Skocz do zawartości

Moja aktualna praca do czerwca 2016r.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam

Na nową pracę, w której jestem od stycznia. Co mnie tam czeka do czerwca 2016r?

2h5rw2a.jpg

11 Rózgi+ 14 Lis+34 Ryby = 23 Myszy

No to czeka manie duży spór na temat finansów. Może to dotyczyć mojego wynagordzenia, ale także może dotyczyć samych obowiązków – mam do czyenienia z cenami produktów.

3 Statek+ 35 kotwica+5 drzewo =7 Wąż

Sam statek może pokazywać mój zagraniczny wyjazd w lutym. Teoretycznie nie powinnam tam mieć żadnych delegacji. A może to jakaś podróż związana z nową pracą? Może jakieś jeżdżenie na rozmowy kwalifikacyjne? I w podsumie znów piękna karta fałszu...

26 książka+27 list+19 wieża – 36 Krzyż

Dostanę jakiś list z urzędu, który patrząc po Krzyżu do miłych nie będzie należeć.

11 Rózgi+3 Statek+26 książka=4 Dom

Tutaj widać jakiś niepokój związany z podróżą i ukrywanie chyba tego faktu w pracy.

14 lis+35 kotwica+27 list = 4 Dom

Hm, chyba zaproponują mi warunki, które nie będą do końca dla mnie dobre.

34 Ryby+5 drzewo+19 wieża =22 drogi

Może jakieś pieniądze z Urzędu otrzymam?

11 Rózgi+35 Kotwica +19 wieża=29 Pani

Konflikt w pracy z kobietą chyba...

34 Ryby+35 Kotwica+26 książka=23 Myszy

Może długą będę się wdrażać w tej firmie? Albo może przychody firmy zostaną ujawnione, albo moje wynagrodzenie.

Będę wdzięczna, jeżeli ktoś z Was zerknie, bo ja to wszystko z opisami z netu robię...

ps. przepraszam, ale nie wiem, jak obrócić to zdjęcie.

Edytowane przez Iwka78
dopisek PS