MALZRA Napisano 7 Stycznia 2016 Napisano 7 Stycznia 2016 (edytowane) Witam, potrzebuję pomocy w interpretacji rozkładu niebiańskie kręgi z książki Alicji Chrzanowskiej "Świat tarota". Rozkład przedstawia 12 miesięcy roku i wydarzenia jakie będą w nim przebiegać. S jest sygnifikatorem. Sygnifikatorem jest rycerz denarów, ale nie został on wybrany w standardowy sposób tylko kiedyś "sam do mnie przyszedł" więc nie wiem czy jest to dokonane do końca poprawnie. Sygnifikator w tym rozkładzie przedstawia moja osobę. 1-12 ukazuje główne wydarzenie w danym miesiącu 13-24 ukazują najlepsze rozwiązanie bądź zachowanie 25 ukazuje najważniejsze wydarzenie w całym roku S Rycerz denarów - jestem nim, ponieważ sam do mnie przyszedł w innym rozkładzie i dlatego że jestem mocno związany z żywiołem ziemi, materializmem, pieniądzem i myślą o zapewnieniu sobie i swojej ewentualnej rodzinie bezpiecznej przyszłości. 1. Szóstka buław 13. Odwrócona Wieża 2. Trójka mieczy 14. Odwrócona dziewiątka denarów 3. Królowa pucharów 15. Odwrocona szóstka mieczy 4. Dziesiątka kielichów 16. Czwórka mieczy 5. Odwrócona dwójka buław 17. Odwrócona ósemka kielichów 6. Siódemka denarów 18. Odwrócona trójka denarów 7. As kielichów 19. Odwrócone słońce 8. Odwrócona trójka buław 20. Odwrócona piątka buław 9. Dwójka mieczy 21. Odwrócony król mieczy 10. Odwrócona dziesiątka denarów 22. Odwrócony eremita 11. Odwrócona dwojka kielichów 23 Odwrócona ósemka denarów 12. Odwrócona najwyższa kapłanka 24 Odwrócony król denarów 25 Odwrócona królowa mieczy [/img] Edytowane 8 Stycznia 2016 przez MALZRA Cytuj
Gość DoNogi Napisano 7 Stycznia 2016 Napisano 7 Stycznia 2016 http://www.ezoforum.pl/regulaminy-dzialow/78040-regulamin-interpretacji-rozkladow.html Cytuj
Gość Euterpe Napisano 8 Stycznia 2016 Napisano 8 Stycznia 2016 Proszę o zapoznanie się z regulaminem i uzupełnienie pierwszego postu. "S" przedstawia Ciebie? Cytuj
MALZRA Napisano 8 Stycznia 2016 Autor Napisano 8 Stycznia 2016 Post z interpretacją uzupełniony. Cytuj
Arcan Napisano 2 Lutego 2016 Napisano 2 Lutego 2016 Chrzanowska...ale autorytet znalazłaś.... Ale odstawiając na bok uprzedzenia osobiste- trochę nie wiem jak czytać te karty Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi