Skocz do zawartości

Zaległe pieniądze...

pretoria

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No więc tak... Rodzinny interes, ciężka praca, niepłacone przez 6mcy. Gdy pytałam z 2-3 miesiące temu powiedział, że mam podliczyć godziny i zwróci ratami. ECHO...

Nadal pomagam i nadal będę....

Jak spełnią się moje oczekiwania, że X zwróci zaległe pieniądze za pracę? 10pucharów, 5mieczy, cesarz, as mieczysum. SŁOŃCE

I tu mam 2opcje. 10pucharów wspazuje, że to rodzinny interes więc może mu się wydawać, że to nie hallo, że ma płacić i tema ucichnie...

LUB odda, ale właśnie ratami- trzeba będzie się upomnieć ;) Aczkolwiek bardziej się skłaniam ku tej opcji, Cesarz to władca-właściciel, as mieczy to romowa, kalkulacja....

Kiedy to nastąpi? Księżyc, 10mieczy

No karty wskazują, że trochę to potrwa, ale nie wiem czy całkowite spłacenie długu czy rozpoczęcie spłaty...

Gość ThePhoenix
Napisano

Ja bym sie raczej sklaniala do tego ze od dalej ci bedzie mydlil oczy, nie widac splaty. Pokazuje sie ze nie fair postepuje, Cesarz jest skostnialy tutaj w swym postanowieniu, Slonce ze jest egoista i ze mysli tylko o sobie. Kiedy to nastąpi? Księżyc, 10mieczy - tu wydaje mi sie ze masz potwierdzenie ze ci nie zaplaci.

Napisano

Dziękuję :)

Niedługo będę się upominała więc dam znać co i jak :D

Napisano

1. Wydaje mi się, że cała sytuacja baaardzo przeciągnie się w czasie i trudno będzie domagać się o zwrot pieniążków. Chociaż jak postawisz sprawę jasno, i będziesz stanowcza odzyskasz pewną część.

2. Trochę to może potrwać.. nawet bym obstawiala tak do pół roku, będziesz się łudziła, że dostaniesz te pieniążki.. w rezultacie coś pójdzie nie tak.

Gość Euterpe
Napisano

Jak spełnią się moje oczekiwania, że X zwróci zaległe pieniądze za pracę? 10 pucharów, 5 mieczy, cesarz, as mieczy

patrząc na 5 mieczy jestem na tak. Cesarz z asem mieczy może oznaczać dogadywanie się - warunki (albo jeden) pewnego pana będą musiały być górą w tej sprawie.

10 pucharów - wyczekiwanie na szczęście, chęć, aby to się stało już.

Kiedy to nastąpi? Księżyc, 10 mieczy

te karty bardziej z nocą mi się kojarzą, może więc jeszcze w zimie albo wczesną wiosną (gdy noc jest dłuższa od dnia).

Napisano

oj bardzo będzie się to ciągnęło. Jakiś pan będzie to odwlekać, ale powinno się udać.

Napisano

Wg mnie niestety nie odda, potwierdzenie jest tu:

Kiedy to nastąpi? Księżyc, 10mieczy

ksiezyc mowi ze zle widzisz sytuacje, pytanie zaklada ze on je odda, ale niestety tak nie bedzie ( 10 mieczy)

• Maestro
Napisano

Nie odda tych pieniędzy..Oszukał Cię, co widać w 5mieczy.Jest pewny siebie i swoich racji.Księżyc i 10mieczy to potwierdzają.

Gość befimaka
Napisano

Wydaje mi się, że on w tej chwili kombinuje, jak to zrobić, żeby Ci nie oddać. Dlatego naciskaj na niego, bo pod naciskiem może oddać Ci pieniądze.

• 9 miesięcy temu...
Napisano

Kasa została zwrócona, ale przez inną osobę. Już nie pamiętam kiedy.

Dziękuje ;)