Skocz do zawartości

Hajs musi się zgadzać :)

NarratorkaHorrorow

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Rozpętałam wraz z znienawidzonym kolegą z pracy, revolte. Pierwszy raz, od okrutnie długiego czasu zgadzamy się w pewnej kwestii, i nawzajem popieramy swoje stanowiska w dyskusji. Nasze działania przynoszą jednak efekt. Pod wizją utraty trzech samodzielnych specjalistów, zaczęto omawiać nasze ew. podwyżki.

Więc,

Czy w przeciągu III msc., dostane podwyżkę? (wiem, że to potrwa o niebo dłużej- na razie poszedł wniosek pod zarząd)

VII mieczy,

Papieżyca,

Gwiazda

Podwyżki nie będzie, ale sądzę że, dostane wiadomość o tym że zarząd wyraził zgodę, i pozostaje czekać na aneks :) (wiem wiem, życzeniówka)

Czy do końca br. dostanę podwyżkę?

IIII denarów,

X pałek,

Rydwan

oj chyba nie. Sytuacja finansowa będzie stabilna, w dalszym ciągu będę urabiać się po łokcie by wszystko było zapięte na ost.guzik, ale podwyżki nie widzę.

W rydwanie dopatruje się raczej mojej decyzji co do zmiany.

Nie jestem pazerna ani chciwa- wiem jednak że mediana wskazuję, iż moje wynagrodzenie jest na najniższym pułapie.

Co sądzicie?

Gość Euterpe
Napisano

Czy w przeciągu III msc., dostane podwyżkę? VII mieczy, Papieżyca, Gwiazda

nie

7 mieczy"ucieka" z mieczami od papieżycy, więc nici z tego wyjdą

Gwiazda - na marzeniach się skończy

Czy do końca br. dostanę podwyżkę? IV denarów, X pałek, Rydwan

nie

4 denarów na wstępie zamyka, on powoduje brak ruchu

10 pałek - ciężar, trud i nic...

rydwan - może pomyślisz o odejściu?

Napisano

Czy w przeciągu III msc., dostane podwyżkę? (wiem, że to potrwa o niebo dłużej- na razie poszedł wniosek pod zarząd)

VII mieczy,

Papieżyca,

Gwiazda

Jak na mój gust zarzad moze cos kombinowac aby uniknąc podwyzki płac (7 mieczy) ale dalej Kapłanka i Gwiazda...obie odp pozytywnie. Mysle ze bedzie , tyle ze niewielka.

IIII denarów,

X pałek,

Rydwan

Pózniej juz nie dostaniesz...4 monet -karta skąpiradeł :) 10 buław - bedziesz odwalac pańczyznę a w Rydwanie widziałabym cos nowego..nie planujesz zmiany pracy ?

Napisano

Dziękuje Dziewczyny, szczerze mówiąc strasznie liczę na podwyżkę, ale jeśli sytuacja nie rozwiąze się do końca br, zmienie pracę.

Serdecznie dziękuje :)

Napisano
Rozpętałam wraz z znienawidzonym kolegą z pracy, revolte. Pierwszy raz, od okrutnie długiego czasu zgadzamy się w pewnej kwestii, i nawzajem popieramy swoje stanowiska w dyskusji. Nasze działania przynoszą jednak efekt. Pod wizją utraty trzech samodzielnych specjalistów, zaczęto omawiać nasze ew. podwyżki.

Więc,

VII mieczy,

Papieżyca,

Gwiazda

nie, tu sa tylko wasze ukryte nadzieje na podwyżkę

IIII denarów,

X pałek,

Rydwan

też nie ale może pod koniec roku cos zacznie sie kroić w tym temacie albo poszukasz innej pracy

Napisano

Jestem również na nie... żadnej podwyżki w tym roku... W gwieździe mogą dać Ci nadzieje...ale finalnie nic... IV den to karta skąpców:/

Napisano

Ja też na nie... Mogą coś obiecywać, ale na tym się skończy. Statyczne te pierwsze karty są.

Do końca roku też nie. Będziesz miała więcej pracy, a podwyżki brak. Pomyślisz o odejściu.