NarratorkaHorrorow Napisano 27 Stycznia 2016 Napisano 27 Stycznia 2016 Rozpętałam wraz z znienawidzonym kolegą z pracy, revolte. Pierwszy raz, od okrutnie długiego czasu zgadzamy się w pewnej kwestii, i nawzajem popieramy swoje stanowiska w dyskusji. Nasze działania przynoszą jednak efekt. Pod wizją utraty trzech samodzielnych specjalistów, zaczęto omawiać nasze ew. podwyżki. Więc, Czy w przeciągu III msc., dostane podwyżkę? (wiem, że to potrwa o niebo dłużej- na razie poszedł wniosek pod zarząd) VII mieczy, Papieżyca, Gwiazda Podwyżki nie będzie, ale sądzę że, dostane wiadomość o tym że zarząd wyraził zgodę, i pozostaje czekać na aneks (wiem wiem, życzeniówka) Czy do końca br. dostanę podwyżkę? IIII denarów, X pałek, Rydwan oj chyba nie. Sytuacja finansowa będzie stabilna, w dalszym ciągu będę urabiać się po łokcie by wszystko było zapięte na ost.guzik, ale podwyżki nie widzę. W rydwanie dopatruje się raczej mojej decyzji co do zmiany. Nie jestem pazerna ani chciwa- wiem jednak że mediana wskazuję, iż moje wynagrodzenie jest na najniższym pułapie. Co sądzicie? Cytuj
Gość Euterpe Napisano 27 Stycznia 2016 Napisano 27 Stycznia 2016 Czy w przeciągu III msc., dostane podwyżkę? VII mieczy, Papieżyca, Gwiazda nie 7 mieczy"ucieka" z mieczami od papieżycy, więc nici z tego wyjdą Gwiazda - na marzeniach się skończy Czy do końca br. dostanę podwyżkę? IV denarów, X pałek, Rydwan nie 4 denarów na wstępie zamyka, on powoduje brak ruchu 10 pałek - ciężar, trud i nic... rydwan - może pomyślisz o odejściu? Cytuj
Lena75 Napisano 28 Stycznia 2016 Napisano 28 Stycznia 2016 Czy w przeciągu III msc., dostane podwyżkę? (wiem, że to potrwa o niebo dłużej- na razie poszedł wniosek pod zarząd) VII mieczy, Papieżyca, Gwiazda Jak na mój gust zarzad moze cos kombinowac aby uniknąc podwyzki płac (7 mieczy) ale dalej Kapłanka i Gwiazda...obie odp pozytywnie. Mysle ze bedzie , tyle ze niewielka. Czy do końca br. dostanę podwyżkę? IIII denarów, X pałek, Rydwan Pózniej juz nie dostaniesz...4 monet -karta skąpiradeł 10 buław - bedziesz odwalac pańczyznę a w Rydwanie widziałabym cos nowego..nie planujesz zmiany pracy ? Cytuj
pretoria Napisano 28 Stycznia 2016 Napisano 28 Stycznia 2016 Niestety przy jednym, jak i drugim pytaniu jestem na nie. Cytuj
Gość Bethany Napisano 28 Stycznia 2016 Napisano 28 Stycznia 2016 Też dwa razy na nie, 4 Denary to brak ruchu jest Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 31 Stycznia 2016 Autor Napisano 31 Stycznia 2016 Dziękuje Dziewczyny, szczerze mówiąc strasznie liczę na podwyżkę, ale jeśli sytuacja nie rozwiąze się do końca br, zmienie pracę. Serdecznie dziękuje Cytuj
Ceres Napisano 31 Stycznia 2016 Napisano 31 Stycznia 2016 Rozpętałam wraz z znienawidzonym kolegą z pracy, revolte. Pierwszy raz, od okrutnie długiego czasu zgadzamy się w pewnej kwestii, i nawzajem popieramy swoje stanowiska w dyskusji. Nasze działania przynoszą jednak efekt. Pod wizją utraty trzech samodzielnych specjalistów, zaczęto omawiać nasze ew. podwyżki. Więc, Czy w przeciągu III msc., dostane podwyżkę? (wiem, że to potrwa o niebo dłużej- na razie poszedł wniosek pod zarząd) VII mieczy, Papieżyca, Gwiazda nie, tu sa tylko wasze ukryte nadzieje na podwyżkę Czy do końca br. dostanę podwyżkę? IIII denarów, X pałek, Rydwan też nie ale może pod koniec roku cos zacznie sie kroić w tym temacie albo poszukasz innej pracy Cytuj
Arcan Napisano 2 Lutego 2016 Napisano 2 Lutego 2016 Jestem również na nie... żadnej podwyżki w tym roku... W gwieździe mogą dać Ci nadzieje...ale finalnie nic... IV den to karta skąpców:/ Cytuj
adivino Napisano 5 Lutego 2016 Napisano 5 Lutego 2016 Ja też na nie... Mogą coś obiecywać, ale na tym się skończy. Statyczne te pierwsze karty są. Do końca roku też nie. Będziesz miała więcej pracy, a podwyżki brak. Pomyślisz o odejściu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi