panna.marta Napisano 26 Stycznia 2016 Napisano 26 Stycznia 2016 Prośba w interpretacji kart na moje zdrowie w ciągu 3 miesięcy. Wiem, że nie każdy czuje się w tym mocny, ale jeśli ktoś da radę, to bardzo proszę! 9 mieczy, królowa denarów, as buław, 7 buław i królowa mieczy te karty kojarzą mi się najbardziej z emocjami. Takim natłokiem, stresem. Zastanawiam się tylko skąd królowe? Cytuj
bridaa Napisano 27 Stycznia 2016 Napisano 27 Stycznia 2016 widać martwienie się o zdrowie, krew, ciśnienie i nerki (układ moczowo - płciowy). Tak pojedyńczo patrze na te karty, ale na zdrowiu się nie znam. Cytuj
panna.marta Napisano 27 Stycznia 2016 Autor Napisano 27 Stycznia 2016 Kochana wielkie dzięki 😘😘😘😘 Cytuj
Sanya Napisano 27 Stycznia 2016 Napisano 27 Stycznia 2016 9 mieczy, królowa denarów, as buław, 7 buław i królowa mieczy 9 mieczy to zawsze stres. Mnie pokazała na styczeń niewysypianie się, ale to akurat z powodu fizycznych niedogodności. Nie mniej jednak może pokazać stany depresyjne i lęki. Co więcej ta Q Den też może oznaczać jakąś dolegliwość, u mnie denki to najczęściej układ pokarmowy, tycie. Dalej widać Twoje zmagania ze zdrowiem, podjęcie jakichś działań żeby było lepiej, Q mieczy może wskazywać lekarza (u mnie często dwór mieczy lub Kapłan). Cytuj
Gość Bethany Napisano 27 Stycznia 2016 Napisano 27 Stycznia 2016 Też nie jestem specjalistką od zdrowia, ale Miecze to zazwyczaj układ nerwowy i oddechowy, a Buławy- krążenie, krew. Cytuj
pretoria Napisano 27 Stycznia 2016 Napisano 27 Stycznia 2016 Zdrowie fizyczne okej, psychiczne nieco mniej okej, ale tragedii nie będzie PAMIĘTAJ- szklanka jest do połowy pełna! No jakieś koszmary, nieprzespane noce, problem spędzający sen z powiek, ale to nie tak, że ochy i achy, bo spać w nocy nie możesz, ale będziesz rozmyślała np. przed zaśnięciem... Aczkolwiek ten stan szybko minie i będzie dobrze, wszystko wróci do normy, a ostatnia karta wskazuje na to, że sama powiesz "noż kurde i czym ty się babo przejmujesz?"- zdystansujesz się. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 27 Stycznia 2016 Maestro Napisano 27 Stycznia 2016 Zwróć uwagę na stawy (kolanowe), na stres i nerwy, mogą pojawić się stany zapalne i trzeba będzie zasięgnąć porady lekarza. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 27 Stycznia 2016 Napisano 27 Stycznia 2016 9 mieczy, królowa denarów, as buław, 7 buław i królowa mieczy - Coś będzie Ci dolegac, ale wg mnie obastawiam na problemy ze snem na podlozy psychicznym, problem jednak szybko sie rozwiaze i minie , mozliwe ze bedzie sie to wiazac z przyjmowaniem jakis tabletek Cytuj
Arcan Napisano 27 Stycznia 2016 Napisano 27 Stycznia 2016 Nadciśnienie... Ogólnie stresujesz się i to stres wpływa mocno na Twój organizm...On Cię osłabia... Prócz tego, jak na moje oko, nic złego nie widać... A to stres wypływający z pracy? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi