Skocz do zawartości

KOŁO na 2016r

Arshi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dziekuje za karty grimmoire ;)

Z przelozenia Smierc Szykuje sie sporo zmian ;)

1. Osobowosc, sposob zycia i odbioru : Rydwan - szykuje sie wiele spraw i mozliwe ze duzo bedzie sie dzialo, postanowienie na ten rok mam aby zyc aktywniej ;) wiec tutaj pasuje :)

2. Pieniadze : As mieczy/ 8 sprawiedliwosc - oszczedzanie na cel jakim jest auto no i na egzaminy na uprawnienia

3. Zycie codzienne : 5 denarow/mag - w zyciu codziennym nie bede zadowolony bedzie mi braklo czegos/kogos

4. Dom : 2 denarow/smierc - widac ze roznie bedzie w zaleznosci od sytuacji, szykuja sie zmiany moze przez wesle brata

5. Wszystko co cieszy : Krol pucharow/kaplanka - jakas znajomosc z kolezanka?

6. Praca : 2 bulaw/cesarz - w pracy bedzie wspolpraca przy roznych zadaniach widac prace z kims na stanowisku

7. Partnerstwo, milosc : Krol mieczy/smierc - albo bede krolem mieczy albo wlasnie sie zmienie...

8. Tajemnice, tabu : 9 denarow/kolo - ze choc zawsze chodze usmiechniety to nie zawsze jestem szczesliwy

9. Wyzsze poznanie : Kaplan/diabel bede swiadomy swoich mozliwosci, ale za nimi ida pokusy?

10. Uznanie spoleczne : Diabel/ 8 sprawiedliwosc - powinno byc uznanie, ale chyba takie troche z zazdroscia, ale suma sumrem bedzie ze jednak zapracowalem

11. Przyjaciele : Paz denarow/kaplanka - chyba beda dobre relacje, przyjacil jak ksiazek niewiele ale tylko dobrych :)

12. Ukryte nadzieje i obawy As bulaw/cesarzowa - nadzieje na plomienny romans? :D

Gość grimmoire
Napisano

Z przelozenia Smierc będą zmiany, rok przełomowy

1. Osobowosc, sposob zycia i odbioru : Rydwan - będziesz aktywny, sam zaczniesz te zmiany wcielać w życie i nie będziesz się ich bać

2. Pieniadze : As mieczy/ 8 sprawiedliwosc - będzie planowanie wydatków, dużo myślenia o tym, krytycznie podejdziesz do spraw

3. Zycie codzienne : 5 denarow/mag - będzie Ci czegoś brakowało, ale postarasz się zająć myśli czymś innym

4. Dom : 2 denarow/smierc - wesele brata będzie tu na pierwszym planie

5. Wszystko co cieszy : Krol pucharow/kaplanka - myślę, że to osoba którą od jakiegoś czasu już znasz i dobrze się rozumiesz, jesteś przyjaźnie nastawiony

6. Praca : 2 bulaw/cesarz - może przejściowo będziesz rozważać zmianę pracy, ale ostatecznie będziesz zadowolony

7. Partnerstwo, milosc : Krol mieczy/smierc - tu uważam, że królem mieczy właśnie skończysz być ;)

8. Tajemnice, tabu : 9 denarow/kolo - kojarzy mi się z egoistycznym podejściem, ale nie masz na to wpływu, to normalna reakcja, to już odejdzie

9. Wyzsze poznanie : Kaplan/diabel - zobaczysz nowe możliwości z których możesz skorzystać

10. Uznanie spoleczne : Diabel/ 8 sprawiedliwosc - uznanie z prawego zachowania, działania, gry fair

11. Przyjaciele : Paz denarow/kaplanka - kojarzy mi się z koleżanką z pracy, z którą rozumiesz/zrozumiesz się bardzo dobrze

12. Ukryte nadzieje i obawy As bulaw/cesarzowa - dokładnie się tu zgadzam ;) też strach przed tym, że kiedy pojawi się ta właściwa osoba to trzeba będzie się odsłonić i wejść na niepewny grunt, ale za to razem

• Maestro
Napisano

Rok przełomowy patrząc na przełożenie.

1. Osobowosc, sposob zycia i odbioru : Rydwan będziesz w ciągłych rozjazdach

2. Pieniadze : As mieczy/ 8 sprawiedliwosc - nowe obowiązki, na ktorych będziesz musiał się mocno skupić, otrzymasz to na co zasługujesz

3. Zycie codzienne : 5 denarow/mag będziesz skupiał sie głównie na zarabianiu, może doskwierać Ci samotność, z tego powodu możesz rzucić się w wir zycia towarzyskiego

4. Dom : 2 denarow/smierc może się z niego wyprowadzisz?

5. Wszystko co cieszy : Krol pucharow/kaplanka zakochasz się w jakiejś kobiecie

6. Praca : 2 bulaw/cesarz stabilnie, 2 buław potwierdza mi pracę w drodze

7. Partnerstwo, milosc : Krol mieczy/smierc zmienisz postawę wobec kobiet, może się naprawdę zakochasz?

8. Tajemnice, tabu : 9 denarow/kolo przestaniesz byc singlem;)

9. Wyzsze poznanie : Kaplan/diabel uzaleznisz się od kobiety

10. Uznanie spoleczne : Diabel/ 8 sprawiedliwosc możesz kogoś doprowadzić do szału (zazdrość?), moze postępowanie nieetyczne (romans z mężatką?), koniec końców docenia Cię

11. Przyjaciele : Paz denarow/kaplanka bliska kobieta koło Ciebie

12. Ukryte nadzieje i obawy As bulaw/cesarzowa - zeby nie było wpadki;)

Napisano

Przełożenie- Zmiany/zmiany/zmiany. Faktycznie będzie to rok przełomowy :)

1. Osobowosc, sposob zycia i odbioru : Rydwan

Zdecydujesz częściej wychodzić z inicjatywą, pewne rzeczy sam planować i inicjować. Często będziesz poza domem, rzeczy które odkładałeś na póżniej/wycieczki/plany-zechcesz w tym roku zrealizować.

2. Pieniadze : As mieczy/ 8 sprawiedliwosc

Skupisz się na zarabianiu i odkładaniu.

3. Zycie codzienne : 5 denarow/mag

III pytanie, wprost odpowiada na sytuację z II pytania. Będziesz dużo pracował/gromadził/oszczędzał, tym samym poczujesz się samotny, przytłoczony tym, że tylko na pracy się skupiasz a brak Ci przyjemności/towarzystwa. W magu zechcesz więcej czasu spędzać z ludźmi.

4. Dom : 2 denarow/smierc

Mam wrażenie że, zmienisz miejsce tj. wyprowadzisz się z domu rodzinnego.

5. Wszystko co cieszy : Krol pucharow/kaplanka

Oho! Poznasz kobietę, która uwiedzie Cię sposobem bycia, podejściem i wiedzą. Będzie inna tajemnicza, typowa Papieżyca. Słowem- coś więcej do niej poczujesz.

6. Praca : 2 bulaw/cesarz

Dostaniesz dodatkową propozycję pracy/nieoczekiwany kurs- tym samym poczujesz się pewnie i stabilnie.

7. Partnerstwo, milosc : Krol mieczy/smierc

Z zimnego, sarkastycznego i nieco niedostępnego człowieka, zaczniesz się powoli zmieniać. Złagodniejesz w ocenie kobiet, staniesz się bardziej osiągalny.

8.Tajemnice, tabu : 9 denarow/kolo

Wygląda na to że nieoczekiwanie dla Ciebie, jakąś przedstawicielka płci pięknej wpadnie Ci w oko:)

9.Wyzsze poznanie : Kaplan/diabel

Że tak ładnie się wyraże, odstąpisz od celibatu ce****ącego Kapłana na rzecz, um- rzeczy dostępnych dla ludzi sparowanych ( No! wyszło ładnie). Mówiąc wprost, rozsmakujesz się bardzo w tym stanie rzeczy :)

10. Uznanie spoleczne : Diabel/ 8 sprawiedliwosc

Ludzie będą Cię postrzegać jako człowieka dążącego do celu po trupach, bez jakichkolwiek skrupułów, tym samym z strachu będą Cię uznawać i szanować (Kaligula mawiał " nie muszą mnie szanować, ważne by się mnie bali")

11. Przyjaciele : Paz denarow/kaplanka

Kobieta "która Cię ucieszy" (V), będzie przy Tobie.

12. Ukryte nadzieje i obawy As bulaw/cesarzowa

Z całym szacunkiem Arshi, ale mam wrażenie że chciałbyś zakosztować pewnych cielesnych przyjemności ale bez zobowiązań. As Buław to ta męska energia- namacalna, seksualna. A cesarzówna obok stanowi, iż boisz się zaangażować, dać się ponieść relacji.

Reasumując, rok wygląda dla Ciebie wyjątkowo obiecująco :)

Napisano

Z przelozenia Smierc - duużo zmian, śmierć była sygnifikatorem dla ubiegłeg, wspaniałego nawiasem mówiąc dla mnie roku :)

1. Osobowosc, sposob zycia i odbioru : Rydwan - będzie Cię wszędzie pełno, niewykluczone, że zaczniesz podróżować, może jakaś praca w terenie?

2. Pieniadze : As mieczy/ 8 sprawiedliwosc - Karty zalecają racjonalne wydatkowanie pieniędzy, przelicz kilka razy zanim się na coś pokusisz. Jeśli się do tego zastosujesz to raczej nie szykują się nadmierne deficyty, ale i też karty nie zapowiadają znacznego przypływu gotówki.

3. Zycie codzienne : 5 denarow/mag - Tak jakbyś inicjował jakieś działania by poprawić swój status życiowy, walczył z niedostatkiem czegoś, niekoniecznie materii.

4. Dom : 2 denarow/smierc - Zmiany w domu, które szykują się od jakiegoś czasu. Ktoś jest blisko podjęcia jakiejś decyzji, która zmieni jego życie.

5. Wszystko co cieszy : Krol pucharow/kaplanka - Bardzo miłe karty :) Dużo emocji :) Może to być coś związanego z rodzicami, ew. jakąś parą ludzi obok Ciebie, takie mam odczucie :)

6. Praca : 2 bulaw/cesarz - Pracujesz? Jeśli nie to możesz nawiązać współpracę z jakąś firmą.

7. Partnerstwo, milosc : Krol mieczy/smierc - Jesteś po jakimś rozstaniu? Przeżyłeś jakieś niepowodzenia? Widać zniechęcenie, ew. ono się dopiero pojawi. W sumie to szkoda, że nie dobrałeś po śmierci, bo byśmy zobaczyli w jakim kierunku pójdą te zmiany. Bo może być też tak, że zniechęcenie i chłód odejdą i Twoje nastawienie do miłości radykalnie się poprawi. Ale jak pisałam, nie wiemy co po śmierci :)

8. Tajemnice, tabu : 9 denarow/kolo - Coś możesz ukrywać przed światem zewnętrznym, nie jesteś wylewny we wszystkich aspektach. Ale co to jest to nie wiem :D

9. Wyzsze poznanie : Kaplan/diabel - a tu widzę ścieranie się dwóch przeciwstawnych biegunów. Może przyjdzie Ci walczyć z popędami, które będą hamowane przez Twoje zasady moralne.

10. Uznanie spoleczne : Diabel/ 8 sprawiedliwosc - Może być taka sytuacja, która spowoduje, że inni docenią, że zamiast ulec jakimś złym pokusom, Ty wybrałeś to co moralne i sprawiedliwe (jw.)

11. Przyjaciele : Paz denarow/kaplanka - Młoda osoba będzie sie znajdować wokół Ciebie, rozejrzyj się wokoło, bo może pozostawać w ukryciu, ona będzie istotna.

12. Ukryte nadzieje i obawy As bulaw/cesarzowa - Chciałbyś poznać kobietę po prostu :)

Napisano

Z przelozenia Smierc rok zmian i transformacji.

1. Osobowosc, sposob zycia i odbioru : Rydwan - hmm..zyjesz chyba w ciagłym pospiechu, w ruchu...znajomosci szybko zawierasz i chyba tez szybko konczysz

2. Pieniadze : As mieczy/ 8 sprawiedliwosc -szansa na wieksze pieniadze, ale co zasiejesz to zbierzesz...

3. Zycie codzienne : 5 denarow/mag - brak zadowolenia z pracy i zycia uczuciowego

4. Dom : 2 denarow/smierc - obie karty mówia o zmianach

5. Wszystko co cieszy : Krol pucharow/kaplanka - czy nie dażysz uczuciem jakięs kolezanki , lub osoby juz zajetej ?

6. Praca : 2 bulaw/cesarz - włozysz w pracę wiele energii i wytrwałosci , ale opłaci sie.

7. Partnerstwo, milosc : Krol mieczy/smierc - jak dla mnie odcinasz sie od uczuć, lub za bardzo kalkulujesz i analizujesz a to nie słuzy zadnym uczuciom.

8. Tajemnice, tabu : 9 denarow/kolo - czujesz sie bardzo osamotniony i czekasz co ci przyniesie przeznaczenie

9. Wyzsze poznanie : Kaplan/diabel - skupienie sie na własnym wnetrzu i na swoich słabosciach, uzależnieniach

10. Uznanie spoleczne : Diabel/ 8 sprawiedliwosc - walka z jakimś nałogiem ? lub tez spostrzegaja Cie jakos kogos nie wartego uznania, moze nawet boja i licza na to ze spotka Cie zasłuzona kara

11. Przyjaciele : Paz denarow/kaplanka - powiedziałabym ze jest jeden, stały przyjaciel w ciele kobiety, która z pewnych względów jest w cieniu.

12. Ukryte nadzieje i obawy As bulaw/cesarzowa - chcesz dobrych zmian, kobiety...

• 11 miesięcy temu...
Napisano

WERYFIKACJA

1. Osobowosc, sposob zycia i odbioru : Rydwan - byłem bardzo aktywny

2. Pieniadze : As mieczy/ 8 sprawiedliwosc - dostałem podwyżkę zasłużoną

3. Zycie codzienne : 5 denarow/mag - czegoś brakowało-starałem się jechać tu to tam aby nie czuć się samotnie

4. Dom : 2 denarow/smierc - zmiany w domu... zamieszkała z nami żona brata - jakby 2 rodziny pod jednym dachem

5. Wszystko co cieszy : Krol pucharow/kaplanka - znajomość z koleżanką, która była ze mną na weselu-ale to koleżanka ;p

6. Praca : 2 bulaw/cesarz - dużo pracy odpowiedzialne tematy... obecnie pracuje tak jakby dla 2 dyrektorów...

7. Partnerstwo, milosc : Krol mieczy/smierc - nic prócz flirtów...może byłem troszkę zły na siebie że mogłem kilka spraw innaczej rozegrać...

8. Tajemnice, tabu : 9 denarow/kolo - dla mnie liczy się tylko co jest dla mnie najlepsze i moja korzyść

9. Wyzsze poznanie : Kaplan/diabel - trzeba mieć zasady

10. Uznanie spoleczne : Diabel/ 8 sprawiedliwosc - kupilem auto, co niektorzy mówili że bije troszkę po oczach... taka zazdrość

11. Przyjaciele : Paz denarow/kaplanka - byli pomocni

12. Ukryte nadzieje i obawy As bulaw/cesarzowa - chciałbym mieć swoją rodzinę :P