Gość kamil99 Napisano 5 Stycznia 2016 Napisano 5 Stycznia 2016 Witam! Miałem dzisiaj sen, byłem na planecie Naboo i śniło się mi że przeszedłem na ciemną stronę mocy, ze snu nie pamiętam dużo ale to było tyle szczegółów jak na filmie. Stałem się klonem i nagle coś mnie przecięło mieczem świetlnym i się obudziłem tak gwałtownie. Co to może znaczyć? Cytuj
Perdo Napisano 6 Stycznia 2016 Napisano 6 Stycznia 2016 Może tylko (i aż) tyle że dużo emocji wiążesz z filmem? Cytuj
Tamaya Napisano 24 Stycznia 2016 Napisano 24 Stycznia 2016 Jeśli silnie pasjonujesz się tą serią sen może być po prostu tego efektem jak napisał przedmówca. W innym przypadku wyjaśnieniem jest, że złe wybory pociągają za sobą konsekwencje. Przechodzisz na ciemną stronę, ale zamiast potęgi stajesz się klonem czyli marionetką w rękach innych, za których nadstawiasz karku. Według tej serii klony były mięsem armatnim walczący i ginący dla tych co je nabyli. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi