adivino Napisano 24 Stycznia 2016 Napisano 24 Stycznia 2016 Kiedy dotrze paczka? - 25.01-29.01 poniedziałek - 9 buław wtorek - sprawiedliwość środa - królowa buław czwartek - 3 monet piątek - królowa mieczy Stawiam na wtorek. Zgadzałoby się z podanym czasem wysłania, a w kolejnych dniach przejdę do działań związanych z tymi rzeczami ;p Cytuj
Sanya Napisano 25 Stycznia 2016 Napisano 25 Stycznia 2016 Buławy pokazują ruch, zatem powinno to nastąpić w środę 1 Cytuj
bridaa Napisano 25 Stycznia 2016 Napisano 25 Stycznia 2016 środa albo czwartek :-) ile osób tyle interpretacji :-) ale takie karty niejednoznaczne Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 25 Stycznia 2016 Maestro Napisano 25 Stycznia 2016 Ja postawiłam na piątek, bo widać w kartach działania i nerwowe postukiwanie palcem w środę, w czwartek dopytywanie o paczkę, a w piątek otrzymanie paczki i złość na tego co wysyłał.. 1 Cytuj
adivino Napisano 26 Stycznia 2016 Autor Napisano 26 Stycznia 2016 Dostałem informację o tym, że czeka na odbiór kuriera, więc będzie pewnie w czwartek ;-) Cytuj
adivino Napisano 29 Stycznia 2016 Autor Napisano 29 Stycznia 2016 Miałbym ją w czwartek, ale okazało się, że w pośpiechu nie wpisałem całego adresu i paczka przyszła w nieodpowiednie miejsce. Listonosz zwrócił ją na pocztę, ale tam się domyślili, że chodzi o moją miejscowość i dzisiaj mi ją dostarczono :-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi