Skocz do zawartości

gdzie jest kartka? (ZWERYFIKOWANY)

Erza

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

karty z neta, bo innych nie posiadam :cfaniak:

na kartce miałam zapisany pewien nr telefonu, włożyłam ją do kieszeni spodni, a spodnie wrzuciłam do prania, jednak nie dokońca jestem pewna, czy aby na pewno' w kieszeniach nie było śladu, żeby coś się wyprało :zeby: numer mogę jeszcze zdobyć w poniedziałek, więc żadna strata, ale może jednak się znajdzie kartka

gdzie jest kartka z zapisanym numerem telefonu?

Sprawiedliwość, Królowa mieczy, 2 buław

no chyba rzeczywiście kartka się wyprała i nie ma :/ 2 buław mówi o drugiej szansie na zdobycie tego numeru

• Maestro
Napisano

W pracy zostawiłaś,ew.Mama przechwycila?

Napisano

kojarzy mi sie z biurkiem, szuflada,cos z drewna

Napisano

Nie wiem jak to jest z kartami netowymi, ale wydaje mi się, że to jak jedzenie oczami...albo jeszcze lepszy przykład - jak to spowiadanie się przez internet dla katolików, czyli osób, które powinny chcieć uzyskać faktyczne odpuszczenie grzechów...co sam sądzę na temat spowiedzi i tematy poboczne to już zostawię dla siebie, bo jeszcze obrażę czyjeś "uczucia religijne".

Napisano
W pracy zostawiłaś,ew.Mama przechwycila?

mogłam zostawić w pracy, jeszcze do głowy przyszła mi torebka, poszukam tam :)

mama nie, ona nie nastawiania prania :D

Napisano
kojarzy mi sie z biurkiem, szuflada,cos z drewna

czyli w pracy mogłam zostawić... hm...

Napisano

Moim zdaniem gdzieś bezwiednie odłożyłaś zanim spodnie się wyprały, może to być w pracy jakieś biurko, przestrzeń 'na wierzchu' jednak moim zdaniem (Królowa powietrza > II drewna ;D -> to autorski sposób póki co sprawdzam, czy działa :D).

Gość befimaka
Napisano

Sprawiedliwość i 2 buław są kartami, gdzie wszystko jest zawarte między dwoma elementami, więc kartka jest w coś włożona. Może to być nawet kieszeń, ale sucha, o czym mówi Królowa mieczy. Gdyby kartka się wyprała, to zamiast mieczy byłaby Królowa kielichów. ;)

Gość grimmoire
Napisano

Sprawiedliwosc - jest tam, gdzie została umieszczona ;) zawiązane oczy - nie wiadomo gdzie

Królowa mieczy - to Ty

2 buław - rozterki i poszukiwania

W sumie HB Koło fortuny, które jednoznacznie kojarzy mi się z pralką ;) ale też z sytuacją, choć istotnie jakieś kielichy powinny się pojawić. Dla mnie karty nie dały jasnej odpowiedzi :bezradny:

Napisano

Może spobujesz obszernijeszy rozklad? Po 1 karcie, więcej pytan aby odgadnac miejsce. Czy jest tam ciemno, czy jest wilgotno, czy jest na wierzchu, co sie dzieje w miejscu w ktorym jest kartka, czy ona jeszcze istnieje tez warto zapytac :D

Napisano

weryfikacja: nie znalazłam kartki, ale na szczęście w poniedziałek udało mi się ponownie otrzymać nr telefonu, który był na niej zapisany