Iwka78 Napisano 31 Stycznia 2016 Napisano 31 Stycznia 2016 Mężatka, dwójka dzieci, pracująca od stycznia, szukająca jednak innej pracy... Uczucia - 5 buław -oj będzie dużo wewnętrznych sporów, myślę, że będę się zmagać sama ze sobą.... Dom i rodzina - 2 denarów - na początku lutego wyjeżdżamy na wycieczkę całą rodziną, więc trochę wydatków przybędzie... Praca - 8 denarów, 10 denarów, 4 mieczy - oczywiście nadgodziny (odkąd pracuję, ani razu nie wyszłam o normalnej godzinie), może 10 denarów to wypłata za te nadgodziny? gdyby 4 mieczy pokazała się na początku to powiedziałabym, że pokazuje mój wyjazd z rodziną, ale na końcu to chyba wskazuje, że albo się rozchoruję, albo będę dalej analizować za i przeciw pozostania w tej firmie... Poszukiwania pracy - Kapłanka, Królowa denarów, XVII gwiazda - Kapłanka opóźnia, więc jeszcze nie w tym mięsiącu, ale może denarowa i gwiazda mówią, że mam być dobrej nadziei? bo praca jest blisko? Rozwój wewnętrzny - 8 mieczy, 7 buław, 5 denarów - będę zblokowana, 7 buław - to działania w pośpiechu i 5 denarów kojarzy mi się z totalnym wyczerpaniem... Najważniejsze wydarzenia w miesiącu -6 pucharów, 2 pucharów, 5 mieczy - powrót czegoś z przeszłości, jakieś porozumienie i nie osiągnę tego, co bym chciała... Dziękuję za Wasze interpretacje. Cytuj
Ceres Napisano 31 Stycznia 2016 Napisano 31 Stycznia 2016 Uczucia - 5 buław -nerwowa atmosfera, burzliwy okres w związku, jakieś sprzeczki ale takie które szybko można rozładować Dom i rodzina - 2 denarów - wahania na temat pieniędzy w takim sensie np wydać na to czy na to Praca - 8 denarów, 10 denarów, 4 mieczy - 10 denarów może mówić tez o tym że nic więcej w tej pracy nie osiągniesz, 8 denarów to mozolne skupianie sie nad tym co robisz ale tez i nadgodziny a 4 mieczy, że czujesz potrzebe odizolowania sie od niej Poszukiwania pracy - Kapłanka, Królowa denarów, XVII gwiazda - Kapłanka rozważa, królowa denarów dąży do dobrobytu a gwiazda to nadzieje , marzenia więc może masz nadzieję że znajdziesz w tym miesiącu inna pracę Rozwój wewnętrzny - 8 mieczy, 7 buław, 5 denarów - brak rozwoju, uwiązanie , bida z nędzą Najważniejsze wydarzenia w miesiącu -6 pucharów, 2 pucharów, 5 mieczy - spotkanie z kimś z przeszłości, jakas sprzeczka wynikajaca z tego Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 1 Lutego 2016 Maestro Napisano 1 Lutego 2016 Uczucia - 5 buław uważaj na spory, kłótnie, niedogadanie się Dom i rodzina - 2 denarów i dobrze i źle bym powiedziała, raz będzie miło, a za chwilę sprzeczki Praca - 8 denarów, 10 denarów, 4 mieczy chyba po okresie intensywnej pracy urlop się szykuje? Poszukiwania pracy - Kapłanka, Królowa denarów, XVII gwiazda wydaje mi się, ze na ten moment w Twojej pracy się sytuacja ureguluje i sobie odpoczniesz, będziesz raczej żyła myslami o urlopie niż poszukiwaniami Rozwój wewnętrzny - 8 mieczy, 7 buław, 5 denarów istotnie będziesz zablokowana i raczej ten rozwój stanie w miejscu, widać też przemęczenie pracą i stresy Najważniejsze wydarzenia w miesiącu -6 pucharów, 2 pucharów, 5 mieczy spotkanie z koleżanka, której dawno nie widzialaś Cytuj
Gość Linkinia Napisano 1 Lutego 2016 Napisano 1 Lutego 2016 Uczucia - 5 buław Mam nadzieję, że ta karta pokaże Ci zabieganie męża o Ciebie lub też innych panów, generalnie dużo intensywnych emocji, ale takich pozytywnych typowo miłosnych. Dom i rodzina - 2 denarów Mnie ta karta pokazuje też często wybory, rozmowy poważne. Tak jak piszesz, może mówić o wydatkach, czyli rozsądnym gospodarowaniu finansami. Praca - 8 denarów, 10 denarów, 4 mieczy Zapracowanie, siedzenie do późna w pracy, myślenie o niej. Poszukiwania pracy - Kapłanka, Królowa denarów, XVII gwiazda Tak jakbyś miała w tym miesiącu odpuścić... ewentualnie jakaś kobieta wyjdzie z propozycją i da Ci nadzieję. Rozwój wewnętrzny - 8 mieczy, 7 buław, 5 denarów Mam wrażenie, że nie bardzo będziesz miała na to czas, zajmą Cię inne rzeczy i wydarzenia. Rozwój jakiś będzie, ale nie taki, jakbyś chciała. Najważniejsze wydarzenia w miesiącu -6 pucharów, 2 pucharów, 5 mieczy wyjazd, spotkanie z kimś z przeszłości, bardzo miłe, ale nie do końca takie, jakbyś chciała. Cytuj
pretoria Napisano 1 Lutego 2016 Napisano 1 Lutego 2016 Do piątku zinterpretuje, jakbym zapomniała proszę o priv Cytuj
Erza Napisano 1 Lutego 2016 Napisano 1 Lutego 2016 Uczucia - 5 buław sporo nerwów, dużo emocji, jakieś kłótnie, szarpaniny; emocjonalna trzęsawka Dom i rodzina - 2 denarów na gruncie rodzinnym całkiem spokojnie, stabilnie Praca - 8 denarów, 10 denarów, 4 mieczy dużo pracy i rzeczywiście nadgodziny, które mogą Cię zmęczyć; w 4 mieczy widzę przerwę od pracy; odcięcie się fizyczne i emocjonalne; powolne oswajanie się z myślą, żeby z tej pracy zrezygnować Poszukiwania pracy - Kapłanka, Królowa denarów, XVII gwiazda póki co rozglądanie się za czymś nowym, możliwa jakaś rozmowa, ale na efekty trzeba będzie poczekać trochę dłużej niż miesiąc; zarówno Kapłanka i Gwiazda opóźniają Rozwój wewnętrzny - 8 mieczy, 7 buław, 5 denarów chyba nie będziesz miała za dużo czasu na rozwój ani też odpowiedniego nastroju, żeby się skupić/wyciszyć Najważniejsze wydarzenia w miesiącu -6 pucharów, 2 pucharów, 5 mieczy wyjazd rodzinny, który podładuje Twoje akumulatorki na jakiś czas mimo kart - udanego miesiąca! Cytuj
pretoria Napisano 2 Lutego 2016 Napisano 2 Lutego 2016 Uczucia - 5 buław -burzliwy okres w zwiazku, moze bedziesz szukala pretekstu do klotki lub je prowokowala Dom i rodzina - 2 denarów - Zastanawianie się nad wyborem jednej z dwóch równorzędnych opcji-moze wlasnie an tej wycieczce Praca - 8 denarów, 10 denarów, 4 mieczy - wytezona praca, nadgodziny, moze jakies szkolenia. przez co nieco odizolujesz się od rodziny. Poszukiwania pracy - Kapłanka, Królowa denarów, XVII gwiazda - moze cos fajnego sie trafic lub bedziesz czym b.zainteresowana Rozwój wewnętrzny - 8 mieczy, 7 buław, 5 denarów - malo czasu na to będzie, sfera odejdzie na dalszy plan, co nie oznacza,że calkowicie o niej zapomnisz Najważniejsze wydarzenia w miesiącu -6 pucharów, 2 pucharów, 5 mieczy -wroci jakas sprawa z przeszlosci, badz ostrozna, ufaj tylko sobie, a sie udazaczac to w sprzyjajacych okolicznosciach Cytuj
Iwka78 Napisano 27 Lutego 2016 Autor Napisano 27 Lutego 2016 WERYFIKACJA Uczucia - 5 buław uważaj na spory, kłótnie, niedogadanie się Dom i rodzina - 2 denarów i dobrze i źle bym powiedziała, raz będzie miło, a za chwilę sprzeczki Praca - 8 denarów, 10 denarów, 4 mieczy chyba po okresie intensywnej pracy urlop się szykuje? Poszukiwania pracy - Kapłanka, Królowa denarów, XVII gwiazda wydaje mi się, ze na ten moment w Twojej pracy się sytuacja ureguluje i sobie odpoczniesz, będziesz raczej żyła myslami o urlopie niż poszukiwaniami Rozwój wewnętrzny - 8 mieczy, 7 buław, 5 denarów istotnie będziesz zablokowana i raczej ten rozwój stanie w miejscu, widać też przemęczenie pracą i stresy Najważniejsze wydarzenia w miesiącu -6 pucharów, 2 pucharów, 5 mieczy spotkanie z koleżanka, której dawno nie widzialaś Uczucia - 5 buław -burzliwy okres w zwiazku, moze bedziesz szukala pretekstu do klotki lub je prowokowalaDom i rodzina - 2 denarów - Zastanawianie się nad wyborem jednej z dwóch równorzędnych opcji-moze wlasnie an tej wycieczce Praca - 8 denarów, 10 denarów, 4 mieczy - wytezona praca, nadgodziny, moze jakies szkolenia. przez co nieco odizolujesz się od rodziny. Poszukiwania pracy - Kapłanka, Królowa denarów, XVII gwiazda - moze cos fajnego sie trafic lub bedziesz czym b.zainteresowana Rozwój wewnętrzny - 8 mieczy, 7 buław, 5 denarów - malo czasu na to będzie, sfera odejdzie na dalszy plan, co nie oznacza,że calkowicie o niej zapomnisz Najważniejsze wydarzenia w miesiącu -6 pucharów, 2 pucharów, 5 mieczy -wroci jakas sprawa z przeszlosci, badz ostrozna, ufaj tylko sobie, a sie udazaczac to w sprzyjajacych okolicznosciach Uczucia - 5 buław sporo nerwów, dużo emocji, jakieś kłótnie, szarpaniny; emocjonalna trzęsawka Dom i rodzina - 2 denarów na gruncie rodzinnym całkiem spokojnie, stabilnie Praca - 8 denarów, 10 denarów, 4 mieczy dużo pracy i rzeczywiście nadgodziny, które mogą Cię zmęczyć; w 4 mieczy widzę przerwę od pracy; odcięcie się fizyczne i emocjonalne; powolne oswajanie się z myślą, żeby z tej pracy zrezygnować Poszukiwania pracy - Kapłanka, Królowa denarów, XVII gwiazda póki co rozglądanie się za czymś nowym, możliwa jakaś rozmowa, ale na efekty trzeba będzie poczekać trochę dłużej niż miesiąc; zarówno Kapłanka i Gwiazda opóźniają Rozwój wewnętrzny - 8 mieczy, 7 buław, 5 denarów [i]chyba nie będziesz miała za dużo czasu na rozwój ani też odpowiedniego nastroju, żeby się skupić/wyciszyć[/i] Najważniejsze wydarzenia w miesiącu -6 pucharów, 2 pucharów, 5 mieczy wyjazd rodzinny, który podładuje Twoje akumulatorki na jakiś czas mimo kart - udanego miesiąca! Uczucia - 5 buław Mam nadzieję, że ta karta pokaże Ci zabieganie męża o Ciebie lub też innych panów, generalnie dużo intensywnych emocji, ale takich pozytywnych typowo miłosnych. Dom i rodzina - 2 denarów Mnie ta karta pokazuje też często wybory, rozmowy poważne. Tak jak piszesz, może mówić o wydatkach, czyli rozsądnym gospodarowaniu finansami. Praca - 8 denarów, 10 denarów, 4 mieczy Zapracowanie, siedzenie do późna w pracy, myślenie o niej. Poszukiwania pracy - Kapłanka, Królowa denarów, XVII gwiazda Tak jakbyś miała w tym miesiącu odpuścić... ewentualnie jakaś kobieta wyjdzie z propozycją i da Ci nadzieję. Rozwój wewnętrzny - 8 mieczy, 7 buław, 5 denarów Mam wrażenie, że nie bardzo będziesz miała na to czas, zajmą Cię inne rzeczy i wydarzenia. Rozwój jakiś będzie, ale nie taki, jakbyś chciała. Najważniejsze wydarzenia w miesiącu -6 pucharów, 2 pucharów, 5 mieczy wyjazd, spotkanie z kimś z przeszłości, bardzo miłe, ale nie do końca takie, jakbyś chciała. Uczucia - 5 buław -nerwowa atmosfera, burzliwy okres w związku, jakieś sprzeczki ale takie które szybko można rozładowaćDom i rodzina - 2 denarów - wahania na temat pieniędzy w takim sensie np wydać na to czy na to Praca - 8 denarów, 10 denarów, 4 mieczy - 10 denarów może mówić tez o tym że nic więcej w tej pracy nie osiągniesz, 8 denarów to mozolne skupianie sie nad tym co robisz ale tez i nadgodziny a 4 mieczy, że czujesz potrzebe odizolowania sie od niej Poszukiwania pracy - Kapłanka, Królowa denarów, XVII gwiazda - Kapłanka rozważa, królowa denarów dąży do dobrobytu a gwiazda to nadzieje , marzenia więc może masz nadzieję że znajdziesz w tym miesiącu inna pracę Rozwój wewnętrzny - 8 mieczy, 7 buław, 5 denarów - brak rozwoju, uwiązanie , bida z nędzą Najważniejsze wydarzenia w miesiącu -6 pucharów, 2 pucharów, 5 mieczy - spotkanie z kimś z przeszłości, jakas sprzeczka wynikajaca z tego W skrócie: nie było żadnych kłótni w domu, w pracy skupienie na niej, urlop i złapanie dystansu do pracy; byłam też na rozmowie w sprawie pracy, ale odrzuciłam tą ofertę, bo nie była konkurencyjna; a najważniejsze wydarzenie mnie totalnie zaskoczyło - bo pocztą otrzymałam PIT od poprzedniego pracodawcy i było "coś" jeszcze w kopercie i to były referencje, o które prosiłam pół roku temu.... a 5 mieczy dlatego się pokazała, bo ten jeden wspólnik wystawił mi je w ukryciu przed drugim wspólnikiem....!:-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi