italiana Napisano 1 Stycznia 2016 Napisano 1 Stycznia 2016 od niedawna zajmuje sie tarotem i nie zawsze potrafie zinterpretowac odpowiedzi kart. Zapytalam karty o pewnego mezczyzne, ktorego poznalam przez wspolnych znajomych. Spotkalismy sie raz i bardzo milo nam sie rozmawialo. Od tamtej pory piszemy do siebie. Problemem jest odleglosc. On mieszka w Anglii, a ja w Niemczech. Przylecial na weekend do chlopaka przyjaciolki. Wiec nie mialam wielkich nadziei. Tylko, ze on znowu zarezerwowal lot do Niemiec. Chce przyleciec tym razem na 4 dni. Pierwsza karta to byly 2 kielichy wiec wszystko jasne:) Druga karta to sad ostateczny, a trzecia to 6 mieczy. Jak interpretowac taka konfiguracje? Dziekuje za kazda pomoc.
werewolfgirl Napisano 1 Stycznia 2016 Napisano 1 Stycznia 2016 hej, moja pierwsze spojrzenie powiedziało mi że z początku będziecie darzyli siebie nawzajem sympatią i nawet może delikatnie się coś wyłaniać, nawet pójść na randkę czy coś, ale ostatecznie albo wasza relacja się rozwinie w określonym kierunku ( nie wiadomo w jakim bo nie ma żadnej karty po 6 mieczy) albo się rozstaniecie, bo na przykład on gdzieś wyjedzie. Ewentualnie wasze relacje się oziębią.
italiana Napisano 1 Stycznia 2016 Autor Napisano 1 Stycznia 2016 Po 6 mieczach jest 7 kielichów. Pozniej as buław, smirc, pustelnik,5 buław i as kielichow.
Administrator Ismer Napisano 1 Stycznia 2016 Administrator Napisano 1 Stycznia 2016 Italiana, Twój post łamie całkowicie wszelkie zasady działu tarota,włącznie z tytułem Twego tematu. Po pierwsze: powinien być umieszczony na interpretacjach. Po drugie: nie ma w poście konkretnego pytania. Opisałaś sytuację ładnie, ale "zapytałam karty o pewnego mężczyznę" konkretem nie jest, bo nie wiadomo o co zapytałaś, równie dobrze mogło to być zapytanie o wasz ewentualny związek jak i o nastawienie pana do Ciebie, czy też o ogólny rozwój sytuacji. Po trzecie: nawet jeśli nie wiesz jak interpretować daną konfigurację, to nie zwalnia Cię to od obowiązku wstępnej interpretacji według wiadomości, które już nabyłaś. Bo nie wierzę, że w ogóle nie znasz znaczenia kart. Ale jeśli jednak nie znasz, to z Twoją prośbą powinnaś udać się do działu wróżb, przedstawić wyciągnięte przez siebie karty i poprosić kogoś o ich interpretację. Po czwarte: najpierw przedstawiasz ciąg trzech kart a potem ni z gruchy ni z pietruchy przedstawiasz dalszych sześć kart. To są kpiny z tych osób, które byłyby chętne Cię wspomóc. Jeśli zależy Ci na tym, aby ktoś Ci pomógł, to popraw te błędy, wątek zaś został przeniesiony do właściwego działu.
Rekomendowane odpowiedzi