Skocz do zawartości

uczucia na pół roku

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dziękuję Iwka78 za karty. Karty na najbliższe pół roku. Czy wejdę w jakiś związek czy nadal pozostanę singielką?

sąd ostateczny XX, 3 pucharów, papież V

odrodzenie ożywienie relacji damsko-męskich. Papież wskazujący na nowego mężczyznę i stabilny związek.

A jak Wy to widzicie?

Napisano
Czy wejdę w jakiś związek czy nadal pozostanę singielką?

Tak , bedzie jakis związek, ale wydaje mi sie ze mozesz byc ta drugą, bo 3 pucharów moze wskazywac na "trójkat miłosny".

Gość Bethany
Napisano

Pojawi się ktoś, moim zdaniem 3 Puchary to nie trójkąt, a możliwa jakaś impreza, czy poznasz podczas świętowania czegoś, może być tam więcej ludzi ( Sąd).

Powodzenia! :)

Gość Euterpe
Napisano

związku nie widzę, ale kontakty z ludźmi mogą być intensywniejsze

sąd - możesz przestać myśleć o związku i skupisz się na innych sprawach, jak:

- 3 puchary - inne rzeczy, które sprawiają Ci radość, spotkania z przyjaciółmi czy ludźmi z pracy

- kapłan - doszkalanie się, pogłębianie wiedzy, podwyższenie swoich kwalifikacji

• Maestro
Napisano

Jak dla mnie to możesz wejść w związek..

Napisano (edytowane)

Jak dla mnie za pół roku możesz być w dobrym , takim już poważniejszym związku z planami na przyszłość.

Może to być ktoś kogo już znasz (Sąd to często powroty), albo tak jak już Bethany napisała możesz pana poznać gdzieś gdzie sie ludzie bawią i jest głośno.

Pytasz o pół roku i karty tez ładnie ułożyły się do lata.

Pan może być od Ciebie starszy.

Edytowane przez bridaa
czeski błąd sie wkradł :-)
Napisano

Nie ma tu dla mnie kart związkowych. 3 pucharów to imprezy w gronie przyjaciół, otwarcie się na świat po to by kogoś poznać. Kapłan też nie jest dla mnie "związkowy", zwykle pokazuje mi bezruch w temacie. Czasami pokazuje poważne relacje, wiązanie z kimś planów, ale raczej obok jakiejś karty dworskiej :)

• Maestro
Napisano

Mi Kapłan zawsze pokazuje związek, szczególnie przy Sądzie ;)

Napisano

Dobrze wiedzieć Inez :) Mnie jakoś odrzuca od tego kapłana na związki :D Może kiedyś inaczej mi się objawi :)

Napisano
Dziękuję Iwka78 za karty. Karty na najbliższe pół roku. Czy wejdę w jakiś związek czy nadal pozostanę singielką?

odrodzenie ożywienie relacji damsko-męskich. Papież wskazujący na nowego mężczyznę i stabilny związek.

A jak Wy to widzicie?

sąd ostateczny - nowy rozdział w życiu, początek, odkrycie tego co ważne dla naszego rozwoju, przełom

3 pucharów- kontakty towarzyskie, mnogie, zabawa, poznawanie nowych ludzi

kapłan - poważna relacja, związek

Napisano

A jak Wy to widzicie?

Pojawi się ktoś kto Cie bardzo uszczęśliwi:)

Gość Linkinia
Napisano

Jak dla mnie związek jest bardzo możliwy. Na pewno będziesz szczęśliwa w tym czasie :)

Wszystkiego dobrego :)