afercia Napisano 5 Stycznia 2016 Napisano 5 Stycznia 2016 Czy paczka 1 dojdzie do końca tego tygodnia? Królowa buław 7 buław Siła Sprawiedliwość 9 buław Widać, że bardzo chciałabym aby doszła i będę się denerwować. Chociaż kończy 9 buław czyli jakbym trzymała tą paczkę w piątek Czy paczka 2 dojdzie do końca tygodnia? Paź kielichów Głupiec Rycerz mieczy 5 mieczy Tak, dojdzie. Może nie wyślą jej dzisiaj, albo nie dadzą mi o tym informacji. Ale Rycerz dość szybko przybywa do celu Cytuj
panna.marta Napisano 5 Stycznia 2016 Napisano 5 Stycznia 2016 moim zdaniem nie na oba pytania. 1 Cytuj
Gość Bethany Napisano 5 Stycznia 2016 Napisano 5 Stycznia 2016 Też uważam, że żadna paczka w tym tygodniu nie dojdzie Cytuj
Iwka78 Napisano 6 Stycznia 2016 Napisano 6 Stycznia 2016 1. Nie dojdzie. Może dotrze poniedziałek/wtorek. 2. Też nie dojdzie w zakładanym czasie. 1 Cytuj
Trida Napisano 6 Stycznia 2016 Napisano 6 Stycznia 2016 Tyle kart na takie pytania? Wg mnie nie dojdzie żadna z paczek. Chociaż większe prawdopodobieństwo, ze pierwsza paczka dojdzie jako pierwsza z drugą mogą być problemy. 1 Cytuj
afercia Napisano 6 Stycznia 2016 Autor Napisano 6 Stycznia 2016 Dziękuję wszystkim Nie chciałam zostawiać pytania na AW. Takie pytanie ale paczki ważne Cytuj
Arcan Napisano 6 Stycznia 2016 Napisano 6 Stycznia 2016 druga na pewno nie... pierwsza może się załapie na końcówke... 1 Cytuj
afercia Napisano 9 Stycznia 2016 Autor Napisano 9 Stycznia 2016 WERYFIKACJA Przesyłka 1 doszła wczoraj koło 12. Bez żadnych problemów Z przesyłką 2 miałam więcej stresu - monitorowanie zagubiło się na wyjściowej miejscowości. Wyjechało i tyle. Na szczęście dzisiaj pojawiło się, że od wczoraj jest na mojej poczcie więc poleciałam I jest! Obie przesyłki doszły w tym tygodniu. 1 Cytuj
Iwka78 Napisano 9 Stycznia 2016 Napisano 9 Stycznia 2016 WERYFIKACJA Przesyłka 1 doszła wczoraj koło 12. Bez żadnych problemów Z przesyłką 2 miałam więcej stresu - monitorowanie zagubiło się na wyjściowej miejscowości. Wyjechało i tyle. Na szczęście dzisiaj pojawiło się, że od wczoraj jest na mojej poczcie więc poleciałam I jest! Obie przesyłki doszły w tym tygodniu. Ale numer! po tych kartach, to ja bym w życiu nie powiedziała, że dojdzie którakolwiek! a tutaj proszę surprise! :-)))) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi