panna.marta Napisano 27 Stycznia 2016 Napisano 27 Stycznia 2016 Dziękuję Iwka78 za karty. Karty na najbliższe pół roku. Czy wejdę w jakiś związek czy nadal pozostanę singielką? sąd ostateczny XX, 3 pucharów, papież V odrodzenie ożywienie relacji damsko-męskich. Papież wskazujący na nowego mężczyznę i stabilny związek. A jak Wy to widzicie? Cytuj
Lena75 Napisano 28 Stycznia 2016 Napisano 28 Stycznia 2016 Czy wejdę w jakiś związek czy nadal pozostanę singielką? sąd ostateczny XX, 3 pucharów, papież V Tak , bedzie jakis związek, ale wydaje mi sie ze mozesz byc ta drugą, bo 3 pucharów moze wskazywac na "trójkat miłosny". Cytuj
panna.marta Napisano 28 Stycznia 2016 Autor Napisano 28 Stycznia 2016 hehe no to nieźle- dzięki Cytuj
Gość Bethany Napisano 28 Stycznia 2016 Napisano 28 Stycznia 2016 Pojawi się ktoś, moim zdaniem 3 Puchary to nie trójkąt, a możliwa jakaś impreza, czy poznasz podczas świętowania czegoś, może być tam więcej ludzi ( Sąd). Powodzenia! Cytuj
Gość Euterpe Napisano 28 Stycznia 2016 Napisano 28 Stycznia 2016 związku nie widzę, ale kontakty z ludźmi mogą być intensywniejsze sąd - możesz przestać myśleć o związku i skupisz się na innych sprawach, jak: - 3 puchary - inne rzeczy, które sprawiają Ci radość, spotkania z przyjaciółmi czy ludźmi z pracy - kapłan - doszkalanie się, pogłębianie wiedzy, podwyższenie swoich kwalifikacji Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 28 Stycznia 2016 Maestro Napisano 28 Stycznia 2016 Jak dla mnie to możesz wejść w związek.. Cytuj
pretoria Napisano 28 Stycznia 2016 Napisano 28 Stycznia 2016 Noooo jak dla mnie wejdziesz w fajny, poważny związek Cytuj
bridaa Napisano 28 Stycznia 2016 Napisano 28 Stycznia 2016 (edytowane) Jak dla mnie za pół roku możesz być w dobrym , takim już poważniejszym związku z planami na przyszłość. Może to być ktoś kogo już znasz (Sąd to często powroty), albo tak jak już Bethany napisała możesz pana poznać gdzieś gdzie sie ludzie bawią i jest głośno. Pytasz o pół roku i karty tez ładnie ułożyły się do lata. Pan może być od Ciebie starszy. Edytowane 29 Stycznia 2016 przez bridaa czeski błąd sie wkradł :-) Cytuj
panna.marta Napisano 28 Stycznia 2016 Autor Napisano 28 Stycznia 2016 Ale cudownie dzięki wielkie 😙😙😙 Cytuj
Sanya Napisano 29 Stycznia 2016 Napisano 29 Stycznia 2016 Nie ma tu dla mnie kart związkowych. 3 pucharów to imprezy w gronie przyjaciół, otwarcie się na świat po to by kogoś poznać. Kapłan też nie jest dla mnie "związkowy", zwykle pokazuje mi bezruch w temacie. Czasami pokazuje poważne relacje, wiązanie z kimś planów, ale raczej obok jakiejś karty dworskiej Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 29 Stycznia 2016 Maestro Napisano 29 Stycznia 2016 Mi Kapłan zawsze pokazuje związek, szczególnie przy Sądzie Cytuj
Sanya Napisano 29 Stycznia 2016 Napisano 29 Stycznia 2016 Dobrze wiedzieć Inez Mnie jakoś odrzuca od tego kapłana na związki Może kiedyś inaczej mi się objawi Cytuj
Ceres Napisano 31 Stycznia 2016 Napisano 31 Stycznia 2016 Dziękuję Iwka78 za karty. Karty na najbliższe pół roku. Czy wejdę w jakiś związek czy nadal pozostanę singielką? sąd ostateczny XX, 3 pucharów, papież V odrodzenie ożywienie relacji damsko-męskich. Papież wskazujący na nowego mężczyznę i stabilny związek. A jak Wy to widzicie? sąd ostateczny - nowy rozdział w życiu, początek, odkrycie tego co ważne dla naszego rozwoju, przełom 3 pucharów- kontakty towarzyskie, mnogie, zabawa, poznawanie nowych ludzi kapłan - poważna relacja, związek Cytuj
Arcan Napisano 2 Lutego 2016 Napisano 2 Lutego 2016 Dziękuję Iwka78 za karty. Karty na najbliższe pół roku. Czy wejdę w jakiś związek czy nadal pozostanę singielką? sąd ostateczny XX, 3 pucharów, papież V odrodzenie ożywienie relacji damsko-męskich. Papież wskazujący na nowego mężczyznę i stabilny związek. A jak Wy to widzicie? Pojawi się ktoś kto Cie bardzo uszczęśliwi:) Cytuj
Gość Linkinia Napisano 3 Lutego 2016 Napisano 3 Lutego 2016 Jak dla mnie związek jest bardzo możliwy. Na pewno będziesz szczęśliwa w tym czasie Wszystkiego dobrego Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi