Sanya Napisano 31 Stycznia 2016 Napisano 31 Stycznia 2016 W ten weekend przeprowadziłam się do mieszkania wraz ze swoim chłopakiem. Zamieszkaliśmy z parą. Zadałam pytanie jak mi się będzie z nimi mieszkać: Paź buław, Rycerz buław, Królowa kielichów, 7 kielichów, 6 buław Dużo kart osobowych Chłopak w tym rycku się chyba pojawił, faktycznie zajmuje się autami, często jeździ do domu, jego dziewczyna też, bo mieszkają pod miastem. Ona może być tym pazikiem (energiczna, otwarta, rozgadana), Q kielichów to chyba ja i moje zmartwienia, że coś pójdzie nie tak, ew. moja współlokatorka (to by dobrze rokowało na przyszłość, bo kielichowe są spokojne ). Ta 7 kielichów może oznaczać jakieś posiadówki od czasu do czasu (wczoraj napiliśmy się piwa żeby się zapoznać), 6 buław mówi, że będzie dobrze i będę zadowolona. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 31 Stycznia 2016 Napisano 31 Stycznia 2016 jak mi się będzie z nimi mieszkać? Paź buław, Rycerz buław, Królowa kielichów, 7 kielichów, 6 buław paź buław wprowadza luźną atmosferę, ale może też doprowadzić do stanu rycerza buław, czyli: nerwy, podniesione ciśnienie, stres, kłótnie (mniejsze, większe). królowa kielichów jest zbyt delikatna dla poprzedników. Królowa kielichów + 7 pucharów - kobieta marząca o lepszej sytuacji 7 pucharów + 6 buław - tutaj jest lepiej, impreza, dogadywanie się paź/rycerz buław + 6 buław - ktoś będzie chciał postawić na swoim na początku możecie się jeszcze docierać, ale później powinno się wszystko ustabilizować Cytuj
Sanya Napisano 31 Stycznia 2016 Autor Napisano 31 Stycznia 2016 Dziękuję Euterpe Oni są bardzo mili i pomocni, ale boję się, że coś może wyjść po drodze, stąd może pojawiły się moje obawy, mam nadzieje, że niesłuszne Cytuj
bridaa Napisano 31 Stycznia 2016 Napisano 31 Stycznia 2016 będzie dobrze, poprawnie, ja nie widzę nic złego (trochę zawislam na Rycerzu buław bo czesto pokazuje cos co trwa krotko) ale ogolnie mysle ze nie powinnas miec obaw 1 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 31 Stycznia 2016 Napisano 31 Stycznia 2016 Nie martw się nawet w udanym związku, u dwojga kochających się ludzi zdarzają się czasami drobne kłótnie czy nieporozumienia Cytuj
Sanya Napisano 31 Stycznia 2016 Autor Napisano 31 Stycznia 2016 Dziękuję Wam dziewczyny Też mi się wydaje, że nie ma się czym martwić, ale ja sobie zawsze projektuje różne głupoty i wychodzi jak wychodzi, dlatego zapytałam kart Cytuj
dior1 Napisano 31 Stycznia 2016 Napisano 31 Stycznia 2016 Będzie dobrze Bardzo fajna atmosfera, ciekawi, energiczni ludzie. Będzie dużo okazji do celebrowania 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 31 Stycznia 2016 Maestro Napisano 31 Stycznia 2016 Babka chyba romantyczka. będzie miła i sympatyczna, może Ci się zwierzać, facet troche dziecinny, ale tez fajny kolega, ogólnie zamieszkanie z nimi to strzał w "10";) 1 Cytuj
Sanya Napisano 31 Stycznia 2016 Autor Napisano 31 Stycznia 2016 Dziękuję Inez No ona sie pojawiała chyba wcześniej jako paź kielichowy w moim rozkładzie na nowe mieszkanie Bardziej mi na buławowego wypada, bo rozgadana jak nie wiem co, ale faktycznie zwierzać się może dużo, bo zdążyła mi naopowiadać o całej rodzinie i o tym, że gość się nie zbiera do oświadczyn Facet właśnie bardziej dojrzały jest niż ona, ale obydwoje ok Cytuj
Gość Linkinia Napisano 31 Stycznia 2016 Napisano 31 Stycznia 2016 Paź buław, Rycerz buław, Królowa kielichów, 7 kielichów, 6 buław Myślę, że będzie bardzo fajnie. Energicznie, wesoło, możliwe siedzenie przy procencikach. Pomyślałam sobie, że skoro współlokatorka jest taka rozgadana, to możesz mieć jej kiedyś dosyć, zapragniesz ciszy i spokoju (królowa kielichów). Ale generalnie karty są spoko. Będzie dobrze Cytuj
Ceres Napisano 31 Stycznia 2016 Napisano 31 Stycznia 2016 W ten weekend przeprowadziłam się do mieszkania wraz ze swoim chłopakiem. Zamieszkaliśmy z parą. Zadałam pytanie jak mi się będzie z nimi mieszkać: Paź buław, Rycerz buław, Królowa kielichów, 7 kielichów, 6 buław Dużo kart osobowych Chłopak w tym rycku się chyba pojawił, faktycznie zajmuje się autami, często jeździ do domu, jego dziewczyna też, bo mieszkają pod miastem. Ona może być tym pazikiem (energiczna, otwarta, rozgadana), Q kielichów to chyba ja i moje zmartwienia, że coś pójdzie nie tak, ew. moja współlokatorka (to by dobrze rokowało na przyszłość, bo kielichowe są spokojne ). Ta 7 kielichów może oznaczać jakieś posiadówki od czasu do czasu (wczoraj napiliśmy się piwa żeby się zapoznać), 6 buław mówi, że będzie dobrze i będę zadowolona. Pomimo twoich obaw wszystko powinno fajnie sie ułożyć w sensie będzie się wam dobrze razem mieszkać. 1 Cytuj
Sanya Napisano 1 Marca 2016 Autor Napisano 1 Marca 2016 (edytowane) WERYFIKACJA Mieszka się bardzo dobrze. Brak napiętych sytuacji. Dziewczyna trochę przewrażliwiona i lubi porządek, rozgadana, ale ogólnie jest super. Ponadto zwierza mi się ze swoich problemów w związku i szuka porad (Inez trafiłaś w samo sedno ), może to ona w tej pucharowej wypadła, a jej chłopak to rycek buław, bo choć spokojny to się kłócą, bo on faktycznie jest trochę dziecinny (Inez znów trafione ). Dziękuję dziewczyny Edytowane 1 Marca 2016 przez Sanya Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi