Skocz do zawartości

rozmowa kwalifikacyjna->jutro (ZWERYFIKOWANY)

pretoria

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Tarot Thota

Jak przebiegnie? ŚWIAT, król mieczy, 6buław

No myślę, że dobrze wypadnę. Nie będzie większych problemów.

Czy dostanę tę pracę? 7mieczy, rycerz denarów, PUSTELNIK, SĄD

No na początku miecze.... Ale kolejne karty są pozytywne, w zasadzie 7mieczy też nie jest najgorsze :P

Mam 2 opcje, albo dostanę tę pracę albo niebawem znajdę inną.

No te miecze mnie zmyliły, gdyby nie one byłabym w 100%pewna, że tak.

Edytowane przez pretoria
Napisano

1. Myślę, że wyjdziesz z tej rozmowy z poczuciem spełnienia. Rozmowa sama w sobie trudna, osoba rekrutująca będzie stawiała wysokie wymagania.. ale Ty z tym sobie poradzisz.

2. Nie dostaniesz tej pracy, nie wiem czy te stanowisko nie jest układane pod wyznaczoną osobę.

Chociaż życzę powodzenia :))

• Lubię to! 1
Napisano

Przebieg- Będzie dobrze, raczej nic Cię nie zaskoczy. Będzie dość formalnie i sądzę, że może przeprowadzać tę rozmowę mężczyzna, ew. kobieta o męskich cechach- konkretna, poważna.

Czy dostaniesz pracę- Nie, moim zdaniem ktoś inny ją dostanie jak widzę. Ktoś okaże się bardziej sprytny, lepiej się wybroni, ewentualnie już kogoś mają na oku. Powodzenia :)

• Lubię to! 1
Gość Euterpe
Napisano

Jak przebiegnie? ŚWIAT, król mieczy, 6 buław

powinnaś się czuć na niej bardzo dobrze i pewnie (świat + 6 buław). Król mieczy - mężczyzna będzie z Tobą rozmawiał? Jeśli tak, może zachować pokerową twarz. Chyba wyjdziesz z przekonaniem, że zadzwonią i przyjmą Cię.

Czy dostanę tę pracę? 7 mieczy, rycerz denarów, PUSTELNIK, SĄD

pójdziesz ze swoim CV w inne miejsce.

osoba na pierwszej karcie oddala się od rycerza denarów, który proponuje coś pustelnikowi (może po to, aby wyszedł ze swej jaskini - sąd).

Napisano

1. Rozmowa przebiegnie dobrze, choć wydaje mi się, że szybko się skończy. Czy gdzieś musisz dojechać, troszkę dalej niż mieszkasz?

2. Wg tych kart może się nie udać :(

trzymam kciuki :)

• Lubię to! 1
Napisano

rozmowa pojdzie dobrze, ale pracy raczej nie dostaniesz tzn. tej pracy.

Powodzenia zyczę

• Lubię to! 1
Napisano

Uważam ze bedziesz zadowolona po rozmowie, choc pan który bedzie ja prowadził moze szukac dziury w calym... Pracy jednak nie dostaniesz :/

Trzymam kciuki:)

• Lubię to! 1
Napisano

No więc tak.

Rozmowa z Panią, bardzo fajną, ładną, gustowną, sympatyczną- trwała 10minut. Problem w tym, że w ogłoszeniu była informacja, że jest elastyczny grafik, jednak na miejscun się okazało, że to są sztywne godziny pracy, na co sobie pozwolić nie mogę :)

Dziękuję wszystkim :D

Napisano

No właśnie, było coś niepokojącego w tej 7 mieczy, i wyszło szydło z worka- niezgodność ze stanem faktycznym :P Trzymam kciuki za dalsze poszukiwania :)

Napisano

Wczoraj wieczorem Pani do mnie zadzwoniła i zaprosiła dzisiaj na szkolenie, jednak jak wspomniałam powyżej musiałam zrezygnować.