panna.marta Napisano 14 Stycznia 2016 Napisano 14 Stycznia 2016 W przyszłym tygodniu będzie firmowy wyjazd. Nie znoszę takich zlotów, ale niestety muszę jechać. Kładłam karty trochę nie chętnie, ale chciałam zobaczyć co mi podpowiedzą. pytanie: Jak wypadnie ten wyjazd? czy będzie wszystko w porządku... królowa denarów, rycerz buław, as denarów, 3 miecze, królowa kielichów żeby nie te 3 mieczyki, to nawet byłabym zaskoczona pozytywnymi kartami... ponieważ są monety obstawiam dużo rozmów biznesowych, szkolenia...ale niestety ta 3 mieczy obawiam się, że może czyjeś słowa nie będą dla mnie zbyt miłe. Będę wdzięczna za wasze wpisy. M. Cytuj
adivino Napisano 14 Stycznia 2016 Napisano 14 Stycznia 2016 No królowa denarów faktycznie mówi o tym, że będzie to wyjazd firmowy. Nie odczytywałbym 3 mieczy od razu źle, bo to karta mówiąca o podróżach związanych z nauką i pracą (zwłaszcza dziennikarską), więc z asem monet i rycerzem buław może po prostu znaczyć, że zdobędziesz doświadczenie w tym zakresie i będziesz usatysfakcjonowana. Może też pojawi się jakiś facet, z którym spędzisz fajnie czas. Albo negatywny aspekty tej 3 mieczy - spotka cię jakaś nieprzyjemna sytuacja i zechcesz już wracać. Początkowe karty fajne i ja bym się na nich skupił :-) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 16 Stycznia 2016 Maestro Napisano 16 Stycznia 2016 Wyjazd raczej udany, aczkolwiek jakis facet może Cię zdenerwować niemiłym zachowaniem lub słowami. Cytuj
panna.marta Napisano 16 Stycznia 2016 Autor Napisano 16 Stycznia 2016 Dziekuje Inez. Treba będzie uważać 😐 Cytuj
Erza Napisano 16 Stycznia 2016 Napisano 16 Stycznia 2016 Ogólnie wyjazd powinien przebiegać ok, dużo rozmów, pogłębianie wiedzy. Szkolenie raczej ciekawe niż nudne. Całą sielankę jednak psuje 3 mieczy - może ktoś Ci coś wytknie niemiło lub po prostu nie będziesz się tam czuła aż tak dobrze, jak będziesz to pokazywała. Cytuj
pretoria Napisano 16 Stycznia 2016 Napisano 16 Stycznia 2016 Mnie się wydaje, że wyjazd będzie całkiem dobry Nie powinnaś narzekać, jedynie ktoś może Cię nieco poirytować- nic większego Cytuj
panna.marta Napisano 25 Stycznia 2016 Autor Napisano 25 Stycznia 2016 Weryfikacja: jeśli chodzi o stronę rozrywkową - super. Ta 3 mieczy, to zdecydowanie zgryźliwe komentarz złośliwych bab a takich u mnie niestety nie brakuje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi