Jump to content

Sen o byłym.

Recommended Posts

Posted

A mnie się dzisiaj śniło,że dostałam paczkę od byłego, w której były płyty. Jedna to był program do instalacji monitora na kompie,a druga to były nasze wspólne zdjęcia z okresu,kiedy byliśmy razem. Do tej paczuszki dołączony był liścik,że zawsze mnie kochał i nadal kocha, że jestem jego niespełnioną miłością i żałuje,że skończyło się tak,a nie inaczej.

Zaczęłam instalować ten program i oczywiście z monitorem były problemy,bo nie było żadnego obrazu i zaczął wciągać wszystko do siebie,a najbardziej chciał mnie wciągnąć,ale się nie dałam. Dziwne dźwięki z niego wychodziły, jakby złowieszczy śmiech,a na monitorze była jakby demoniczna twarz. Wyłączyłam kompa z listwy i pomogło, a jak włączyłam go jeszcze raz powracał ten sam problem. Monito wciągał wszystko w siebie, jakby w nim był drugi zły wymiar.

Potem widzę siebie w dużym pokoju,ciemno jestem z jakimś mężczyzną,ale nie wiem z kim, za ciemno by widzieć. Na pewno starszym, podchodzę do balkonu na zewnątrz było bardzo ciemno,a ja patrzyłam przed siebie nie widząc nic poza ciemnością.

Kto wie, o co chodzi? Z byłym nie utrzymuję kontaktów od jakiegoś czasu.

Posted

Mi bardzo często śni się mój byly chłopak mimo, że od 10 lat jestem mężatka ale zawsze jest to sen o podtekście erotycznym...trudno to wytłumaczyć

Posted

Ten sen oznacza, że czujesz się samotna. :tongue:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...