Erza Napisano 30 Stycznia 2016 Napisano 30 Stycznia 2016 niedawno przypomniało mi się, że miałam takiego fajnego sąsiada w akademiku i postanowiłam go odnaleźć na portalu społecznościowym - jest chciałabym mu wysłać zaproszenie do znajomych i może byłaby szansa ponownego nawiązania kontaktu Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na przyjęcie przez niego zaproszenia? 6 kielichów, Wieża, 10 kielichów hm... chyba sobie przypomni, że się znaliśmy i przyjmie zaproszenie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 30 Stycznia 2016 Maestro Napisano 30 Stycznia 2016 Przyjmie, ale zaskoczy Cię tym, że albo ma rodzinę,albo nie będzie pisał.. Cytuj
Erza Napisano 30 Stycznia 2016 Autor Napisano 30 Stycznia 2016 Inez, wiesz co, kiedyś mi nasza wspólna koleżanka pisała, że on się zaręczył, więc może tak być, że jest już żonaty. Cytuj
Gość Linkinia Napisano 30 Stycznia 2016 Napisano 30 Stycznia 2016 6 kielichów, Wieża, 10 kielichów Przypomni sobie, że się znacie i przyjmie Cytuj
Lena75 Napisano 30 Stycznia 2016 Napisano 30 Stycznia 2016 Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na przyjęcie przez niego zaproszenia? 6 kielichów, Wieża, 10 kielichów hm... chyba sobie przypomni, że się znaliśmy i przyjmie zaproszenie Hmm..przypomni sobie ( pucharów) i wyjdzie poza ograniczenia ( wieża) ale wasze relacje zmienią się ( 10 pucharów) Moim zdaniem przyjmie Cie do grona znajomych ale na tym pozostanie. Cytuj
Sanya Napisano 30 Stycznia 2016 Napisano 30 Stycznia 2016 6 kielichów, Wieża, 10 kielichów Tutaj widzę, że będzie baaardzo miło zaskoczony tym, że chcesz odnowić kontakt Na pewno przyjmie zaproszenie Cytuj
Administrator Ismer Napisano 31 Stycznia 2016 Administrator Napisano 31 Stycznia 2016 Powinien przyjąć. Stare relacje (na dawnych zasadach) przeminęły, teraz się to odnowi, nawet i miło go zaskoczy, ale nie liczyłabym na ich zacieśnienie. Może Ty więcej na ten temat myślisz (wkładasz w ten kontakt więcej emocji) niż będzie to miało miejsce w rzeczywistości. Cytuj
Erza Napisano 31 Stycznia 2016 Autor Napisano 31 Stycznia 2016 no póki co zaproszenie wisi, więc nie wiem czy on w ogóle zagląda dzięki za wszystkie interpretacje Cytuj
Iwka78 Napisano 31 Stycznia 2016 Napisano 31 Stycznia 2016 ja bym po tej wieży powiedziała, że nie przyjmie... wszystkie 10 coś kończą... Cytuj
Erza Napisano 31 Stycznia 2016 Autor Napisano 31 Stycznia 2016 weryfikacja: wycofałam zaproszenie; trzy dni "wisiało", więc może on nie korzysta z fb Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi