Skocz do zawartości

Czy zrealizuje pomyslnie moje plany w tym roku?

aloa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Podjelam trudna decyzje o powrocie do Polski.Chce sie tam uzadzic i zaczac nowe zycie.Chce wrocic z moim psem, musze to jednak zrobic sprytnie, sposobem- po prostu uciec stad od mojego partnera podczas jego nieobecnosci., on gdyby o tym dowiedzial sie staralby sie mi to utrudnic. Musze to wszystko dobrze (moj powrot zorganizowac) boje sie czy uda mi sie to wszystko pozytywnie zrealizowac.

Dlatego zrobilam rozklad z kart.

8 denarów 8kielichow, 6 bulaw

Jak dla mnie to pozytywne karty na moje pytanie

Musze dobrze nad tym popracowac, moze nawet wczesniej rozejrzec sie za praca w Polsce. 8 kielichow, to moj powrot.Na koncu dobra karta sukcesu, osiagne, to czego chce.

Jak Wy to widzicie?

Edytowane przez aloa
Napisano

Wrócisz, uda się na pewno. Co więcej w tej 8 widzę, że przebiegnie to dość sprawnie.

Napisano

jak najbardziej uda sie, a 8 kielichów to czesto wlasnie taka "ucieczka pod osłona nocy"

Napisano

Podjelam trudna decyzje o powrocie do Polski.Chce sie tam uzadzic i zaczac nowe zycie.Chce wrocic z moim psem, musze to jednak zrobic sprytnie, sposobem- po prostu uciec stad od mojego partnera podczas jego nieobecnosci., on gdyby o tym dowiedzial sie staralby sie mi to utrudnic. Musze to wszystko dobrze (moj powrot zorganizowac) boje sie czy uda mi sie to wszystko pozytywnie zrealizowac.

Dlatego zrobilam rozklad z kart.

8 bulaw, 8 kielichow, 6 bulaw

Jak dla mnie to pozytywne karty na moje pytanie

Musze dobrze nad tym popracowac, moze nawet wczesniej rozejrzec sie za praca w Polsce. 8 kielichow, to moj powrot.Na koncu dobra karta sukcesu, osiagne, to czego chce.

Jak Wy to widzicie?

Uda ci się, 8 buław, to szybka akcja, działania

8 kielichów to taka ucieczka wymykanie się a 6 buław to powodzenie w przedsięwzięciu. w HB Masz Głupca czyli nowa droga.

Napisano
Uda ci się, 8 buław, to szybka akcja, działania

8 kielichów to taka ucieczka wymykanie się a 6 buław to powodzenie w przedsięwzięciu. w HB Masz Głupca czyli nowa droga.

Przepraszam wszystkiego Ale byla drobna pomylka. Na poczatku wyszlo 8 denarow

Napisano

pomyłka w tych ósemkach nie zmienia faktu , że uda Ci się wrócic. Jedynie przy tej 8-mce dodałabym, żebyś wszystko zwiazane z tym wyjazdem dopięła na ostatni guzik. Zwróc uwagę na szczegóły i zorganizuj sobie wszystko bardzo dokladnie.

Napisano

Uda się wrócić bez problemu, ale powinnaś zadbać o szczegóły i hmm..zabezpieczenie finansowe. Myślę, że najwcześniej może to być w ostatnich dniach lutego lub wtedy będziesz właśnie pracowała nad tym, aby wszystko dobre poszło.