afercia Napisano 17 Stycznia 2016 Napisano 17 Stycznia 2016 Mamy z chłopakiem na oku pewne mieszkanie. Mój dzwonił i wstępnie nas umówił na oglądanie ale jest dużo chętnych bo świetna cena przy dobrej lokalizacji. Czy wynajmiemy to mieszkanie? 5 monet As Mieczy As monet Rycerz monet Nie. Ktoś nas wyprzedzi i zdecyduje się przed nami. Cytuj
Gość befimaka Napisano 18 Stycznia 2016 Napisano 18 Stycznia 2016 Gdyby nie ta 5 monet na początku, to uważałabym, że wynajmiecie to mieszkanie. Jednak 5 monet jest kartą strat, więc sprawdźcie dokładnie, jak wygląda sprawa z tym mieszkaniem, bo może lepiej będzie go nie wynajmować. Cytuj
Lena75 Napisano 19 Stycznia 2016 Napisano 19 Stycznia 2016 Nie wynajmiecie...w moim odczuciu trafi sie inna okazja:) Powodzenia:) 1 Cytuj
Lakshmi Napisano 19 Stycznia 2016 Napisano 19 Stycznia 2016 nie wynajmiecie, ale to nic, bo znajdziecie inne bdb mieszkanie 1 Cytuj
afercia Napisano 20 Stycznia 2016 Autor Napisano 20 Stycznia 2016 Dziękuję wszystkim Mam nadzieję, że szybko znajdziemy coś lepszego bo miejsce gdzie obecnie mieszkam a właściwie osoba ma jakieś jazdy osobiste i na mnie sobie odbija. Tamtego miejsca jednak nie wynajęliśmy - państwo którzy byli umówieni przed nami się zdecydowali Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi