Lena75 Napisano 5 Stycznia 2016 Napisano 5 Stycznia 2016 matka-żona- pracownik ogólna aura - AS MIECZY No wyszlo mi tu sporo pracy ...umysłowej. Mozliwośc wyjasnienia jakis sytuacji, spraw.As to tez początek czegoś nowego. sfera miłosno-uczuciowa - 3 BUŁAW Tu dobra komunikacja, harmonia i bezpieczeństwo emocjonalne. sfera finansowo-zawodowa -SPRAWIEDLIWOŚĆ Wszystko w normie - mozliwe negocjacje. sfera rodzinna - 6 MIECZY Zmiany...i poniekąd nastąpiły... wczoraj "zgasła " nasza iskierka...kocur który był z nami o 12 lat. niespodzianka - SŁOŃCE-3 MIECZE-5 MIECZY Jak wyzej...strata zwierzaka z którym bylismy związani emocjonalnie. Niestety stało sie to nagle i niespodziewanie.Mimo ze od lat chorował na nerki zdechł całkiem na cos innego. to co oczekiwane - WIEŻA - KRÓL MONET - SĄD BOZY - dobrałam KSIĘŻYC Nie wiem....w Królu widziałabym mojego małża..mozliwy z nim jakiś konflikt a potem pogodzenie. to co nieoczekiwane : MAG - 9 MONET -KOŁO FORTUNY - 7 BUŁAW Jakies pozytywne zmiany które byc moze zesle mi los...i chyba bede sie przed tym broniła. Cytuj
Gość Bethany Napisano 5 Stycznia 2016 Napisano 5 Stycznia 2016 ogólna aura - AS MIECZY Dużo pracy intelektualnej, komunikacja będzie ważna, może wpadniesz na jakiś pomysł? sfera miłosno-uczuciowa - 3 BUŁAW- Ładnie, to karta pełna energii, będzie aktywnie i fajnie sfera finansowo-zawodowa -SPRAWIEDLIWOŚĆ- Powinno być ok, jakieś umowy/negocjacje/papiery itd sfera rodzinna - 6 MIECZY- No widać stratę Waszą, to jest karta brama. niespodzianka - SŁOŃCE-3 MIECZE-5 MIECZY- No smutek wyszedł w tych kartach i strata. to co oczekiwane - WIEŻA - KRÓL MONET - SĄD BOZY - dobrałam KSIĘŻYC- Jakaś kłótnia i możliwe zmiany związane z facetem/rodziną. to co nieoczekiwane : MAG - 9 MONET -KOŁO FORTUNY - 7 BUŁAW Zmiany jakieś, może związane ze sferą pieniędzy? ( 9 Monet) Dobrego miesiąca! Cytuj
Sanya Napisano 5 Stycznia 2016 Napisano 5 Stycznia 2016 ogólna aura - AS MIECZY Powiało chłodem, ale as mieczy to w końcu nie taka zła karta- możliwe wyjaśnienie jakichś spraw, podejmiesz jakieś decyzje. sfera miłosno-uczuciowa - 3 BUŁAW Nowe plany na przyszłość, sądzę, że otworzą się przed Wami nowe możliwości, na pewno będziecie coś planować, niewykluczone, że karta ta jest powiązana z asem mieczy i właśnie dotyczy podejmowania nowych, wspólnych decyzji. sfera finansowo-zawodowa -SPRAWIEDLIWOŚĆ Tutaj też jakieś decyzje się pojawiają. Nie wiem na jakim jesteś etapie rozwoju zawodowego, ale sprawka u mnie to zawsze wyklarowanie sytuacji, u mojej mamy niedawno wypadła jako rozwiązanie problemu, bo nie wiedziała na czym stoi jeśli chodzi o zatrudnienie. Jeśli u Ciebie jest ono stabilne to może ta karta oznaczać jakieś właśnie ważne rozmowy. sfera rodzinna - 6 MIECZY Mam w zwyczaju kasowanie od razu czyichś interpretacji by się nimi nie sugerować, ale ta karta u mnie oznacza baaardzo często odejście kogoś i to niejednokrotnie na tamten świat. Nie chciałam tak odważnie sądzić, spojrzałam na Twoją interpretację i widzę, że faktycznie ta 6 mieczy na pewno tyczy się odejścia Waszego kotka. W każdym bądź razie w tym kontekście oznacza, że będziesz jeszcze żyć przez ten najbliższy miesiąc tą stratą. niespodzianka - SŁOŃCE-3 MIECZE-5 MIECZY Ach te miecze.. ale myślę, że w tym wypadku nie ma się co sugerować tymi dwiema ostatnimi. Czeka Cię coś radosnego, ale wszystko będzie podszyte jakimś żalem i cierpieniem, myślę, że zaznacza się tutaj kwestia w/w i dlatego wypadły takie niemiluchy to co oczekiwane - WIEŻA - KRÓL MONET - SĄD BOZY - dobrałam KSIĘŻYC Monetowy to pewnie Twój mąż, możliwy jest konflikt, a potem odnowa stosunków rodzinnych. Karty chyba radzą byście rozwiązywali wszystkie niejasności na bieżąco i nie dopuszczali do atmosfery wzajemnych niedomówień. to co nieoczekiwane : MAG - 9 MONET -KOŁO FORTUNY - 7 BUŁAW Może się pojawić coś nieoczekiwanego co sprawi problemy. Mag i ta 9 kojarzy mi się z czymś takim jak komunikowanie swoich potrzeb, a raczej jego brakiem w tym kontekście. Może być tak, że pewne kwestie będziesz ukrywać, ale potem stwierdzisz, że mnie się też coś należy i zawalczysz o siebie i swoją pozycję. A jeszcze teraz tak spojrzałam z dystansu na te karty i myślę, że może się coś podziać między Wami i potem ta 3 buław oznacza, że będziecie coś uzgadniać, stanie się być może coś co spowoduje, że trzeba będzie wytyczyć nową drogę rozwoju Waszej relacji. Cytuj
panna.marta Napisano 5 Stycznia 2016 Napisano 5 Stycznia 2016 ogólna aura - AS MIECZY dużo przemyśleń, zmian, analizowania sfera miłosno-uczuciowa - 3 BUŁAW inwestowanie w coś więcej może ucieplenie relacji albo coś dla domu sfera finansowo-zawodowa -SPRAWIEDLIWOŚĆ Trzeba będzie spojrzać racjonalnie na pewne rzeczy, to tez znak jakichś przemyśleń, oceny sfera rodzinna - 6 MIECZY ta karta skojarzyła mi się z odpoczynkiem niespodzianka - SŁOŃCE-3 MIECZE-5 MIECZY no ja też tutaj obstawiałabym jakąś stratę to co oczekiwane - WIEŻA - KRÓL MONET - SĄD BOZY - dobrałam KSIĘŻYC trzeba coś zmienić, może jakieś ustalenia z mężem jeśli chodzi o dotychczasowe zasady czy podział obowiązków to co nieoczekiwane : MAG - 9 MONET -KOŁO FORTUNY - 7 BUŁAW hmm skojarzyły mi się wydatki Cytuj
gucio19 Napisano 7 Stycznia 2016 Napisano 7 Stycznia 2016 matka-żona- pracownik ogólna aura - AS MIECZY No wyszlo mi tu sporo pracy ...umysłowej. Mozliwośc wyjasnienia jakis sytuacji, spraw.As to tez początek czegoś nowego. Szansa na wyjaśnienie czegoś. Dużo rozmów, aktywności intelektualnej . sfera miłosno-uczuciowa - 3 BUŁAW Tu dobra komunikacja, harmonia i bezpieczeństwo emocjonalne. Jakiś wyjazd i możliwa nowa znajomość . sfera finansowo-zawodowa -SPRAWIEDLIWOŚĆ Wszystko w normie - mozliwe negocjacje. Coś się wyjaśni, zostaniesz oceniona i nagrodzona za postawę (bądź ukarana ) sfera rodzinna - 6 MIECZY Zmiany...i poniekąd nastąpiły... wczoraj "zgasła " nasza iskierka...kocur który był z nami o 12 lat. Tak, zmiany... to właśnie mogło symbolizować odejście kotka. Może też być jakas podróż. niespodzianka - SŁOŃCE-3 MIECZE-5 MIECZY Jak wyzej...strata zwierzaka z którym bylismy związani emocjonalnie. Niestety stało sie to nagle i niespodziewanie.Mimo ze od lat chorował na nerki zdechł całkiem na cos innego. Strata, cierpienie .. to co oczekiwane - WIEŻA - KRÓL MONET - SĄD BOZY - dobrałam KSIĘŻYC Nie wiem....w Królu widziałabym mojego małża..mozliwy z nim jakiś konflikt a potem pogodzenie. Tutaj jakieś niewyjaśnione sprawy się zaznaczają wg mnie... W końcu uwolnisz się od czegoś (mogą to być tylko i aż emocje ) to co nieoczekiwane : MAG - 9 MONET -KOŁO FORTUNY - 7 BUŁAW Jakies pozytywne zmiany które byc moze zesle mi los...i chyba bede sie przed tym broniła. Niespodzianka losowa .. Tak jakby wynagrodzala ten miesiąc. Sprawisz sobie jakas przyjemność lub ktoś Tobie. Cytuj
Iwka78 Napisano 9 Stycznia 2016 Napisano 9 Stycznia 2016 As mieczy Dużo myślenia, główkowania i kombinowania Cię czeka. Być może bedziesz się chciała też odciąć od jakichś wydarzeń. 3 buławy Dla związku to karta stabilizacji, ale ona też często pokazuje, że jedna ze stron chciałaby coś w nim zmienić. Sprawiedliwość Przepraszam, ale mi ta karta nigdy nie pokazała nic dobrego;( to zawsze jakieś nieprzyjemne wyjaśnianie spraw/sytuacji. 6 mieczy Kot już odszedł, a to jest karta na przyszłość, a nie przeszłość i moim zdaniem nie odnosi się do jego odejścia. Nie jest to dla mnie karta żałoby, a zmian. Moim zdaniem czekają Was poważne zmiany, ważne decyzje- może zakup innego zwierzęcia, żeby zapełnić pustkę lub wogole jakieś zmiany dotyczące Waszej rekacji, tym bardziej, że wyżej masz 3 buław. Słońce, 3 mieczy, 5 mieczy Możliwe, że ktoś bedzie chciał poprawić Ci nastrój, ale Tobie sprawi to przykrość i nie bedziesz jakoś zbytnio zadowolona? Wieża, król monet, sąd Boży + księżyc Mogą byc jakieś nieporozumienia w domu lub pracy. Nieoczekiwane Może dostaniesz/wygrasz jakiś bilet do SPA i nie bedziesz go chciała? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 9 Stycznia 2016 Maestro Napisano 9 Stycznia 2016 ogólna aura - AS MIECZY Ogólnie to chłodny emocjonalnie miesiąc, moga Ci wpaść do glowy nowe pomysły, jak równiez możesz od pewnych rzeczy/ludzi sie odciąć sfera miłosno-uczuciowa - 3 BUŁAW może planowanie urlopu, wakacji za granicą? sfera finansowo-zawodowa -SPRAWIEDLIWOŚĆ "jak sobie pościelesz, tak się wyśpisz".. powiedziałabym.. sfera rodzinna - 6 MIECZY tu tez cos z wyjazdem, w kazdym razie to karta brama, karta zmian, kolejna brama zresztą w tym rozkladzie niespodzianka - SŁOŃCE-3 MIECZE-5 MIECZY ktos bliski (przyjaciel, przyjaciółka) może Cie w czymś okłamać, co mocno zaboli to co oczekiwane - WIEŻA - KRÓL MONET - SĄD BOZY - dobrałam KSIĘŻYC kłótnia z mężczyzną (mężem?) dotycząca spraw rodzinnych, finansowych, może chodzić tu o planowanie wyjazdu rzeczywiście, potem mimo pogodzenia pozostanie nadal niepewność i poczucie, ze się nie wie na czym się stoi to co nieoczekiwane : MAG - 9 MONET -KOŁO FORTUNY - 7 BUŁAW ktos tu może egoistycznie bronić swojego zdania, ktos Ciebie może mocno zaskoczyć, niekoniecznie pozytywnie, w tych kartach jest duzo egoizmu i stresu Cytuj
Lena75 Napisano 31 Stycznia 2016 Autor Napisano 31 Stycznia 2016 (edytowane) ogólna aura - AS MIECZY No wyszlo mi tu sporo pracy ...umysłowej. Mozliwośc wyjasnienia jakis sytuacji, spraw.As to tez początek czegoś nowego. faktycznie sporo pracowalam... sfera miłosno-uczuciowa - 3 BUŁAWTu dobra komunikacja, harmonia i bezpieczeństwo emocjonalne. Dokładnie. sfera finansowo-zawodowa -SPRAWIEDLIWOŚĆWszystko w normie - mozliwe negocjacje. W pracy wszystko ok..ale w ostatni dzień miesiąca zle wydałam i jestem w plecy z kasą :/ sfera rodzinna - 6 MIECZY Zmiany...i poniekąd nastąpiły... wczoraj "zgasła " nasza iskierka...kocur który był z nami o 12 lat. Małz miał do mnie pretensje ze pozwalam dziecku ogladac filmy, ktore nie sa dla niej odpowiednie. niespodzianka - SŁOŃCE-3 MIECZE-5 MIECZYJak wyzej...strata zwierzaka z którym bylismy związani emocjonalnie. Niestety stało sie to nagle i niespodziewanie.Mimo ze od lat chorował na nerki zdechł całkiem na cos innego. Tak jak napisałam. to co oczekiwane - WIEŻA - KRÓL MONET - SĄD BOZY - dobrałam KSIĘŻYC Nie wiem....w Królu widziałabym mojego małża..mozliwy z nim jakiś konflikt a potem pogodzenie. Jak wyzej...w sferze rodzinnej. to co nieoczekiwane : MAG - 9 MONET -KOŁO FORTUNY - 7 BUŁAWJakies pozytywne zmiany które byc moze zesle mi los...i chyba bede sie przed tym broniła. No tu też podciagnełabym sfere finan -zaw. Edytowane 31 Stycznia 2016 przez Lena75 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi