Skocz do zawartości

Nowi współlokatorzy (ZWERYFIKOWANY)

Sanya

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W ten weekend przeprowadziłam się do mieszkania wraz ze swoim chłopakiem. Zamieszkaliśmy z parą. Zadałam pytanie jak mi się będzie z nimi mieszkać:

Paź buław, Rycerz buław, Królowa kielichów, 7 kielichów, 6 buław

Dużo kart osobowych :) Chłopak w tym rycku się chyba pojawił, faktycznie zajmuje się autami, często jeździ do domu, jego dziewczyna też, bo mieszkają pod miastem. Ona może być tym pazikiem (energiczna, otwarta, rozgadana), Q kielichów to chyba ja i moje zmartwienia, że coś pójdzie nie tak, ew. moja współlokatorka (to by dobrze rokowało na przyszłość, bo kielichowe są spokojne :)). Ta 7 kielichów może oznaczać jakieś posiadówki od czasu do czasu (wczoraj napiliśmy się piwa żeby się zapoznać), 6 buław mówi, że będzie dobrze i będę zadowolona.

Gość Euterpe
Napisano

jak mi się będzie z nimi mieszkać? Paź buław, Rycerz buław, Królowa kielichów, 7 kielichów, 6 buław

paź buław wprowadza luźną atmosferę, ale może też doprowadzić do stanu rycerza buław, czyli: nerwy, podniesione ciśnienie, stres, kłótnie (mniejsze, większe).

królowa kielichów jest zbyt delikatna dla poprzedników.

Królowa kielichów + 7 pucharów - kobieta marząca o lepszej sytuacji

7 pucharów + 6 buław - tutaj jest lepiej, impreza, dogadywanie się

paź/rycerz buław + 6 buław - ktoś będzie chciał postawić na swoim

na początku możecie się jeszcze docierać, ale później powinno się wszystko ustabilizować

Napisano

Dziękuję Euterpe :bukiet: Oni są bardzo mili i pomocni, ale boję się, że coś może wyjść po drodze, stąd może pojawiły się moje obawy, mam nadzieje, że niesłuszne :)

Napisano

będzie dobrze, poprawnie, ja nie widzę nic złego

(trochę zawislam na Rycerzu buław bo czesto pokazuje cos co trwa krotko) ale ogolnie mysle ze nie powinnas miec obaw

• Lubię to! 1
Gość Euterpe
Napisano

Nie martw się :przytul:

nawet w udanym związku, u dwojga kochających się ludzi zdarzają się czasami drobne kłótnie czy nieporozumienia :)

Napisano

Dziękuję Wam dziewczyny :bukiet: Też mi się wydaje, że nie ma się czym martwić, ale ja sobie zawsze projektuje różne głupoty i wychodzi jak wychodzi, dlatego zapytałam kart :)

Napisano

Będzie dobrze :) Bardzo fajna atmosfera, ciekawi, energiczni ludzie. Będzie dużo okazji do celebrowania :D

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano

Babka chyba romantyczka. będzie miła i sympatyczna, może Ci się zwierzać, facet troche dziecinny, ale tez fajny kolega, ogólnie zamieszkanie z nimi to strzał w "10";)

• Lubię to! 1
Napisano

Dziękuję Inez :bukiet: No ona sie pojawiała chyba wcześniej jako paź kielichowy w moim rozkładzie na nowe mieszkanie :P Bardziej mi na buławowego wypada, bo rozgadana jak nie wiem co, ale faktycznie zwierzać się może dużo, bo zdążyła mi naopowiadać o całej rodzinie i o tym, że gość się nie zbiera do oświadczyn :P Facet właśnie bardziej dojrzały jest niż ona, ale obydwoje ok :)

Gość Linkinia
Napisano

Myślę, że będzie bardzo fajnie. Energicznie, wesoło, możliwe siedzenie przy procencikach. Pomyślałam sobie, że skoro współlokatorka jest taka rozgadana, to możesz mieć jej kiedyś dosyć, zapragniesz ciszy i spokoju (królowa kielichów). Ale generalnie karty są spoko. Będzie dobrze :)

Napisano
W ten weekend przeprowadziłam się do mieszkania wraz ze swoim chłopakiem. Zamieszkaliśmy z parą. Zadałam pytanie jak mi się będzie z nimi mieszkać:

Dużo kart osobowych :) Chłopak w tym rycku się chyba pojawił, faktycznie zajmuje się autami, często jeździ do domu, jego dziewczyna też, bo mieszkają pod miastem. Ona może być tym pazikiem (energiczna, otwarta, rozgadana), Q kielichów to chyba ja i moje zmartwienia, że coś pójdzie nie tak, ew. moja współlokatorka (to by dobrze rokowało na przyszłość, bo kielichowe są spokojne :)). Ta 7 kielichów może oznaczać jakieś posiadówki od czasu do czasu (wczoraj napiliśmy się piwa żeby się zapoznać), 6 buław mówi, że będzie dobrze i będę zadowolona.

Pomimo twoich obaw wszystko powinno fajnie sie ułożyć w sensie będzie się wam dobrze razem mieszkać.

• Lubię to! 1
  • 1 miesiąc temu...
Napisano (edytowane)

WERYFIKACJA

Mieszka się bardzo dobrze. Brak napiętych sytuacji. Dziewczyna trochę przewrażliwiona i lubi porządek, rozgadana, ale ogólnie jest super. Ponadto zwierza mi się ze swoich problemów w związku i szuka porad (Inez trafiłaś w samo sedno :D), może to ona w tej pucharowej wypadła, a jej chłopak to rycek buław, bo choć spokojny to się kłócą, bo on faktycznie jest trochę dziecinny (Inez znów trafione :P). Dziękuję dziewczyny :bukiet:

Edytowane przez Sanya