Arshi Napisano 9 Stycznia 2016 Napisano 9 Stycznia 2016 Dziekuje za karty grimmoire Z przelozenia Smierc Szykuje sie sporo zmian 1. Osobowosc, sposob zycia i odbioru : Rydwan - szykuje sie wiele spraw i mozliwe ze duzo bedzie sie dzialo, postanowienie na ten rok mam aby zyc aktywniej wiec tutaj pasuje 2. Pieniadze : As mieczy/ 8 sprawiedliwosc - oszczedzanie na cel jakim jest auto no i na egzaminy na uprawnienia 3. Zycie codzienne : 5 denarow/mag - w zyciu codziennym nie bede zadowolony bedzie mi braklo czegos/kogos 4. Dom : 2 denarow/smierc - widac ze roznie bedzie w zaleznosci od sytuacji, szykuja sie zmiany moze przez wesle brata 5. Wszystko co cieszy : Krol pucharow/kaplanka - jakas znajomosc z kolezanka? 6. Praca : 2 bulaw/cesarz - w pracy bedzie wspolpraca przy roznych zadaniach widac prace z kims na stanowisku 7. Partnerstwo, milosc : Krol mieczy/smierc - albo bede krolem mieczy albo wlasnie sie zmienie... 8. Tajemnice, tabu : 9 denarow/kolo - ze choc zawsze chodze usmiechniety to nie zawsze jestem szczesliwy 9. Wyzsze poznanie : Kaplan/diabel bede swiadomy swoich mozliwosci, ale za nimi ida pokusy? 10. Uznanie spoleczne : Diabel/ 8 sprawiedliwosc - powinno byc uznanie, ale chyba takie troche z zazdroscia, ale suma sumrem bedzie ze jednak zapracowalem 11. Przyjaciele : Paz denarow/kaplanka - chyba beda dobre relacje, przyjacil jak ksiazek niewiele ale tylko dobrych 12. Ukryte nadzieje i obawy As bulaw/cesarzowa - nadzieje na plomienny romans? Cytuj
Gość grimmoire Napisano 10 Stycznia 2016 Napisano 10 Stycznia 2016 Z przelozenia Smierc będą zmiany, rok przełomowy 1. Osobowosc, sposob zycia i odbioru : Rydwan - będziesz aktywny, sam zaczniesz te zmiany wcielać w życie i nie będziesz się ich bać 2. Pieniadze : As mieczy/ 8 sprawiedliwosc - będzie planowanie wydatków, dużo myślenia o tym, krytycznie podejdziesz do spraw 3. Zycie codzienne : 5 denarow/mag - będzie Ci czegoś brakowało, ale postarasz się zająć myśli czymś innym 4. Dom : 2 denarow/smierc - wesele brata będzie tu na pierwszym planie 5. Wszystko co cieszy : Krol pucharow/kaplanka - myślę, że to osoba którą od jakiegoś czasu już znasz i dobrze się rozumiesz, jesteś przyjaźnie nastawiony 6. Praca : 2 bulaw/cesarz - może przejściowo będziesz rozważać zmianę pracy, ale ostatecznie będziesz zadowolony 7. Partnerstwo, milosc : Krol mieczy/smierc - tu uważam, że królem mieczy właśnie skończysz być 8. Tajemnice, tabu : 9 denarow/kolo - kojarzy mi się z egoistycznym podejściem, ale nie masz na to wpływu, to normalna reakcja, to już odejdzie 9. Wyzsze poznanie : Kaplan/diabel - zobaczysz nowe możliwości z których możesz skorzystać 10. Uznanie spoleczne : Diabel/ 8 sprawiedliwosc - uznanie z prawego zachowania, działania, gry fair 11. Przyjaciele : Paz denarow/kaplanka - kojarzy mi się z koleżanką z pracy, z którą rozumiesz/zrozumiesz się bardzo dobrze 12. Ukryte nadzieje i obawy As bulaw/cesarzowa - dokładnie się tu zgadzam też strach przed tym, że kiedy pojawi się ta właściwa osoba to trzeba będzie się odsłonić i wejść na niepewny grunt, ale za to razem Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 11 Stycznia 2016 Maestro Napisano 11 Stycznia 2016 Rok przełomowy patrząc na przełożenie. 1. Osobowosc, sposob zycia i odbioru : Rydwan będziesz w ciągłych rozjazdach 2. Pieniadze : As mieczy/ 8 sprawiedliwosc - nowe obowiązki, na ktorych będziesz musiał się mocno skupić, otrzymasz to na co zasługujesz 3. Zycie codzienne : 5 denarow/mag będziesz skupiał sie głównie na zarabianiu, może doskwierać Ci samotność, z tego powodu możesz rzucić się w wir zycia towarzyskiego 4. Dom : 2 denarow/smierc może się z niego wyprowadzisz? 5. Wszystko co cieszy : Krol pucharow/kaplanka zakochasz się w jakiejś kobiecie 6. Praca : 2 bulaw/cesarz stabilnie, 2 buław potwierdza mi pracę w drodze 7. Partnerstwo, milosc : Krol mieczy/smierc zmienisz postawę wobec kobiet, może się naprawdę zakochasz? 8. Tajemnice, tabu : 9 denarow/kolo przestaniesz byc singlem;) 9. Wyzsze poznanie : Kaplan/diabel uzaleznisz się od kobiety 10. Uznanie spoleczne : Diabel/ 8 sprawiedliwosc możesz kogoś doprowadzić do szału (zazdrość?), moze postępowanie nieetyczne (romans z mężatką?), koniec końców docenia Cię 11. Przyjaciele : Paz denarow/kaplanka bliska kobieta koło Ciebie 12. Ukryte nadzieje i obawy As bulaw/cesarzowa - zeby nie było wpadki;) Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 14 Stycznia 2016 Napisano 14 Stycznia 2016 Przełożenie- Zmiany/zmiany/zmiany. Faktycznie będzie to rok przełomowy 1. Osobowosc, sposob zycia i odbioru : Rydwan Zdecydujesz częściej wychodzić z inicjatywą, pewne rzeczy sam planować i inicjować. Często będziesz poza domem, rzeczy które odkładałeś na póżniej/wycieczki/plany-zechcesz w tym roku zrealizować. 2. Pieniadze : As mieczy/ 8 sprawiedliwosc Skupisz się na zarabianiu i odkładaniu. 3. Zycie codzienne : 5 denarow/mag III pytanie, wprost odpowiada na sytuację z II pytania. Będziesz dużo pracował/gromadził/oszczędzał, tym samym poczujesz się samotny, przytłoczony tym, że tylko na pracy się skupiasz a brak Ci przyjemności/towarzystwa. W magu zechcesz więcej czasu spędzać z ludźmi. 4. Dom : 2 denarow/smierc Mam wrażenie że, zmienisz miejsce tj. wyprowadzisz się z domu rodzinnego. 5. Wszystko co cieszy : Krol pucharow/kaplanka Oho! Poznasz kobietę, która uwiedzie Cię sposobem bycia, podejściem i wiedzą. Będzie inna tajemnicza, typowa Papieżyca. Słowem- coś więcej do niej poczujesz. 6. Praca : 2 bulaw/cesarz Dostaniesz dodatkową propozycję pracy/nieoczekiwany kurs- tym samym poczujesz się pewnie i stabilnie. 7. Partnerstwo, milosc : Krol mieczy/smierc Z zimnego, sarkastycznego i nieco niedostępnego człowieka, zaczniesz się powoli zmieniać. Złagodniejesz w ocenie kobiet, staniesz się bardziej osiągalny. 8.Tajemnice, tabu : 9 denarow/kolo Wygląda na to że nieoczekiwanie dla Ciebie, jakąś przedstawicielka płci pięknej wpadnie Ci w oko:) 9.Wyzsze poznanie : Kaplan/diabel Że tak ładnie się wyraże, odstąpisz od celibatu ce****ącego Kapłana na rzecz, um- rzeczy dostępnych dla ludzi sparowanych ( No! wyszło ładnie). Mówiąc wprost, rozsmakujesz się bardzo w tym stanie rzeczy 10. Uznanie spoleczne : Diabel/ 8 sprawiedliwosc Ludzie będą Cię postrzegać jako człowieka dążącego do celu po trupach, bez jakichkolwiek skrupułów, tym samym z strachu będą Cię uznawać i szanować (Kaligula mawiał " nie muszą mnie szanować, ważne by się mnie bali") 11. Przyjaciele : Paz denarow/kaplanka Kobieta "która Cię ucieszy" (V), będzie przy Tobie. 12. Ukryte nadzieje i obawy As bulaw/cesarzowa Z całym szacunkiem Arshi, ale mam wrażenie że chciałbyś zakosztować pewnych cielesnych przyjemności ale bez zobowiązań. As Buław to ta męska energia- namacalna, seksualna. A cesarzówna obok stanowi, iż boisz się zaangażować, dać się ponieść relacji. Reasumując, rok wygląda dla Ciebie wyjątkowo obiecująco Cytuj
Arshi Napisano 19 Stycznia 2016 Autor Napisano 19 Stycznia 2016 Dziękuję za interpretacje Liczę że bedzie to ciekawy rok Cytuj
Sanya Napisano 26 Stycznia 2016 Napisano 26 Stycznia 2016 Z przelozenia Smierc - duużo zmian, śmierć była sygnifikatorem dla ubiegłeg, wspaniałego nawiasem mówiąc dla mnie roku 1. Osobowosc, sposob zycia i odbioru : Rydwan - będzie Cię wszędzie pełno, niewykluczone, że zaczniesz podróżować, może jakaś praca w terenie? 2. Pieniadze : As mieczy/ 8 sprawiedliwosc - Karty zalecają racjonalne wydatkowanie pieniędzy, przelicz kilka razy zanim się na coś pokusisz. Jeśli się do tego zastosujesz to raczej nie szykują się nadmierne deficyty, ale i też karty nie zapowiadają znacznego przypływu gotówki. 3. Zycie codzienne : 5 denarow/mag - Tak jakbyś inicjował jakieś działania by poprawić swój status życiowy, walczył z niedostatkiem czegoś, niekoniecznie materii. 4. Dom : 2 denarow/smierc - Zmiany w domu, które szykują się od jakiegoś czasu. Ktoś jest blisko podjęcia jakiejś decyzji, która zmieni jego życie. 5. Wszystko co cieszy : Krol pucharow/kaplanka - Bardzo miłe karty Dużo emocji Może to być coś związanego z rodzicami, ew. jakąś parą ludzi obok Ciebie, takie mam odczucie 6. Praca : 2 bulaw/cesarz - Pracujesz? Jeśli nie to możesz nawiązać współpracę z jakąś firmą. 7. Partnerstwo, milosc : Krol mieczy/smierc - Jesteś po jakimś rozstaniu? Przeżyłeś jakieś niepowodzenia? Widać zniechęcenie, ew. ono się dopiero pojawi. W sumie to szkoda, że nie dobrałeś po śmierci, bo byśmy zobaczyli w jakim kierunku pójdą te zmiany. Bo może być też tak, że zniechęcenie i chłód odejdą i Twoje nastawienie do miłości radykalnie się poprawi. Ale jak pisałam, nie wiemy co po śmierci 8. Tajemnice, tabu : 9 denarow/kolo - Coś możesz ukrywać przed światem zewnętrznym, nie jesteś wylewny we wszystkich aspektach. Ale co to jest to nie wiem 9. Wyzsze poznanie : Kaplan/diabel - a tu widzę ścieranie się dwóch przeciwstawnych biegunów. Może przyjdzie Ci walczyć z popędami, które będą hamowane przez Twoje zasady moralne. 10. Uznanie spoleczne : Diabel/ 8 sprawiedliwosc - Może być taka sytuacja, która spowoduje, że inni docenią, że zamiast ulec jakimś złym pokusom, Ty wybrałeś to co moralne i sprawiedliwe (jw.) 11. Przyjaciele : Paz denarow/kaplanka - Młoda osoba będzie sie znajdować wokół Ciebie, rozejrzyj się wokoło, bo może pozostawać w ukryciu, ona będzie istotna. 12. Ukryte nadzieje i obawy As bulaw/cesarzowa - Chciałbyś poznać kobietę po prostu Cytuj
Lena75 Napisano 27 Stycznia 2016 Napisano 27 Stycznia 2016 Z przelozenia Smierc rok zmian i transformacji. 1. Osobowosc, sposob zycia i odbioru : Rydwan - hmm..zyjesz chyba w ciagłym pospiechu, w ruchu...znajomosci szybko zawierasz i chyba tez szybko konczysz 2. Pieniadze : As mieczy/ 8 sprawiedliwosc -szansa na wieksze pieniadze, ale co zasiejesz to zbierzesz... 3. Zycie codzienne : 5 denarow/mag - brak zadowolenia z pracy i zycia uczuciowego 4. Dom : 2 denarow/smierc - obie karty mówia o zmianach 5. Wszystko co cieszy : Krol pucharow/kaplanka - czy nie dażysz uczuciem jakięs kolezanki , lub osoby juz zajetej ? 6. Praca : 2 bulaw/cesarz - włozysz w pracę wiele energii i wytrwałosci , ale opłaci sie. 7. Partnerstwo, milosc : Krol mieczy/smierc - jak dla mnie odcinasz sie od uczuć, lub za bardzo kalkulujesz i analizujesz a to nie słuzy zadnym uczuciom. 8. Tajemnice, tabu : 9 denarow/kolo - czujesz sie bardzo osamotniony i czekasz co ci przyniesie przeznaczenie 9. Wyzsze poznanie : Kaplan/diabel - skupienie sie na własnym wnetrzu i na swoich słabosciach, uzależnieniach 10. Uznanie spoleczne : Diabel/ 8 sprawiedliwosc - walka z jakimś nałogiem ? lub tez spostrzegaja Cie jakos kogos nie wartego uznania, moze nawet boja i licza na to ze spotka Cie zasłuzona kara 11. Przyjaciele : Paz denarow/kaplanka - powiedziałabym ze jest jeden, stały przyjaciel w ciele kobiety, która z pewnych względów jest w cieniu. 12. Ukryte nadzieje i obawy As bulaw/cesarzowa - chcesz dobrych zmian, kobiety... Cytuj
Arshi Napisano 8 Stycznia 2017 Autor Napisano 8 Stycznia 2017 WERYFIKACJA 1. Osobowosc, sposob zycia i odbioru : Rydwan - byłem bardzo aktywny 2. Pieniadze : As mieczy/ 8 sprawiedliwosc - dostałem podwyżkę zasłużoną 3. Zycie codzienne : 5 denarow/mag - czegoś brakowało-starałem się jechać tu to tam aby nie czuć się samotnie 4. Dom : 2 denarow/smierc - zmiany w domu... zamieszkała z nami żona brata - jakby 2 rodziny pod jednym dachem 5. Wszystko co cieszy : Krol pucharow/kaplanka - znajomość z koleżanką, która była ze mną na weselu-ale to koleżanka ;p 6. Praca : 2 bulaw/cesarz - dużo pracy odpowiedzialne tematy... obecnie pracuje tak jakby dla 2 dyrektorów... 7. Partnerstwo, milosc : Krol mieczy/smierc - nic prócz flirtów...może byłem troszkę zły na siebie że mogłem kilka spraw innaczej rozegrać... 8. Tajemnice, tabu : 9 denarow/kolo - dla mnie liczy się tylko co jest dla mnie najlepsze i moja korzyść 9. Wyzsze poznanie : Kaplan/diabel - trzeba mieć zasady 10. Uznanie spoleczne : Diabel/ 8 sprawiedliwosc - kupilem auto, co niektorzy mówili że bije troszkę po oczach... taka zazdrość 11. Przyjaciele : Paz denarow/kaplanka - byli pomocni 12. Ukryte nadzieje i obawy As bulaw/cesarzowa - chciałbym mieć swoją rodzinę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi