Sanya Napisano 23 Stycznia 2016 Napisano 23 Stycznia 2016 Za tydzień przeprowadzam się razem ze swoim facetem do mieszkania. Oprócz nas będziemy mieszkać jeszcze z jedną parą. Dla mnie to duża rewolucja, bo dotychczas mieszkałam w akademiku. Jak będzie mi się mieszkać w nowym mieszkaniu: 3 buław, Księżniczka pucharów, 6 pucharów Widać, że mi posłuży ta zmiana. Faktycznie otworzą się przede mną nowe możliwości, będzie zupełnie inaczej niż było, wydaje mi się z tych kart, że zbliżymy się do siebie, będę się czuć kochana i dopieszczona Jak będą się układały moje relacje z facetem po przeprowadzce: 3 buław, 6 pucharów, Królowa kielichów Widzę, że choć stawiałam z innej talii, ta 3 i 6 się mocno przyczepiły do tego tematu Karty potwierdzają, że będzie bardzo miło, też mam wrażenie, że powrócą uczucia z początku naszego związku (z powodu nawału pracy ochłodziło się z mojej strony). Zweryfikuję w marcu-kwietniu Cytuj
bridaa Napisano 23 Stycznia 2016 Napisano 23 Stycznia 2016 bardzo dobrze, miło domowo , ciepło. Mozliwa ciąża :-) 1 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 24 Stycznia 2016 Napisano 24 Stycznia 2016 Jak będzie mi się mieszkać w nowym mieszkaniu: 3 buław, Księżniczka pucharów, 6 pucharów kart, które kojarzą się z depresją itp. brak 3 buław - na razie jesteś w fazie wyczekiwania rezultatów już rozpoczętych działań - czyli wiesz, że z nim zamieszkasz, ale jeszcze to nie nastąpiło księżniczka pucharów + 6 pucharów - zachowana równowaga w dawaniu i braniu, sielankowo to wygląda dużo czułości, wyrozumiałości, przebaczania; jeżeli trafiłaby wam się kłótnia, to szybko zapomnicie o sporze i wrócicie do przyjemniejszych rzeczy cała trójka jest powolna w działaniach, więc obstawiam, że zbyt wiele stresu nie będzie giermek pucharów + 6 pucharów może również oznaczać, że Tobie albo tamtej dziewczynie będzie zależeć na miłej atmosferze Jak będą się układały moje relacje z facetem po przeprowadzce: 3 buław, 6 pucharów, Królowa kielichów 3 buław - jak wyżej 6 pucharów + król kielichów - podobnie jak poprzednio, ale tutaj inicjatywa bardziej skierowana do pana; on również będzie Ci pomocny, będzie Cię wspierał; król kielichów też nie kojarzy mi się z osobą, która szuka zwady Karty, można by rzec, milusie Jeżeli to nie są karty życzeniowe, powinno się udać Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 24 Stycznia 2016 Maestro Napisano 24 Stycznia 2016 Będziesz szczęśliwa w tym mieszkaniu i będziesz tez wyczekiwać dziecka Konkretnie córeczki, która może pojawić się w listopadzie;) Cytuj
Sanya Napisano 24 Stycznia 2016 Autor Napisano 24 Stycznia 2016 (edytowane) Dziękuję dziewczyny Co do ciąży to nie ma tego w planach (kończę studia), stąd wniosek, że muszę bardzo uważać Może karty pokazały nasze marzenia i plany odnośnie dziecka na przyszłość Edytowane 24 Stycznia 2016 przez Sanya Cytuj
bridaa Napisano 24 Stycznia 2016 Napisano 24 Stycznia 2016 karty pokazały mozliwą ciążę, więc jeśli to nie jest w/g Ciebie dobry czas trzeba się zabezpieczać :-) Cytuj
Sanya Napisano 25 Stycznia 2016 Autor Napisano 25 Stycznia 2016 Dokładnie :-) Akurat mam na tym punkcie bzika, więc pewnie jeszcze zwiększę kontrolę :-D Cytuj
afercia Napisano 26 Stycznia 2016 Napisano 26 Stycznia 2016 Sanaya ja też chcę się uwolnić z akademika super że już znaleźliście swoje miejsce Jak będzie mi się mieszkać w nowym mieszkaniu: 3 buław, Księżniczka pucharów, 6 pucharów Będziesz mogła wszystko kontrolować, dojazd na uczelnie jest chyba dalszy ale jest dobre połączenie. Poczujesz się absolutnie spełniana uczuciowo i bliskość Twojego mężczyzny dobrze Ci zrobi Jak będą się układały moje relacje z facetem po przeprowadzce: 3 buław, 6 pucharów, Królowa kielichów Super Będzie o Ciebie dbał jak o królową, będzie między Wami większy luz taki jak między rodzeństwem ale uczucia nie wygasną Po kartach to naprawdę świetna decyzja Trzymam za Was mocno kciuki 1 Cytuj
Sanya Napisano 26 Stycznia 2016 Autor Napisano 26 Stycznia 2016 Dziękuję kochana Na dodatek powiem Ci, że masz rację z tym dojazdem, będzie o wiele dalej niż z akademika, ale wolę to niż taką wegetację A co do Twojej wyprowadzki to też trzymam kciuki, bo jednak akademik po czasie męczy, brak prywatności, za dużo ludzi. Ale spokojnie coś znajdziecie Cytuj
Arshi Napisano 26 Stycznia 2016 Napisano 26 Stycznia 2016 jak będzie mi się mieszkać w nowym mieszkaniu: 3 buław, Księżniczka pucharów, 6 pucharów Widac ze bedziesz zadowolona w pewnym sensie nie bedziesz dostrzegala wad, ale ogolnie bardzo pozytywnie Jak będą się układały moje relacje z facetem po przeprowadzce: 3 buław, 6 pucharów, Królowa kielichów Tak jak mowisz bedzie bardzo milo,bedziesz mogla spedzac romantyczne chwile z nim 1 Cytuj
Sanya Napisano 1 Marca 2016 Autor Napisano 1 Marca 2016 WERYFIKACJA Mieszka mi się super, mój chłopak bardzo o mnie dba, aż za bardzo. Boję się, że przytyję, bo siedzimy w sumie w domu i nie chce nam się wychodzić, poza tym on uwielbia gotować 6 pucharów pokazuje często taki stan błogiego spokoju, komfortu psychicznego, aczkolwiek czasem można się obudzić z ręką w nocniku, że coś przegapiliśmy, że to do końca nie jest takie dobre jak nam się wydawało. Ale myślę, że jak wprowadzimy więcej buław do związku (w tych rozkładach ich brakuje) to będzie lepiej. W każdym bądź razie emocjonalnie czuję się spełniona i to była świetna decyzja Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi