Gość Bethany Napisano 8 Stycznia 2016 Napisano 8 Stycznia 2016 Jak będziemy się jutro bawić na weselu? Słońce (31)Serce (24)Ptaki (12) Powinno być radośnie i energicznie. W Sercu dopatrywałabym się samego ślubu, a Ptaki - rozmowy, tłok, para młoda też mogła wyjść w Ptakach Weryfikacja w niedzielę Cytuj
Gość befimaka Napisano 8 Stycznia 2016 Napisano 8 Stycznia 2016 Też mi się wydaje, że zapowiada się dobra zabawa. Taka do utraty tchu. Tylko z powodu Ptaków na końcu uważaj może na jakieś plotki. Baw się grzecznie i porządnie. Cytuj
Gość Bethany Napisano 8 Stycznia 2016 Napisano 8 Stycznia 2016 Dzięki:) Ptaki idealnie pokazują też miejsca zatłoczone, hałas, tam gdzie się dużo dzieje, idealna karta w sumie na wesele Cytuj
Gość befimaka Napisano 8 Stycznia 2016 Napisano 8 Stycznia 2016 A w jakim kolorze będziesz miała sukienkę? Tak spojrzałam na Serce i pomyślałam o kolorze czerwonym. Cytuj
Gość befimaka Napisano 8 Stycznia 2016 Napisano 8 Stycznia 2016 To raczej dużo się nie pomyliłam. Serce mi podpowiedziało. Cytuj
Gość Bethany Napisano 10 Stycznia 2016 Napisano 10 Stycznia 2016 Weryfikacja : Było super! Karty wyszły bardzo adekwatne. Fajna zabawa, dobra muzyka i jedzenie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi