Skocz do zawartości

Styczeń (ZWERYFIKOWANY)

Gość Bethany

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Bethany
Napisano

Jak minie?

Król Denarów Cesarz Giermek Mieczy

W długoletnim związku, pracuję, w styczniu mamy ślub w rodzinie :)

Król Denarów pokazał wg mnie wydatki związane z weselem, Cesarz- być może samo wesele, choć zauważyłam, że sama ostatnio dość często wychodzę w Cesarzu- wówczas jestem nieugięta i uparta :P.

Giermek Mieczy z kolei mi pokazuje sprzeczki jakiejś, ale też rozmowy, telefony, ogólnie kontakty i komunikacje :).

Będę wdzięczna za każde Wasze spojrzenie :)

Napisano

Ja widzę to tak:

Pewien Król dość bogaty w fundusze lub/i zajmujący się nimi ( najprawdopodobniej Ty lub twój partner) będzie zapewniał oparcie, bezpieczeństwo oraz załatwi sprawy za Pazia Mieczy ( najprawdopodobniej Ty lub twój partner), który zamiast się spinać, będzie mógł odsapnąć i odetchnąć.

Czyli całkiem przyjemnie.

Gość Euterpe
Napisano

raczej na obowiązkach:

król monet + cesarz - może to być miejsce związane z pracą i tam się bardziej skupisz

giermek mieczy - będziesz działać, wszędzie Cię będzie pełno; może pokazał dziecko, które coś nabroi :)

każda z tych kart obrazuje logiczne postępowanie. Giermek mieczy jest szybki, ale przy takim zestawieniu dokładnie przeanalizuje, nim coś powie.

Zaznaczyło się tutaj sporo panów (może to być miesiąc, w którym możesz bardziej odczuwać męską energię, pomoc lub być otoczona mężczyznami):

król monet - cesarz - giermek -> pan młody - udzielający ślubu - świadek

Napisano

Obowiązki, obowiązki i praca...ale też miło spędzony czas z partnerem

• 1 miesiąc temu...
Gość Bethany
Napisano

Weryfikacja !

Styczeń był dobrym miesiącem, wydatki na wesele wyszły pewnie w Królu Monet, Giermek Mieczy to może spotkania wyszły, i moja bratanica też mogła wyjść w tej karcie ;) Sprzeczek i kłótni nie było. Dość ruchliwa byłam rzeczywiście i częściej biegałam, niż zwykle ;)