katiscrazy Napisano 5 Stycznia 2016 Napisano 5 Stycznia 2016 Witam, proszę o sprawdzenie mojej interpretacji. Pytanie zadane "Czy wrócić w sobotę do pracy w Niemczech? Geneza problemu: nie chciałam wracać ponieważ praca jest ciężka fizycznie ale z braku innej pracy plus długi się waham. 1)Mój problem - Król Denarów (poz. prosta) - mam wrażenie że nad całą moją sprawę rzuca się cieniem poprzedni pracodawca (polski) który mnie zrzucił na dno w którym jestem ( a ja nie miałam siły walczyć i dałam się stłamsić). Człowiek który innych trzyma w kieszeni i dominuje nad nimi finansowo. Ale też może chodzić o bank - kredyty i brak przypływów. 2) To czego nie mogę zmienić - Słońce (poz. prosta) - to że ciągle się uczę, próbuje ale wciąż nie jestem samodzielna. Taki wieczny uczeń nic nie kończący a zarazem nie chcący wydorośleć. 3) To co mogę zmienić - 4 Denarów (poz, prosta) - mogę zmienić swoją sytuację materialną, zwiększenie wpływów poprzez ciężką pracę. Stabilność finansowa. 4) To co pomoże mi w rozwiązaniu problemu - Gwiazda (poz. prosta) - iść za głosem serca, kierować się intuicją, nie stawiać na rozsądek który może mnie zawodzić (sęk w tym że intuicja mówi mi żeby nie jechać tylko czekać na cud - ech) Kiedy przyjdzie mi podjąć decyzję to lepiej rzucić monetą niż myśleć. Oraz że najlepsze rozwiązania w moim wypadku są te najprostsze. 5) Wynik - Cesarz (poz prosta) - sukces w jakiejś dziedzinie, ale muszę uważać na to co robię bo zarówno moje zalety jak i błędy będą wzmocnione i wyolbrzymione. Plus przy tasowaniu wypadły mi: Król Buław i Król Mieczy - jak to rozumieć? Pierwsze moje wrażenie - za dużo w moim życiu mieszają mężczyźni na stanowiskach? Z góry dziękuję za wszelkie rady. Cytuj
afercia Napisano 5 Stycznia 2016 Napisano 5 Stycznia 2016 1)Mój problem - Król Denarów (poz. prosta) - finanse, tam lepiej się zarabia co zawsze przyciąga, król denarów moim zdaniem to dobre skojarzenie z bankiem o którym napisałaś 2) To czego nie mogę zmienić - Słońce (poz. prosta) - Nastawienia do pieniądza jako czegoś w koło czego się obracasz i co jest najważnejsze, Słońce jest w centrum naszego układu i myślę że skoro pytasz częściowo o finanse to może być odpowiedź, też trochę lekkiego podejścia do tych spraw, może tego że masz problem z oszczędzaniem 3) To co mogę zmienić - 4 Denarów (poz, prosta) - na RW on siedzi trzyma mocno i kurczliwe ten pieniądz i boi się oddać, myślę że możesz zmienić swoje podejście do zmian i nie trzymać się kurczliwie tylko tego miejsca jako źródła dochodu 4) To co pomoże mi w rozwiązaniu problemu - Gwiazda (poz. prosta) - Gwiazda to też kobieta, więc może zwrócić się do jakiejś kobiety o pomoc. Myśleć pozytywnie bo gwiazda to karta nadziei , a to nasz światopogląd kształtuje nasz świat 5) Wynik - Cesarz (poz prosta) - sama karta cesarza pokazała mi Niemcy kilkakrotnie :Chcesz wyjechać, bo cesarz myśli racjonalnie skoro nie ma innej opcji to trzeba. Cesarz pomnaża dobra niby częściowo przez wysiłek. Chociaż sam cesarz nie jest dobrą kartą na zmiany ani podróże 1 Cytuj
panna.marta Napisano 5 Stycznia 2016 Napisano 5 Stycznia 2016 Ja powiem tak ogólnie na podstawie wszystkich kart razem. Widać, że tych pieniędzy potrzebujesz, tutaj jest ci jednak lżej, ale tam więcej zarobisz. 1 Cytuj
Gość ThePhoenix Napisano 6 Stycznia 2016 Napisano 6 Stycznia 2016 Ja jeszcze dorzucę parę groszy, Cesarz może mówi o tym ze jeśli przyjmiesz jego postawę, czyli twardość charakteru, decyzyjnosc, nastawienie się na ciężko prace, zero sentymentow, że jedziesz tam bo trzeba kasy i ze to nie będzie trwać wiecznie, pozytywne myślenie tej Gwazdki ze czeka Cię coś lepszego w przyszłości to jakoś to przetrwasz i nie będzie tak źle. Cesarz uczy nas dyscypliny, a może taka Ci jest potrzebna patrząc na to Twoje Słoneczko. . A na jak długo jest ta praca? Cytuj
katiscrazy Napisano 6 Stycznia 2016 Autor Napisano 6 Stycznia 2016 Praca jest na tyle ile wytrzymam (byłam ostatnio miesiąc), chciałabym też sprostować - ja nie chcę tam jechać ale z braku innych perspektyw chyba muszę. Może źle zadałam pytanie? Może powinnam zapytać czy mam inny wybór lub który lepszy? Tak czy inaczej dziękuję za podpowiedzi :-) Cytuj
Gość ThePhoenix Napisano 6 Stycznia 2016 Napisano 6 Stycznia 2016 Tez tak sobie pomyślałam że zle pytania w rozkładzie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi