afercia Napisano 20 Stycznia 2016 Napisano 20 Stycznia 2016 Byłam dość sceptyczna do pomysłu mieszkania razem, ale po ostatniej awanturze z współlokatorką mam jej już serdecznie dość i wolałabym już jak najszybciej na stałe zamieszać z Moim. Szczególnie, że przez tą wariatkę i tak ciągle siedzę u Niego więc coś większego dla nas dwoje byłoby rozsądniejszym pomysłem. Gwiazda Mag 6 monet Trochę nie lubię gwiazd na początku. Bardzo chcę i chciałabym znaleźć to mieszkanie. W Magu mam nadzieję, działanie mojego faceta. W 6tce może znalezieni fajnej oferty. Wydaje mi się, że do końca lutego się uda o ile gwiazda na początku nie pokazuje życzeniówki Cytuj
Lena75 Napisano 20 Stycznia 2016 Napisano 20 Stycznia 2016 Ja zaczne od konca...6 Monet mówi o poprawie warunków zycia, zaproszeniu, obok MAG , wiec mozliwe że Twój luby cos podziała w tym temacie, a Gwiazda nadzieja ... Uważam ze zamieszkacie razem do konca lutego. Twój facet juz o to sie postara :)Myśle ze wtedy odzyskasz w koncu równowage....bo i tez ona wychodzi mi z sumy...no chyba ze coś sknociłam Zycze powodzenia:) Cytuj
Gość befimaka Napisano 20 Stycznia 2016 Napisano 20 Stycznia 2016 Gwiazda jest szansą, a Mag to nowy etap w życiu. 6 monet jest dawaniem i braniem, czyli płacicie i dostajecie mieszkanie. Wygląda na to, że uda Wam się wynająć mieszkanie. Mam nadzieję, że traficie na jakieś fajne, w którym będziecie się dobrze czuli. Cytuj
Gość ThePhoenix Napisano 20 Stycznia 2016 Napisano 20 Stycznia 2016 Ja troche inaczej, Gwiazda mowi nie w tym czasie w ktorym bys chciala, nie widac przieprowadzki ale niespodziewanie sie cos fajnego pojawi lub ktos wam w tym pomoze. Powodzenia. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 20 Stycznia 2016 Napisano 20 Stycznia 2016 Wg mnie do konca lutego nie zamieszkacie razem, ale bedziecie szukac czegos. Cytuj
gucio19 Napisano 21 Stycznia 2016 Napisano 21 Stycznia 2016 Gwiazda podobno rozciąga w czasie...zamieszkacie razem za jakiś czas , a że wspollokatorka może się pogodzisz Powodzenia Cytuj
Sanya Napisano 23 Stycznia 2016 Napisano 23 Stycznia 2016 Afercia też się wyprowadzamy z moim facetem, bo także mi się nie chce użerać z innymi Wiesz co myślę, że karty same jeszcze nie wiedzą, mówią, że okazję masz żeby to zrobić i los Ci sprzyja, (Gwiazda, 6 monet jako wyciągnięcie pomocnej ręki). Decyzja należy do Ciebie, jeżeli zaczniesz coś robić w tym kierunku to uda się Cytuj
Gość Bethany Napisano 23 Stycznia 2016 Napisano 23 Stycznia 2016 Zamieszkacie, ale Gwiazda troszkę odciąga w czasie Cytuj
bridaa Napisano 23 Stycznia 2016 Napisano 23 Stycznia 2016 całkiem realne szanse na zamieszkanie razem, trzeba troche podziałać ale Mag to potrafi, ważne by nie spalic na panewce, nie zniechęcić się, bo szanse ogromne. Gwiazda to czas Wodnika, Wodnik - luty. Jesli nie w tym czasie to myslę że do wiosny powinno się udać. Wszystko zalezy od Was, od wzięcia sprawy w swoje ręce i dzialania, bo Gwiazda może was troche "rozmemłać" Cytuj
afercia Napisano 26 Stycznia 2016 Autor Napisano 26 Stycznia 2016 Dziękuję wszystkim Na razie mamy sesje na głowach i siedzimy u Niego, ale ostatnio dostałam bardzo korzystną ofertę współpracy więc dorobię kilka groszy i cel się zdecydowanie przybliża Najpierw jednak trzeba się mocno spiąć na egzaminach. Mój jednak jest strasznie poirytowany też swoim mieszkaniem i chyba jeszcze bardziej ode mnie chce zamieszkać ze mną. Pomieszkuję już u Niego w sumie tydzień więc nawet dziko będzie gdy wrócimy do starego życia Cytuj
Gość Linkinia Napisano 29 Stycznia 2016 Napisano 29 Stycznia 2016 Gwiazda Mag 6 monet Mag i 6 moment czytałabym na tak, to już jest rozglądanie się i umawianie, załatwianie formalności. Intryguje mnie Gwiazda na początku rozkładu. Myślę, że w lutym nie zamieszkacie jeszcze razem, ale poczynicie już poważne kroki, by stało się to w następnym miesiącu Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 30 Stycznia 2016 Maestro Napisano 30 Stycznia 2016 Wg mnie zamieszkacie razem i będziecie się dzielić wspólnie wydatkami na mieszkanie. Cytuj
afercia Napisano 30 Stycznia 2016 Autor Napisano 30 Stycznia 2016 Dziekuje za odpowiedzi jak na razie wszystko wskazuje na to ze sie uda ale nie wiem kiedy sie przeprwadze na nowe mieszkanie czy jeszcze w lutym czy juz w marcu ale cos juz mamy ^^ ale z dokladna weryfikacja poczekam jeszcze Cytuj
Ceres Napisano 31 Stycznia 2016 Napisano 31 Stycznia 2016 Byłam dość sceptyczna do pomysłu mieszkania razem, ale po ostatniej awanturze z współlokatorką mam jej już serdecznie dość i wolałabym już jak najszybciej na stałe zamieszać z Moim. Szczególnie, że przez tą wariatkę i tak ciągle siedzę u Niego więc coś większego dla nas dwoje byłoby rozsądniejszym pomysłem. Gwiazda Mag 6 monet Trochę nie lubię gwiazd na początku. Bardzo chcę i chciałabym znaleźć to mieszkanie. W Magu mam nadzieję, działanie mojego faceta. W 6tce może znalezieni fajnej oferty. Wydaje mi się, że do końca lutego się uda o ile gwiazda na początku nie pokazuje życzeniówki Gwiazda - masz nadzieje że tak Mag - szukanie mieszkania, kombinowanie 6 monet - podpisanie umowy, kompromis, korzystne rozwiązanie dla obu stron Cytuj
Czytelnik Napisano 6 Lutego 2016 Napisano 6 Lutego 2016 Mnie sie zdaje, ze tak - na trzy karty az dwa Wielkie Arkana i karta Brama (no chyba, ze "zyczeniowka"), ale nie w lutym - kwintesencja tez wskazuje, ze nie w terminie, o ktory pytalas. Cytuj
Gość grimmoire Napisano 6 Lutego 2016 Napisano 6 Lutego 2016 (edytowane) Też myślę, że do końca lutego nie, ale później tak. Edytowane 24 Lutego 2016 przez grimmoire Cytuj
afercia Napisano 8 Lutego 2016 Autor Napisano 8 Lutego 2016 WERYFIKACJA Od dzisiaj mieszkamy razem Koniec z akademikiem i wariatką! Pomogła nam nasza przyjaciółka, która sama nazywam Wróżką Chrzestną. Nie jest to szczyt marzeń, ale Mój pomieszkiwał tam już trochę więc Wróżka Chrzestna zaproponowała że odstąpi nam trochę więcej miejsca Wczoraj kupiła nam szafę a dzisiaj po raz ostatni odwiedziłam akademik Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 8 Lutego 2016 Maestro Napisano 8 Lutego 2016 WERYFIKACJA Od dzisiaj mieszkamy razem Koniec z akademikiem i wariatką! Pomogła nam nasza przyjaciółka, która sama nazywam Wróżką Chrzestną. Nie jest to szczyt marzeń, ale Mój pomieszkiwał tam już trochę więc Wróżka Chrzestna zaproponowała że odstąpi nam trochę więcej miejsca Wczoraj kupiła nam szafę a dzisiaj po raz ostatni odwiedziłam akademik Czyli tak jak czułam;)) Gwiazda jako pierwsza zawsze jest u mnie na tak Cytuj
Czytelnik Napisano 8 Lutego 2016 Napisano 8 Lutego 2016 (edytowane) Rozumiem, ze mieszkacie razem, ale u kogos? Pytam, bo to ciekawe pod wzgledem tych Twoich kart Z sumowania (jakiej bysmy metody nie uzyli), to nie wychodzilo mieszkanie we dwoje - z sumowania XII. Wisielec, a to takie na doczepke - nic stalego, bez "gruntu pod nogami", ale wg metody Banzhafa II. Kaplanka..to pewno ta przychylnosc pani Dobrej Wrozki Mnie "zamieszkanie razem" kojarzy sie troche inaczej, ale to pewno kwestia mego zaawansowanego wieku;) Powodzenia!!! Edytowane 8 Lutego 2016 przez Czytelnik Cytuj
afercia Napisano 8 Lutego 2016 Autor Napisano 8 Lutego 2016 Mamy 2 pokojowe mieszkanie dla siebie a w co drugi weekend śpi u nas Dobra Wróżka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi