Skocz do zawartości

zdrowie na 3 miesiace

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Prośba w interpretacji kart na moje zdrowie w ciągu 3 miesięcy. Wiem, że nie każdy czuje się w tym mocny, ale jeśli ktoś da radę, to bardzo proszę!:)

9 mieczy, królowa denarów, as buław, 7 buław i królowa mieczy

te karty kojarzą mi się najbardziej z emocjami. Takim natłokiem, stresem.

Zastanawiam się tylko skąd królowe?

Napisano

widać martwienie się o zdrowie, krew, ciśnienie i nerki (układ moczowo - płciowy). Tak pojedyńczo patrze na te karty, ale na zdrowiu się nie znam.

Napisano

9 mieczy, królowa denarów, as buław, 7 buław i królowa mieczy

9 mieczy to zawsze stres. Mnie pokazała na styczeń niewysypianie się, ale to akurat z powodu fizycznych niedogodności. Nie mniej jednak może pokazać stany depresyjne i lęki. Co więcej ta Q Den też może oznaczać jakąś dolegliwość, u mnie denki to najczęściej układ pokarmowy, tycie. Dalej widać Twoje zmagania ze zdrowiem, podjęcie jakichś działań żeby było lepiej, Q mieczy może wskazywać lekarza (u mnie często dwór mieczy lub Kapłan).

Gość Bethany
Napisano

Też nie jestem specjalistką od zdrowia, ale Miecze to zazwyczaj układ nerwowy i oddechowy, a Buławy- krążenie, krew.

Napisano

Zdrowie fizyczne okej, psychiczne nieco mniej okej, ale tragedii nie będzie ;) PAMIĘTAJ- szklanka jest do połowy pełna! ;)

No jakieś koszmary, nieprzespane noce, problem spędzający sen z powiek, ale to nie tak, że ochy i achy, bo spać w nocy nie możesz, ale będziesz rozmyślała np. przed zaśnięciem... Aczkolwiek ten stan szybko minie i będzie dobrze, wszystko wróci do normy, a ostatnia karta wskazuje na to, że sama powiesz "noż kurde i czym ty się babo przejmujesz?"- zdystansujesz się.

• Maestro
Napisano

Zwróć uwagę na stawy (kolanowe), na stres i nerwy, mogą pojawić się stany zapalne i trzeba będzie zasięgnąć porady lekarza.

Napisano

9 mieczy, królowa denarów, as buław, 7 buław i królowa mieczy - Coś będzie Ci dolegac, ale wg mnie obastawiam na problemy ze snem na podlozy psychicznym, problem jednak szybko sie rozwiaze i minie , mozliwe ze bedzie sie to wiazac z przyjmowaniem jakis tabletek

Napisano

Nadciśnienie... Ogólnie stresujesz się i to stres wpływa mocno na Twój organizm...On Cię osłabia... Prócz tego, jak na moje oko, nic złego nie widać... A to stres wypływający z pracy?