Erza Napisano 13 Stycznia 2016 Napisano 13 Stycznia 2016 w piątek po pracy wychodzimy z ludźmi z firmy na piwko i coś do jedzenia; będzie tam też X, z którym spotykałam się przez 3 lata; na dzień dzisiejszy po mega kłótni, rozmawiamy normalnie i nawet jest dla mnie miły, w sumie zachowuje się ok, ale w zeszły weekend dzwonił do mnie, żeby się spotkać, ja jednak olałam; kilka pytań odnośnie tego piątkowego wyjścia: 1. jak będę się bawić na tym wyjściu? Paź kielichów, Rycerz mieczy, 10 denarów chyba w miarę dobrze, będzie alko, rozmowy, może jakieś dobre jedzenie, ale niewykluczone, że mnie coś wkurzy lub ktoś 2. jak on będzie zachowywał się wobec mnie? Pustelnik, Paź buław, 5 buław hm... pierwsza myśl to, że go nie będzie, albo będzie mnie olewał, ale buławy to jednak energia aktywna, więc widać jakieś słowne zaczepki, rozmowy; może na początku będzie skupiony na rozmowie z kimś innym lub myślami nieobecny 3. jak ja będę zachowywała się wobec niego? Rycerz mieczy, 10 buław, Kapłan jasny gwint! pokłócę się z nim, albo powiem mu coś mega złośliwego - w tej sytuacji zastanawiam się, czy w ogóle iść, albo iść, posiedzieć godzinę i pójść do domu zanim pod wpływem % coś głupiego odstawię :/ 4. co się wydarzy między nami na tym wyjściu? 8 denarów, 4 kielichów, Głupiec no ewidentnie ktoś będzie rozczarowany, bankowo ja, będzie miał mnie w d... 5. jak się dla nas zakończy ten wypad? (chodzi mi mniej więcej o to, czy on np. będzie chciał potem gdzieś mnie zabrać, czy się rozejdziemy każde do siebie, itp.); ogólnie założyłam, że wracam do domu i może mnie błagać nawet na kolanach, żeby gdzieś z nim jeszcze pójść, ale serce nie sługa i a nuż ulegnę ;( 5 buław, Kapłanka, 9 buław rozejdziemy się każde do siebie, chociaż ja będę miała nadzieję na to, że odprowadzi mnie do domu sobota - wychodzę ze swoją paczką i wiem, że tego wieczoru X będzie się gdzieś kręcił po mieście 1. czy wpadniemy gdzieś na siebie? Koło, 6 buław, Księżyc hmm, możliwe, że tak, już po północy (b. często Księżyc pokazuje mi coś co się wydarzy po północy) 2. czy będzie się ze mną kontaktował w sobotni wieczór? 6 kielichów, Paź buław, 3 buław myślę, że tak, zapyta, gdzie jestem i może tam dołączy ze swoją paczką, ewentualnie wcześniej na siebie wpadniemy i porozmawiamy 3. jak będę się bawiła na spotkaniu ze znajomymi? 7 kielichów, Wisielec, 8 buław urżniemy się pewnie heh ale będzie wesoło, rozmownie Cytuj
Arcan Napisano 13 Stycznia 2016 Napisano 13 Stycznia 2016 1. jak będę się bawić na tym wyjściu? Paź kielichów, Rycerz mieczy, 10 denarów coś może zepsuć Ci humor...nie lubię rycerza mieczy, bo to stres awantura... pomijając to to będzie ok 2. jak on będzie zachowywał się wobec mnie? Pustelnik, Paź buław, 5 buław no myślę,że tego kontaktu będzie niestety bardzo mało... może Cie omijać 3. jak ja będę zachowywała się wobec niego? Rycerz mieczy, 10 buław, Kapłan możesz się awanturować i być wobec niego nie miła...on zachowa kamienną twarz 4. co się wydarzy między nami na tym wyjściu? 8 denarów, 4 kielichów, Głupiec no ewidentnie ktoś będzie rozczarowany, bankowo ja, będzie miał mnie w d... 5. jak się dla nas zakończy ten wypad? (chodzi mi mniej więcej o to, czy on np. będzie chciał potem gdzieś mnie zabrać, czy się rozejdziemy każde do siebie, itp.); ogólnie założyłam, że wracam do domu i może mnie błagać nawet na kolanach, żeby gdzieś z nim jeszcze pójść, ale serce nie sługa i a nuż ulegnę ;( 5 buław, Kapłanka, 9 buław Wasza relacja baaardzo się osłabi...możliwe,że zerwiecie kontakt sobota - wychodzę ze swoją paczką i wiem, że tego wieczoru X będzie się gdzieś kręcił po mieście 1. czy wpadniemy gdzieś na siebie? Koło, 6 buław, Księżyc bardzo możliwe[/b] 2. czy będzie się ze mną kontaktował w sobotni wieczór? tak!{/b] myślę, że tak, zapyta, gdzie jestem i może tam dołączy ze swoją paczką, ewentualnie wcześniej na siebie wpadniemy i porozmawiamy 3. jak będę się bawiła na spotkaniu ze znajomymi? 7 kielichów, Wisielec, 8 buław urżniemy się pewnie heh ale będzie wesoło, rozmownie Dopisałam powyżej pogrubionymi literami co do ostatniego pytania to widać,że sobie popijecie dość mocno... z efektownym kacem Cytuj
Erza Napisano 13 Stycznia 2016 Autor Napisano 13 Stycznia 2016 Dzięki Arcan no właśnie cały czas się zastanawiam, czy może jednak nie iść, bo obawiam się, że jak trochę wypiję, to mu czymś pojadę... i w ogóle będzie mega klops Cytuj
panna.marta Napisano 14 Stycznia 2016 Napisano 14 Stycznia 2016 1. będziesz się dobrze bawiła, dużo rozmów, jedzonko i piciu 2. raczej będzie się czuł obco, będzie unikał zbliżeń czy konfrontacji 3. będziesz spokojna, opanowana będziesz się pilnowała 4. poza miłym spędzeniem czasu i spontaniczną zabawą nic 5. dobrze, ale raczej się od siebie oddalicie niż zbliżycie sobota: 1.nie chyba że na chwilę przelotem 2. tak może zamienić dwa słowa 3. po zabawie dnia poprzedniego wszyscy będą zmęczeni Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 15 Stycznia 2016 Maestro Napisano 15 Stycznia 2016 1. jak będę się bawić na tym wyjściu? Paź kielichów, Rycerz mieczy, 10 denarów w miarę dobrze, w towarzystwie dwóch kolegów lub kolegi i kolezanki 2. jak on będzie zachowywał się wobec mnie? Pustelnik, Paź buław, 5 buław może będzie gdzies sie czaił z boku, możliwe, że Cię zaczepi, coś powie, ale może byc dośc nerwowo i chyba bardzo głośno 3. jak ja będę zachowywała się wobec niego? Rycerz mieczy, 10 buław, Kapłan wkurzysz go mocno, on z trudem opanuje złość i zrobi tzw. poker face 4. co się wydarzy między nami na tym wyjściu? 8 denarów, 4 kielichów, Głupiec no własnie jakas dziwna zaczepka i foch z Twojej strony 5. jak się dla nas zakończy ten wypad? (chodzi mi mniej więcej o to, czy on np. będzie chciał potem gdzieś mnie zabrać, czy się rozejdziemy każde do siebie, itp.); ogólnie założyłam, że wracam do domu i może mnie błagać nawet na kolanach, żeby gdzieś z nim jeszcze pójść, ale serce nie sługa i a nuż ulegnę ;( 5 buław, Kapłanka, 9 buław po krótkim sporze obrazisz sie na niego i tyle 1. czy wpadniemy gdzieś na siebie? Koło, 6 buław, Księżyc Miniecie się, tzn. możecie być w tym samym miejscu, ale sie nie zauwazycie, np. Ty usiądziesz przy stoliku, a on chwile wcześniej wyjdzie. 2. czy będzie się ze mną kontaktował w sobotni wieczór? 6 kielichów, Paź buław, 3 buław tak, mozliwe, ze będzie wysyłał smsy 3. jak będę się bawiła na spotkaniu ze znajomymi? 7 kielichów, Wisielec, 8 buław jak to po pijaku, w głowie sie zakręci, ale będzie Wam sie fajnie gadało;) Cytuj
pretoria Napisano 16 Stycznia 2016 Napisano 16 Stycznia 2016 Sobota: 1. Niekoniecznie, ale będziesz tej osoby wypatrywała ciągle i miała nadzieję, że traficie na siebie. 2. Być może będzie miał taki zamiar, ale czy to uczyni? Może wyśle kilka wiadomości, nic ponadto. 3. Fajnie 7kieli to pozytywna karta na imprezę, jesteś pozytywnie nastawiona choć ten wisielec może oznaczać, że coś się zmieni w tym nastawieniu. Cytuj
Erza Napisano 17 Stycznia 2016 Autor Napisano 17 Stycznia 2016 weryfikacja na kolorowo: 1. jak będę się bawić na tym wyjściu? Paź kielichów, Rycerz mieczy, 10 denarów chyba w miarę dobrze, będzie alko, rozmowy, może jakieś dobre jedzenie, ale niewykluczone, że mnie coś wkurzy lub ktoś 2. jak on będzie zachowywał się wobec mnie? Pustelnik, Paź buław, 5 buław hm... pierwsza myśl to, że go nie będzie, albo będzie mnie olewał, ale buławy to jednak energia aktywna, więc widać jakieś słowne zaczepki, rozmowy; może na początku będzie skupiony na rozmowie z kimś innym lub myślami nieobecny no był, na początku zajął inne miejsce niż zawsze, pewnie dlatego, żebym nie usiadła koło niego, a potem się rozkręcił, zaczepiał mnie, podbierał frytki z talerza i w drodze powrotnej trzymał za rękę, dając sygnały, że pewnie chce się spotkać u niego, jednak postanowiłam udać się do domu, potem napisał mi sms, ale olałam 3. jak ja będę zachowywała się wobec niego? Rycerz mieczy, 10 buław, Kapłan jasny gwint! pokłócę się z nim, albo powiem mu coś mega złośliwego - w tej sytuacji zastanawiam się, czy w ogóle iść, albo iść, posiedzieć godzinę i pójść do domu zanim pod wpływem % coś głupiego odstawię :/ byłam nieco sztywna i oficjalna, wręcz chłodna i niekiedy złośliwa 4. co się wydarzy między nami na tym wyjściu? 8 denarów, 4 kielichów, Głupiec no ewidentnie ktoś będzie rozczarowany, bankowo ja, będzie miał mnie w d... właściwie to chyba on mógł czuć się rozczarowany, bo liczył, że znajdę się u niego, a ja poszłam do domu 5. jak się dla nas zakończy ten wypad? (chodzi mi mniej więcej o to, czy on np. będzie chciał potem gdzieś mnie zabrać, czy się rozejdziemy każde do siebie, itp.); ogólnie założyłam, że wracam do domu i może mnie błagać nawet na kolanach, żeby gdzieś z nim jeszcze pójść, ale serce nie sługa i a nuż ulegnę ;( 5 buław, Kapłanka, 9 buław rozejdziemy się każde do siebie, chociaż ja będę miała nadzieję na to, że odprowadzi mnie do domu tak było, ale nie zależało mi wcale, żeby mnie odprowadzał sobota - wychodzę ze swoją paczką i wiem, że tego wieczoru X będzie się gdzieś kręcił po mieście 1. czy wpadniemy gdzieś na siebie? Koło, 6 buław, Księżyc hmm, możliwe, że tak, już po północy (b. często Księżyc pokazuje mi coś co się wydarzy po północy) nie wpadliśmy na siebie, ale wcześniej zadzwonił do mnie 2. czy będzie się ze mną kontaktował w sobotni wieczór? 6 kielichów, Paź buław, 3 buław myślę, że tak, zapyta, gdzie jestem i może tam dołączy ze swoją paczką, ewentualnie wcześniej na siebie wpadniemy i porozmawiamy zadzwonił koło 15, pytał o plany, wieczorem już nie było kontaktu 3. jak będę się bawiła na spotkaniu ze znajomymi? 7 kielichów, Wisielec, 8 buław urżniemy się pewnie heh ale będzie wesoło, rozmownie dokładnie tak było, były rozmowy, śmiech, alko i dobra zabawa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi