pretoria Napisano 16 Stycznia 2016 Napisano 16 Stycznia 2016 Pierwszego się nie obawiam, drugi mam z baaaaardzo 'trudną' P.prof. Jak pójdzie mi egzamin 1? 9mieczy, król denarów, giermek denarów No 9mieczy wskazuje na egzamin, wysiłek umysłowy. Wychodzi na to, że giermek to ja.... Będzie okej, zdam. Jak pójdzie mi egzamin 2? 4denarów, giermek denarów, 4mieczy, 9pucharów Gdyby nie miecze to bym powiedziała, że zdam... Tu mam kilka koncepcji: 1) miecze wskazują na moje obawy, ale będzie okej, zaliczę. Po prostu to co będę pisała będzie dokładną analizą by nie strzelić gafy. 2) pójdzie coś nie tak, ale w kolejnym terminie zdam... Choć skłaniam się bardziej ku 1-szej opcji. Weryfka w 1-szym tygodniu lutego Cytuj
Lena75 Napisano 16 Stycznia 2016 Napisano 16 Stycznia 2016 Uważam że zdasz i jeden i drugi. Powodzenia Cytuj
Gość Bethany Napisano 16 Stycznia 2016 Napisano 16 Stycznia 2016 Uważam, że zdasz obydwa. Powodzenia! Cytuj
Gość Euterpe Napisano 16 Stycznia 2016 Napisano 16 Stycznia 2016 pierwszy zdasz: - 9 mieczy może też pokazywać stres, nieprzespaną noc, przejmowanie się - król denarów - profesor/ka, osoba oceniająca albo kumpel, który dopomoże - giermek denarów - Ty zadowolona z wyników drugi raczej kolejnym razem - 4 denarów jako pierwsza karta nie sprawi, że posuniesz się naprzód, będziesz bardziej zadowolona - giermek denarów + 4 mieczy - wyczekiwanie następnego terminu - 9 pucharów - radocha Cytuj
adivino Napisano 16 Stycznia 2016 Napisano 16 Stycznia 2016 1) giermek denarów to zdany egzamin, więc zdasz 2) też sądzę, że w kolejnym terminie, za miesiąc Cytuj
pretoria Napisano 16 Stycznia 2016 Autor Napisano 16 Stycznia 2016 1) giermek denarów to zdany egzamin, więc zdaszc Ale w kolejnym tez on jest :-P Dziękuję wszystkim ;-) Cytuj
adivino Napisano 16 Stycznia 2016 Napisano 16 Stycznia 2016 W kolejnym rozkładzie? Jest, ale potem jest 4 mieczy...a ja uważam, że go wstrzymuje i daje taką przerwę Cytuj
werewolfgirl Napisano 17 Stycznia 2016 Napisano 17 Stycznia 2016 Pierwszy na 100% zdasz, drugi nie jestem pewna bo 9 kielichów często pokazuje mi że zabraknie dosłownie kilku punktów lub jednego. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 4 Lutego 2016 Napisano 4 Lutego 2016 jakie masz obrazki na kartach 4 denarów i 4 mieczy? Miałam te same kiedyś na egzamin i klaps... Cytuj
pretoria Napisano 4 Lutego 2016 Autor Napisano 4 Lutego 2016 Kurcze nie pamiętam, którą talia kładlam Cytuj
adivino Napisano 5 Lutego 2016 Napisano 5 Lutego 2016 No w sumie 4 mieczy to też zamknięcie, zakończenie czegoś :-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi