jangocha Napisano 1 Stycznia 2016 Napisano 1 Stycznia 2016 taki porsoty rozkład z tarocisata.com 1. Głowny temat/energia roku - KRÓL MONET- stablizacja sytuacji fiansowej duże pieniądze (narszcie po każdej burzy przychodzi słońce) 2. Lekcja umiejętności z zeszłego roku przydatna w nowym - 7 BUŁAW- dzielność, cenna lekcja jak odpierać ataki i walczyc o swoje. 3. Głowne możliwości jakie się pojawią - 9 BUŁAW- zwylke zapowiedź sukecsu a więc może po cenej lekcji jak walczyć o swoje moje życie będzie stabilne. 4. Co uczynić aby skorzystać z głownych możliwości pokazanych na karcie 3 - 6 BUŁĄW - Zwycięstwo - tylko co powinnam zwyciężyć 5. Co zrobic aby uniknąć możliwych przeszkód i blokad - WIEŻA- czyżby przeprowadzka i zmiana pracy. Cytuj
Lena75 Napisano 2 Stycznia 2016 Napisano 2 Stycznia 2016 5. Co zrobic aby uniknąć możliwych przeszkód i blokad - WIEŻA- czyżby przeprowadzka i zmiana pracy. Ja tu tylko dodam- wyjśc poza ramy, poza coś co Cie ogranicza....potrzebny jest przełom w Twoim zyciu. Cytuj
Gość alieninside Napisano 3 Stycznia 2016 Napisano 3 Stycznia 2016 1 i 2 ok 3. Ja też mam we wróżbie na 2016 w mozliwościach 9 bulaw i nie wiem za bardzo jak interpretować. 4. Nie spoczywać na laurach, mimo sukcesow pracwać dalej równie wytrwale. Nie patrzeć na poklask otoczenia. 5. usunąć wszystko to co złe, c się nazbierało przez wszystkie lata, na czym nie da się nic juz zbudować relacje, poglady, schamty itp. /ew prblemy z kręgosłupem o tym moim zdaniem mowi wieża. Cytuj
Sanya Napisano 3 Stycznia 2016 Napisano 3 Stycznia 2016 Jesteś zamężna, masz faceta? mnie Król monet często wskazuje właśnie na osobę z którą się jest i jest to relacja, w której przynajmniej planuje się np. wspólne zamieszkanie, generalnie stabilna. Jeżeli jesteś sama to Tarot zapowiada pojawienie się właśnie takiej osoby. Podeszłabym do tej karty w ten sposób, bo wychodzę z założenia, że karty dworskie to najczęściej realne persony, które są lub pojawią się w naszym życiu Tak czy siak karty radzą żebyś przemodelowała swoje myślenie i była bardziej nastawiona na sukces (Wieża+6 buław) jednocześnie uzbrajając się w cierpliwość bo nic nie przychodzi od razu (9 buław). Jeśli zastosujesz się do tych rad, na pewno wszystko się polepszy, bo widać, że w ubiegłym roku miałaś trochę problemów Pozdrawiam Cytuj
jangocha Napisano 3 Stycznia 2016 Autor Napisano 3 Stycznia 2016 Jesteś zamężna, masz faceta? mnie Król monet często wskazuje właśnie na osobę z którą się jest i jest to relacja, w której przynajmniej planuje się np. wspólne zamieszkanie, generalnie stabilna. Jeżeli jesteś sama to Tarot zapowiada pojawienie się właśnie takiej osoby.Własnie mam męża i tak nie bardzo mi pasowało .... Cytuj
Sanya Napisano 3 Stycznia 2016 Napisano 3 Stycznia 2016 Acha to może właśnie Twój mąż się pokazał w tej karcie On może odegrać znaczną rolę w Twoim życiu i to być może właśnie z takiej perspektywy materialnej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi