Skocz do zawartości

Nowe mieszkanie (ZWERYFIKOWANY)

Sanya

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Za tydzień przeprowadzam się razem ze swoim facetem do mieszkania. Oprócz nas będziemy mieszkać jeszcze z jedną parą. Dla mnie to duża rewolucja, bo dotychczas mieszkałam w akademiku.

Jak będzie mi się mieszkać w nowym mieszkaniu:

3 buław, Księżniczka pucharów, 6 pucharów

Widać, że mi posłuży ta zmiana. Faktycznie otworzą się przede mną nowe możliwości, będzie zupełnie inaczej niż było, wydaje mi się z tych kart, że zbliżymy się do siebie, będę się czuć kochana i dopieszczona :)

Jak będą się układały moje relacje z facetem po przeprowadzce:

3 buław, 6 pucharów, Królowa kielichów

Widzę, że choć stawiałam z innej talii, ta 3 i 6 się mocno przyczepiły do tego tematu :) Karty potwierdzają, że będzie bardzo miło, też mam wrażenie, że powrócą uczucia z początku naszego związku (z powodu nawału pracy ochłodziło się z mojej strony).

Zweryfikuję w marcu-kwietniu :)

Gość Euterpe
Napisano

Jak będzie mi się mieszkać w nowym mieszkaniu: 3 buław, Księżniczka pucharów, 6 pucharów

kart, które kojarzą się z depresją itp. brak :)

3 buław - na razie jesteś w fazie wyczekiwania rezultatów już rozpoczętych działań - czyli wiesz, że z nim zamieszkasz, ale jeszcze to nie nastąpiło

księżniczka pucharów + 6 pucharów - zachowana równowaga w dawaniu i braniu, sielankowo to wygląda :) dużo czułości, wyrozumiałości, przebaczania; jeżeli trafiłaby wam się kłótnia, to szybko zapomnicie o sporze i wrócicie do przyjemniejszych rzeczy

cała trójka jest powolna w działaniach, więc obstawiam, że zbyt wiele stresu nie będzie

giermek pucharów + 6 pucharów może również oznaczać, że Tobie albo tamtej dziewczynie będzie zależeć na miłej atmosferze

Jak będą się układały moje relacje z facetem po przeprowadzce: 3 buław, 6 pucharów, Królowa kielichów

3 buław - jak wyżej

6 pucharów + król kielichów - podobnie jak poprzednio, ale tutaj inicjatywa bardziej skierowana do pana; on również będzie Ci pomocny, będzie Cię wspierał; król kielichów też nie kojarzy mi się z osobą, która szuka zwady

Karty, można by rzec, milusie :D Jeżeli to nie są karty życzeniowe, powinno się udać :)

• Maestro
Napisano

Będziesz szczęśliwa w tym mieszkaniu i będziesz tez wyczekiwać dziecka ;) Konkretnie córeczki, która może pojawić się w listopadzie;)

Napisano (edytowane)

Dziękuję dziewczyny :bukiet:

Co do ciąży to nie ma tego w planach (kończę studia), stąd wniosek, że muszę bardzo uważać :D Może karty pokazały nasze marzenia i plany odnośnie dziecka na przyszłość :)

Edytowane przez Sanya
Napisano

karty pokazały mozliwą ciążę, więc jeśli to nie jest w/g Ciebie dobry czas trzeba się zabezpieczać :-)

Napisano

Dokładnie :-) Akurat mam na tym punkcie bzika, więc pewnie jeszcze zwiększę kontrolę :-D

Napisano

Sanaya ja też chcę się uwolnić z akademika super że już znaleźliście swoje miejsce :)

Jak będzie mi się mieszkać w nowym mieszkaniu:

Będziesz mogła wszystko kontrolować, dojazd na uczelnie jest chyba dalszy ale jest dobre połączenie. Poczujesz się absolutnie spełniana uczuciowo i bliskość Twojego mężczyzny dobrze Ci zrobi :)

Super :) Będzie o Ciebie dbał jak o królową, będzie między Wami większy luz taki jak między rodzeństwem ale uczucia nie wygasną :)

Po kartach to naprawdę świetna decyzja :) Trzymam za Was mocno kciuki

• Lubię to! 1
Napisano

Dziękuję kochana :bukiet: Na dodatek powiem Ci, że masz rację z tym dojazdem, będzie o wiele dalej niż z akademika, ale wolę to niż taką wegetację :) A co do Twojej wyprowadzki to też trzymam kciuki, bo jednak akademik po czasie męczy, brak prywatności, za dużo ludzi. Ale spokojnie coś znajdziecie ;)

Napisano

jak będzie mi się mieszkać w nowym mieszkaniu:

Widac ze bedziesz zadowolona w pewnym sensie nie bedziesz dostrzegala wad, ale ogolnie bardzo pozytywnie

Tak jak mowisz bedzie bardzo milo,bedziesz mogla spedzac romantyczne chwile z nim

• Lubię to! 1
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

WERYFIKACJA

Mieszka mi się super, mój chłopak bardzo o mnie dba, aż za bardzo. Boję się, że przytyję, bo siedzimy w sumie w domu i nie chce nam się wychodzić, poza tym on uwielbia gotować :P 6 pucharów pokazuje często taki stan błogiego spokoju, komfortu psychicznego, aczkolwiek czasem można się obudzić z ręką w nocniku, że coś przegapiliśmy, że to do końca nie jest takie dobre jak nam się wydawało. Ale myślę, że jak wprowadzimy więcej buław do związku (w tych rozkładach ich brakuje) to będzie lepiej. W każdym bądź razie emocjonalnie czuję się spełniona i to była świetna decyzja :)