JagodowaTruskawka Napisano 6 Stycznia 2016 Napisano 6 Stycznia 2016 W lutym ma pojawić się w moim życiu jakiś mężczyzna . Postawiłam karty na tego jegomoscia. Cechy wyglądu zewnętrznego : rycerz pucharow, rycerz mieczy, 7 denarow - blondyn albo brunet, z broda, ma w sobie urok, moze być przystojny, rycerz mieczy kojarzy mi sie z zarysowanymi miesniami. Cechy charakteru: sprawiedliwość, krolowa denarow, 9 mieczy - uczciwy, dba o dom i swoj majatek, czymś sie martwi, moze pesymista, moze tez być taka zimna suka po tej denarowej, ona mowi że jest ok ale w środku przeżywa. Co bedzie robił w życiu : księżyc, pustelnik - samotnik, mysliciel, księżyc moze jakieś niejasne sprawy czy interesy, jako ze sprawka wyklucza jego kłamstwo to księżyc sugeruje coś innego ale nie wiem co. Cecha charakterystyczna: król mieczy, 6 mieczy, wyciągnęłam jeszcze as pucharow. - solidnt, chłodny facet , jeśli go znałam wcześniej to nie okazywał mi uczuc a nawet wyjechał gdzieś do pracy np ( znam kogoś takiego) Jak sie potoczy relacja : 4 denary , 3 denary, 10 denarow - bardzo możliwy związek, Czy ja go znam : księżyc , król mieczy , 4 puchary - nie znam go , on sie dopiero pojawi a 4 puchary pewnie pokazują moją niecierpliwość hehe Jak to widzicie? Cytuj
Gość Euterpe Napisano 6 Stycznia 2016 Napisano 6 Stycznia 2016 Jakie dałaś ramy czasowe? Chcesz na wzajemną? Niektóre cechy charaktery mogą wyjść później Cytuj
panna.marta Napisano 6 Stycznia 2016 Napisano 6 Stycznia 2016 Cechy wyglądu zewnętrznego : rycerz pucharow, rycerz mieczy, 7 denarow - obstawiałabym szatyna między 25 a 40 rokiem życia, ale może wyglądać troszkę młodziej. Moim zdaniem, to on będzie szczupły. Cechy charakteru: sprawiedliwość, krolowa denarow, 9 mieczy - troszkę wycofany, spokojny idący na kompromisy Co bedzie robił w życiu : księżyc, pustelnik - artysta, podróżnik, ewentualnie poszukujący pracy, uczący się... Cecha charakterystyczna: król mieczy, 6 mieczy, wyciągnęłam jeszcze as pucharow - szczupły wysoki, jego profesja związana z naukami humanistycznymi Jak sie potoczy relacja : 4 denary , 3 denary, 10 denarow - bardzo możliwy związek, Czy ja go znam : księżyc , król mieczy , 4 puchary - nie znam go , on sie dopiero pojawi a 4 puchary pewnie pokazują moją niecierpliwość hehe Jak to widzicie? Cytuj
panna.marta Napisano 6 Stycznia 2016 Napisano 6 Stycznia 2016 fajny rozkład, może i taki położę Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 7 Stycznia 2016 Autor Napisano 7 Stycznia 2016 Jakie dałaś ramy czasowe? Chcesz na wzajemną? Niektóre cechy charaktery mogą wyjść później 3 miesiace. Jakbym chciala na wzajemna to bym sama ten temat tam umiescila. To forum leci w dol bardzo szybko od momentu wprowadzenia tu dzialu wzajemnej do ktorej nie kazdy ma dostep Cytuj
werewolfgirl Napisano 8 Stycznia 2016 Napisano 8 Stycznia 2016 (edytowane) 1. Wygląd amanta, uwodziciela z błyskiem w oku i nonszalanckim uśmiechem, może być lekko umięśniony, przystojny, szczupły dość wysoki, chłodny inteligentny z wyglądu, dość ostre rysy, ale regularne, wyglądający na trudnego do zdobycia, usidlenia, żywe spojrzenie i ruchy. 2. Zimny w osądzie, kieruje się rozumem, rozsądkiem, własnymi wartościami, jest zrównoważony i można z nim polemizować, Tolerancyjny, stały, odpowiedzialny, ma o sobie wysokie mniemanie i czuje się niedoceniany przez innych (generalnie). Może być typem modnisia i uwielbia sobie dogadzać "pięknem i wygodą" , otaczać się luksusem. Zaradny, zadbany, zarozumiały. Na wierzchu dość spokojny, a w środku kupę sprzecznych blokujących myśli, wiec czasami może mieć problem z działaniem, okazywaniem uczuć. 3.hmm... , może być oczywiście to co piszesz, jednak bardziej ogólniej można powiedzieć że nie będzie mógł ostać w konkretnym zawodzie i będzie się wydawało że cały czas szuka czegoś lepszego, nowego, bo cały czas będzie mu coś nie pasowało lub brakowało, czyli ciągłe testowanie. 4. Tutaj widzę motyw pewnego "osaczenia ", uporczywe, stałe dążenie do stałego związku. Może przekonywać pieniędzmi, majątkiem. Ogólnie tu jest mowa tylko o dążeniu, więc sprawa nie jest przesądzona. 5. karty mogą mówić ci że możesz domyślać się o kogo chodzi, ale to nie jest on (ksiezyc) lub/I chciałabyś. Osoba ta określana jest królem mieczy i 4 kielichów. Edytowane 9 Stycznia 2016 przez Euterpe Cytuj
Lena75 Napisano 9 Stycznia 2016 Napisano 9 Stycznia 2016 Moim zdaniem znasz faceta...i tak mnie coś tkneło czy to nie bedzie ten z którym nie masz kontaktu.... Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 15 Stycznia 2016 Autor Napisano 15 Stycznia 2016 Moim zdaniem znasz faceta...i tak mnie coś tkneło czy to nie bedzie ten z którym nie masz kontaktu.... Tamten odpada, klamczuch z niego był 😂 Wysłane z mojego ASUS_Z00AD przy użyciu Tapatalka Cytuj
gucio19 Napisano 15 Stycznia 2016 Napisano 15 Stycznia 2016 (edytowane) Cechy wyglądu zewnętrznego : rycerz pucharow, rycerz mieczy, 7 denarow Wygląd amanta, ciemniejsze wlosy, bedzie mial cos w spojrzeniu, spodoba Ci się Cechy charakteru: sprawiedliwość, krolowa denarow, 9 mieczy Uczciwy, szczery, czasami zlosliwy w tej 9 mieczy, może prowadzic nocny tryb życia, skłonny do zamartwiania się, może bywać zamyślony, zmartwiony, powsciagliwy, domator, pracowity, w jakis sposob czarujący Co bedzie robił w życiu : księżyc, pustelnik Uczący się lub kogoś, może należeć do jakiejś grupy, nasunęła mi się na myśl religijna Cecha charakterystyczna: król mieczy, 6 mieczy, wyciągnęłam jeszcze as pucharow Skryty, chłodny w obyciu, ładnie wyslawiajacy się, inteligentny, emocjonalny (może to ukrywac) stanowczy, moze byc wladczy ,to kandydat na stałego partnera Jak sie potoczy relacja : 4 denary , 3 denary, 10 denarow Tak, są duże perspektywy nawet na założenie rodziny Czy ja go znam : księżyc , król mieczy , 4 puchary - To może być ktoś kogo nie zauważasz, albo nie doceniasz, nie zwracasz uwagi bo tęsknisz za kimś innym Edytowane 15 Stycznia 2016 przez gucio19 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi