Erza Napisano 9 Stycznia 2016 Napisano 9 Stycznia 2016 karty z neta, bo innych nie posiadam :cfaniak: na kartce miałam zapisany pewien nr telefonu, włożyłam ją do kieszeni spodni, a spodnie wrzuciłam do prania, jednak nie dokońca jestem pewna, czy aby na pewno' w kieszeniach nie było śladu, żeby coś się wyprało numer mogę jeszcze zdobyć w poniedziałek, więc żadna strata, ale może jednak się znajdzie kartka gdzie jest kartka z zapisanym numerem telefonu? Sprawiedliwość, Królowa mieczy, 2 buław no chyba rzeczywiście kartka się wyprała i nie ma :/ 2 buław mówi o drugiej szansie na zdobycie tego numeru Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 9 Stycznia 2016 Maestro Napisano 9 Stycznia 2016 W pracy zostawiłaś,ew.Mama przechwycila? Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 9 Stycznia 2016 Napisano 9 Stycznia 2016 kojarzy mi sie z biurkiem, szuflada,cos z drewna Cytuj
adivino Napisano 9 Stycznia 2016 Napisano 9 Stycznia 2016 Nie wiem jak to jest z kartami netowymi, ale wydaje mi się, że to jak jedzenie oczami...albo jeszcze lepszy przykład - jak to spowiadanie się przez internet dla katolików, czyli osób, które powinny chcieć uzyskać faktyczne odpuszczenie grzechów...co sam sądzę na temat spowiedzi i tematy poboczne to już zostawię dla siebie, bo jeszcze obrażę czyjeś "uczucia religijne". Cytuj
Erza Napisano 9 Stycznia 2016 Autor Napisano 9 Stycznia 2016 W pracy zostawiłaś,ew.Mama przechwycila? mogłam zostawić w pracy, jeszcze do głowy przyszła mi torebka, poszukam tam mama nie, ona nie nastawiania prania Cytuj
Erza Napisano 9 Stycznia 2016 Autor Napisano 9 Stycznia 2016 kojarzy mi sie z biurkiem, szuflada,cos z drewna czyli w pracy mogłam zostawić... hm... Cytuj
Czarownica Napisano 10 Stycznia 2016 Napisano 10 Stycznia 2016 Moim zdaniem gdzieś bezwiednie odłożyłaś zanim spodnie się wyprały, może to być w pracy jakieś biurko, przestrzeń 'na wierzchu' jednak moim zdaniem (Królowa powietrza > II drewna ;D -> to autorski sposób póki co sprawdzam, czy działa ). Cytuj
Gość befimaka Napisano 10 Stycznia 2016 Napisano 10 Stycznia 2016 Sprawiedliwość i 2 buław są kartami, gdzie wszystko jest zawarte między dwoma elementami, więc kartka jest w coś włożona. Może to być nawet kieszeń, ale sucha, o czym mówi Królowa mieczy. Gdyby kartka się wyprała, to zamiast mieczy byłaby Królowa kielichów. Cytuj
Gość grimmoire Napisano 10 Stycznia 2016 Napisano 10 Stycznia 2016 Sprawiedliwosc - jest tam, gdzie została umieszczona zawiązane oczy - nie wiadomo gdzie Królowa mieczy - to Ty 2 buław - rozterki i poszukiwania W sumie HB Koło fortuny, które jednoznacznie kojarzy mi się z pralką ale też z sytuacją, choć istotnie jakieś kielichy powinny się pojawić. Dla mnie karty nie dały jasnej odpowiedzi Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 10 Stycznia 2016 Napisano 10 Stycznia 2016 Może spobujesz obszernijeszy rozklad? Po 1 karcie, więcej pytan aby odgadnac miejsce. Czy jest tam ciemno, czy jest wilgotno, czy jest na wierzchu, co sie dzieje w miejscu w ktorym jest kartka, czy ona jeszcze istnieje tez warto zapytac Cytuj
Erza Napisano 13 Stycznia 2016 Autor Napisano 13 Stycznia 2016 weryfikacja: nie znalazłam kartki, ale na szczęście w poniedziałek udało mi się ponownie otrzymać nr telefonu, który był na niej zapisany Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi