Jump to content

Bardzo prosze o interpretacje

Recommended Posts

Posted

Witam. Jestem w ciaży, tydzień 22/23. Od kilku lat raz na jakis czas zdarzal mi sie bol kolo biodra- pierwsze mysli ze jest to wyrostek robaczkowy- kiedys bliska mi osoba przez wlasnie wyrostek zmarla- gdy mnie bolal wystarczylo ze chwile o niej pomyslalam i bol przechodzil. Teraz w ciazy bol zdarza sie czesciej- a dziecko jest teraz najwazniejsze- po zbadaniu przez lekarza okazalo sie ze to raczej nie wyrostek ale dzis ide na usg do "specjalisty". Snilo mi sie w nocy ze to wlasnie byl wyrostek i mialam operacje. Sen bardzo spokojny- niczym sie nie martwilam i nie przejmowalam- bylam w jakims szpitalu z dawna kolezankom i powiedziano mi ze bede miala operacje- bylam spokojna i zadowolona- potem zadnej operacji nie bylo w snie tylko taki przeskok jak jest juz po- popatrzylam na swoj brzuch i kolo biodra mialam szew, gdy zapytalam kolezanki czy wycieli mi wyrostek powiedziala tylko ze wycieli mi cos czarnego i w tym momencie sen sie urywa. Martwie sie bo dziecko jest dla mnie najwazniejsze i boje sie zeby to nie bylo polaczone z nim. W senniku wyczytalam ze operacja - można traktować ją jako sen ostrzegawczy: dotychczasowa droga życia nie jest dla ciebie satysfakcjonująca; należy się liczyć z gwałtownym, bolesnym wstrząsem;

boje sie ze to bedzie sie wiazalo wlasnie z jakims wstrzasem, ze moge stracic dziecko lub tp. Bardzo sie tego boje. Prosze pomozcie

Posted

Taki sen to nic strasznego. Po prostu cały dzień myślisz o możliwości posiadania wyrostka, ewentualnej operacji. Mózg podczas snu odtwarza obraz i myśli z całego dnia. Jeśli twoje myśli przepełnione są lekiem o dziecko, to po prostu w nocy śnią ci się twoje zobrazowane myśli. Myślę, że ten sen to nic poważnego i raczej nie ma sensu doszukiwać się większego znaczenia. Jestem pewna, że z twoja dzidzią wszystko będzie w porządku. A jeśli mogę cię jeszcze pocieszyć, to sny o tematyce aktualnej (czyli związanej konkretnie z naszym życiem) najczęściej spełniają się na odwrót ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...