną w znanym mi klubie, po czym udać się musiałam do pracy : Jak będę bawić się w Sylwestra? 7 denarów, Słońce, Sprawiedliwość coś się przedłuży, trzeba będzie na coś/kogoś poczekać, ale sama zabawa będzie radosna oby obyło się bez konfliktów z prawem Zapraszam do "zabawy" - weryfikacja wieczorem :] i Szczęśliwego Nowego Roku :soczek: Cytuj
Gość Euterpe Napisano 1 Stycznia 2016 Napisano 1 Stycznia 2016 Wzajemnie :list: Karty masz spokojne, nie mówią o wielkim szaleństwie. 7 denarów - doczekasz się świętowania Słońce - radość, błogi czas, zero zmartwień Sprawiedliwość - wszystko będzie dopięte na ostatni guzik, może nowe postanowienia, rozmowa z kimś, podsumowanie roku i wyciągnięcie wniosków na przyszłość Cytuj
Gość Bethany Napisano 1 Stycznia 2016 Napisano 1 Stycznia 2016 Widać, że będziesz się fajnie bawić. Będzie radośnie i optymistycznie, choć Sprawiedliwość mówi, że atmosfera może być trochę oficjalna. Cytuj
Gość grimmoire Napisano 5 Stycznia 2016 Napisano 5 Stycznia 2016 Weryfikacja : 7 denarow - trzeba bylo poczekac na kogos kim jechalismy Slonce - fajna zabawa, radosna, beztroska, zapomnialam o codziennosci Sprawiedliwosc - nie moglam zaszalec, bo wkrotce musialwm byc w pracy, a mialam ochote Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi