Arcan Napisano 27 Stycznia 2016 Napisano 27 Stycznia 2016 rycerz mieczy, 8 denarów, głupiec Nie...kompletnie nic... Dodatkowo wygląda na to,że w Walentynki będę w pracy i się z kimś nieźle pokłócę... Zapomniałam dodać,że jestem singlem...bez żadnej sympatii Cytuj
Gość Bethany Napisano 27 Stycznia 2016 Napisano 27 Stycznia 2016 No Rycerz Mieczy to może jakiś flirt się trafi Cytuj
Arcan Napisano 27 Stycznia 2016 Autor Napisano 27 Stycznia 2016 Mi często ten rycerzyk pokazuje awanture:/ Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 27 Stycznia 2016 Napisano 27 Stycznia 2016 Niestety Arcan, wygląda na to że, ten dzień spędzisz w pracy- tam jest ktoś od kogoś byś chciała dostać walentykę (VIII denarów+I głupiec). Przykro mi ale nie widzę by ktoś przedłożył Ci jakiś gift z ww.okazji. Cytuj
panna.marta Napisano 27 Stycznia 2016 Napisano 27 Stycznia 2016 Taka niezobowiazujaca może się trafić ☺ Cytuj
Gość Euterpe Napisano 27 Stycznia 2016 Napisano 27 Stycznia 2016 nie, ale coś w ten dzień może Cię uszczęśliwić - Głupiec na końcu to sama radość Cytuj
Lena75 Napisano 28 Stycznia 2016 Napisano 28 Stycznia 2016 rycerz mieczy, 8 denarów, głupiec Nie...kompletnie nic... Dodatkowo wygląda na to,że w Walentynki będę w pracy i się z kimś nieźle pokłócę... Zapomniałam dodać,że jestem singlem...bez żadnej sympatii Jestem równiez na nie....ale na koncu Głupiec , więc cos Cie uszczesliwi na koniec dnia i bedziesz sie cieszyła jak dziecko:) Udanych Walentynek:) Cytuj
Gość Linkinia Napisano 29 Stycznia 2016 Napisano 29 Stycznia 2016 Nie, ale coś sprawi Ci radość. Uważam, jak tak inni, że Głupiec na końcu rozkładu to dobra karta Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 29 Stycznia 2016 Napisano 29 Stycznia 2016 A ja bym powiedziała, ze cos bedzie. Rycerz mieczy jako ostry, świnski komplement w pracy który cię ucieszy ;P Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 30 Stycznia 2016 Maestro Napisano 30 Stycznia 2016 Jakiś facet z pracy wyskoczy z głupim tekstem... Cytuj
Ceres Napisano 31 Stycznia 2016 Napisano 31 Stycznia 2016 rycerz mieczy, 8 denarów, głupiec Nie...kompletnie nic... Dodatkowo wygląda na to,że w Walentynki będę w pracy i się z kimś nieźle pokłócę... Zapomniałam dodać,że jestem singlem...bez żadnej sympatii Niestety nici z walentynki w tym roku Cytuj
Arcan Napisano 14 Lutego 2016 Autor Napisano 14 Lutego 2016 Weryfikacja: Nic nie dostałam.... Liczyłam chociaż na tego głupca na 3, ale nic radosnego się nie zdarzyło Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi