pretoria Napisano 26 Stycznia 2016 Napisano 26 Stycznia 2016 (edytowane) Tarot Thota Jak przebiegnie? ŚWIAT, król mieczy, 6buław No myślę, że dobrze wypadnę. Nie będzie większych problemów. Czy dostanę tę pracę? 7mieczy, rycerz denarów, PUSTELNIK, SĄD No na początku miecze.... Ale kolejne karty są pozytywne, w zasadzie 7mieczy też nie jest najgorsze Mam 2 opcje, albo dostanę tę pracę albo niebawem znajdę inną. No te miecze mnie zmyliły, gdyby nie one byłabym w 100%pewna, że tak. Edytowane 27 Stycznia 2016 przez pretoria Cytuj
dior1 Napisano 26 Stycznia 2016 Napisano 26 Stycznia 2016 1. Myślę, że wyjdziesz z tej rozmowy z poczuciem spełnienia. Rozmowa sama w sobie trudna, osoba rekrutująca będzie stawiała wysokie wymagania.. ale Ty z tym sobie poradzisz. 2. Nie dostaniesz tej pracy, nie wiem czy te stanowisko nie jest układane pod wyznaczoną osobę. Chociaż życzę powodzenia ) 1 Cytuj
Sanya Napisano 26 Stycznia 2016 Napisano 26 Stycznia 2016 Przebieg- Będzie dobrze, raczej nic Cię nie zaskoczy. Będzie dość formalnie i sądzę, że może przeprowadzać tę rozmowę mężczyzna, ew. kobieta o męskich cechach- konkretna, poważna. Czy dostaniesz pracę- Nie, moim zdaniem ktoś inny ją dostanie jak widzę. Ktoś okaże się bardziej sprytny, lepiej się wybroni, ewentualnie już kogoś mają na oku. Powodzenia 1 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 26 Stycznia 2016 Napisano 26 Stycznia 2016 Jak przebiegnie? ŚWIAT, król mieczy, 6 buław powinnaś się czuć na niej bardzo dobrze i pewnie (świat + 6 buław). Król mieczy - mężczyzna będzie z Tobą rozmawiał? Jeśli tak, może zachować pokerową twarz. Chyba wyjdziesz z przekonaniem, że zadzwonią i przyjmą Cię. Czy dostanę tę pracę? 7 mieczy, rycerz denarów, PUSTELNIK, SĄD pójdziesz ze swoim CV w inne miejsce. osoba na pierwszej karcie oddala się od rycerza denarów, który proponuje coś pustelnikowi (może po to, aby wyszedł ze swej jaskini - sąd). Cytuj
panna.marta Napisano 26 Stycznia 2016 Napisano 26 Stycznia 2016 1. Rozmowa przebiegnie dobrze, choć wydaje mi się, że szybko się skończy. Czy gdzieś musisz dojechać, troszkę dalej niż mieszkasz? 2. Wg tych kart może się nie udać trzymam kciuki 1 Cytuj
bridaa Napisano 26 Stycznia 2016 Napisano 26 Stycznia 2016 rozmowa pojdzie dobrze, ale pracy raczej nie dostaniesz tzn. tej pracy. Powodzenia zyczę 1 Cytuj
Lena75 Napisano 27 Stycznia 2016 Napisano 27 Stycznia 2016 Uważam ze bedziesz zadowolona po rozmowie, choc pan który bedzie ja prowadził moze szukac dziury w calym... Pracy jednak nie dostaniesz :/ Trzymam kciuki:) 1 Cytuj
pretoria Napisano 27 Stycznia 2016 Autor Napisano 27 Stycznia 2016 No więc tak. Rozmowa z Panią, bardzo fajną, ładną, gustowną, sympatyczną- trwała 10minut. Problem w tym, że w ogłoszeniu była informacja, że jest elastyczny grafik, jednak na miejscun się okazało, że to są sztywne godziny pracy, na co sobie pozwolić nie mogę Dziękuję wszystkim Cytuj
Sanya Napisano 27 Stycznia 2016 Napisano 27 Stycznia 2016 No właśnie, było coś niepokojącego w tej 7 mieczy, i wyszło szydło z worka- niezgodność ze stanem faktycznym Trzymam kciuki za dalsze poszukiwania Cytuj
pretoria Napisano 28 Stycznia 2016 Autor Napisano 28 Stycznia 2016 Wczoraj wieczorem Pani do mnie zadzwoniła i zaprosiła dzisiaj na szkolenie, jednak jak wspomniałam powyżej musiałam zrezygnować. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi