Gość Bethany Napisano 1 Stycznia 2016 Napisano 1 Stycznia 2016 Jak minie? Król Denarów Cesarz Giermek Mieczy W długoletnim związku, pracuję, w styczniu mamy ślub w rodzinie Król Denarów pokazał wg mnie wydatki związane z weselem, Cesarz- być może samo wesele, choć zauważyłam, że sama ostatnio dość często wychodzę w Cesarzu- wówczas jestem nieugięta i uparta . Giermek Mieczy z kolei mi pokazuje sprzeczki jakiejś, ale też rozmowy, telefony, ogólnie kontakty i komunikacje . Będę wdzięczna za każde Wasze spojrzenie Cytuj
werewolfgirl Napisano 1 Stycznia 2016 Napisano 1 Stycznia 2016 Ja widzę to tak: Pewien Król dość bogaty w fundusze lub/i zajmujący się nimi ( najprawdopodobniej Ty lub twój partner) będzie zapewniał oparcie, bezpieczeństwo oraz załatwi sprawy za Pazia Mieczy ( najprawdopodobniej Ty lub twój partner), który zamiast się spinać, będzie mógł odsapnąć i odetchnąć. Czyli całkiem przyjemnie. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 1 Stycznia 2016 Napisano 1 Stycznia 2016 raczej na obowiązkach: król monet + cesarz - może to być miejsce związane z pracą i tam się bardziej skupisz giermek mieczy - będziesz działać, wszędzie Cię będzie pełno; może pokazał dziecko, które coś nabroi każda z tych kart obrazuje logiczne postępowanie. Giermek mieczy jest szybki, ale przy takim zestawieniu dokładnie przeanalizuje, nim coś powie. Zaznaczyło się tutaj sporo panów (może to być miesiąc, w którym możesz bardziej odczuwać męską energię, pomoc lub być otoczona mężczyznami): król monet - cesarz - giermek -> pan młody - udzielający ślubu - świadek Cytuj
Arcan Napisano 2 Stycznia 2016 Napisano 2 Stycznia 2016 Obowiązki, obowiązki i praca...ale też miło spędzony czas z partnerem Cytuj
Lena75 Napisano 2 Stycznia 2016 Napisano 2 Stycznia 2016 Ech...dwóch facetów.... a z Cesarzem sprzeczka .... Cytuj
Gość Bethany Napisano 13 Lutego 2016 Napisano 13 Lutego 2016 Weryfikacja ! Styczeń był dobrym miesiącem, wydatki na wesele wyszły pewnie w Królu Monet, Giermek Mieczy to może spotkania wyszły, i moja bratanica też mogła wyjść w tej karcie Sprzeczek i kłótni nie było. Dość ruchliwa byłam rzeczywiście i częściej biegałam, niż zwykle Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi