Maestro Inez2503 Napisano 31 Stycznia 2016 Maestro Napisano 31 Stycznia 2016 Aura Giermek Mieczy 6 buław Królowa Buław próby okiełznania mojego synka - pyskacza, dużo wrażeń, działania , ogólnie energiczny miesiąc Praca 4 mieczy Koło 9 kielichów pozytywne zmiany sie szykują, po okresie rutyny coś się zacznie fajnego dziać Uczucia 2 kielichów 5 mieczy 9 buław jakaś kłótnia się szykuje... Dom 8 mieczy As buław Mag kontakty netowe z facetem chyba Relacja z M 10 kielichów 9 monet 2 buław 5 buław oj, chyba po okresie sielanki nastąpi jakaś spora kłótnia,s awiam na scenę zazdrości Cytuj
Iwka78 Napisano 31 Stycznia 2016 Napisano 31 Stycznia 2016 Aura - będziesz próbowała przeforsować swoje zdanie Praca- po czasie izolacji lub przemyśleń, nadejdą jakieś zmiany i bedziesz zadowolona Uczucia- być może będzie jakieś zauroczenie, ale chyba jednak będziesz ostrożny w relacji, nie bedziesz chciała byc oszukana Dom- hm... Chyba nie widziałaś wcześniej w swoim otoczeniu jakiegoś atrakcyjnego pana Relacja z M - będzie przelanie szali goryczy... Być może bedzie to dotyczyć Twojej atrakcyjności, widać jakieś nieporozumienie Cytuj
Ceres Napisano 31 Stycznia 2016 Napisano 31 Stycznia 2016 Aura Giermek Mieczy 6 buław Królowa Buławpróby zapanowania nad jakimś nieporządkiem, żywiołem, czymś co trudno uspokoić. Praca 4 mieczy Koło 9 kielichów zastój, poczucie uwiązania, brak perspektyw ale z biegiem miesiaca koło powinni ruszyć do przodu i przynieść cos pozytywnego Uczucia 2 kielichów 5 mieczy 9 buław problemy w związku, poczucie bezsilności, zła relacja z kimś ,uwiązanie ale w tej 9 buław pokonasz je Dom 8 mieczy As buław Mag kontakty z jakims facetem, który dobrze na ciebie wpłynie Relacja z M 10 kielichów 9 monet 2 buław 5 buławczyjes samolubstwo doprowadzi do sprzeczki powodzenia i pozdrawiam Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 3 Lutego 2016 Autor Maestro Napisano 3 Lutego 2016 Może ktoś jeszcze spojrzy? Cytuj
Czytelnik Napisano 3 Lutego 2016 Napisano 3 Lutego 2016 Wyciagniete od trzech do czterech kart na pytanie - one sa rownowazne? ktoras zostala dolozona? maja swoje pozycje? ciagiem, czy pierwsza jest glowna? Cytuj
Sanya Napisano 3 Lutego 2016 Napisano 3 Lutego 2016 Aura Giermek Mieczy 6 buław Królowa Buław Coś z Twoim dzieckiem się podzieje, chyba się wkurzysz, bo będzie pyskować i zwracać na siebie uwagę Praca 4 mieczy Koło 9 kielichów Bierzesz urlop? Jeśli nie to po prostu szykuje się spokojny okres w Twoim życiu zawodowym Będziesz na pewno zadowolona Uczucia 2 kielichów 5 mieczy 9 buław Oj może się podziać coś niedobrego. Jeśli jesteś z kimś w relacji, pojawi się coś co znacznie zmniejszy Twoje zaufanie do tej osoby i sprawi, że będziesz bardziej ostrożna. Dom 8 mieczy As buław Mag Wyrwanie ze stagnacji, pojawią się jakieś nowe pomysły na spędzenie czasu Relacja z M 10 kielichów 9 monet 2 buław 5 buław Ja często dokładam po 5 buław by zobaczyć gdzie ta energia się ukierunkuje, bardziej ku oczyszczeniu sytuacji czy może ku końcowi relacji. Zapowiada się, że będzie fajnie, ale do czasu, jedna ze stron zacznie forsować swoje zdanie i może dojść do wymiany zdań. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 3 Lutego 2016 Autor Maestro Napisano 3 Lutego 2016 Wyciagniete od trzech do czterech kart na pytanie - one sa rownowazne? ktoras zostala dolozona? maja swoje pozycje? ciagiem, czy pierwsza jest glowna? Karty czytane chronologicznie. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 3 Lutego 2016 Autor Maestro Napisano 3 Lutego 2016 Aura Giermek Mieczy 6 buław Królowa BuławCoś z Twoim dzieckiem się podzieje, chyba się wkurzysz, bo będzie pyskować i zwracać na siebie uwagę Praca 4 mieczy Koło 9 kielichów Bierzesz urlop? Jeśli nie to po prostu szykuje się spokojny okres w Twoim życiu zawodowym Będziesz na pewno zadowolona Uczucia 2 kielichów 5 mieczy 9 buław Oj może się podziać coś niedobrego. Jeśli jesteś z kimś w relacji, pojawi się coś co znacznie zmniejszy Twoje zaufanie do tej osoby i sprawi, że będziesz bardziej ostrożna. Dom 8 mieczy As buław Mag Wyrwanie ze stagnacji, pojawią się jakieś nowe pomysły na spędzenie czasu Relacja z M 10 kielichów 9 monet 2 buław 5 buław Ja często dokładam po 5 buław by zobaczyć gdzie ta energia się ukierunkuje, bardziej ku oczyszczeniu sytuacji czy może ku końcowi relacji. Zapowiada się, że będzie fajnie, ale do czasu, jedna ze stron zacznie forsować swoje zdanie i może dojść do wymiany zdań. Tak,w ostatnim tygodniu lutego mam urlop:).Ciekawią mnie uczucia,bo faktycznie coś może się głupiego wydarzyć. Obecnie jest ok Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Lutego 2016 Autor Maestro Napisano 26 Lutego 2016 WERYFIKACJA Aura - będziesz próbowała przeforsować swoje zdanie Praca- po czasie izolacji lub przemyśleń, nadejdą jakieś zmiany i bedziesz zadowolona Uczucia- być może będzie jakieś zauroczenie, ale chyba jednak będziesz ostrożny w relacji, nie bedziesz chciała byc oszukana Dom- hm... Chyba nie widziałaś wcześniej w swoim otoczeniu jakiegoś atrakcyjnego pana Relacja z M - będzie przelanie szali goryczy... Być może bedzie to dotyczyć Twojej atrakcyjności, widać jakieś nieporozumienie Ceres Aura Giermek Mieczy 6 buław Królowa Buław próby zapanowania nad jakimś nieporządkiem, żywiołem, czymś co trudno uspokoić. Praca 4 mieczy Koło 9 kielichów zastój, poczucie uwiązania, brak perspektyw ale z biegiem miesiaca koło powinni ruszyć do przodu i przynieść cos pozytywnego Uczucia 2 kielichów 5 mieczy 9 buław problemy w związku, poczucie bezsilności, zła relacja z kimś ,uwiązanie ale w tej 9 buław pokonasz je Dom 8 mieczy As buław Mag kontakty z jakims facetem, który dobrze na ciebie wpłynie Relacja z M 10 kielichów 9 monet 2 buław 5 buław czyjes samolubstwo doprowadzi do sprzeczki Aura Giermek Mieczy 6 buław Królowa BuławCoś z Twoim dzieckiem się podzieje, chyba się wkurzysz, bo będzie pyskować i zwracać na siebie uwagę Praca 4 mieczy Koło 9 kielichów Bierzesz urlop? Jeśli nie to po prostu szykuje się spokojny okres w Twoim życiu zawodowym Będziesz na pewno zadowolona Uczucia 2 kielichów 5 mieczy 9 buław Oj może się podziać coś niedobrego. Jeśli jesteś z kimś w relacji, pojawi się coś co znacznie zmniejszy Twoje zaufanie do tej osoby i sprawi, że będziesz bardziej ostrożna. Dom 8 mieczy As buław Mag Wyrwanie ze stagnacji, pojawią się jakieś nowe pomysły na spędzenie czasu Relacja z M 10 kielichów 9 monet 2 buław 5 buław Ja często dokładam po 5 buław by zobaczyć gdzie ta energia się ukierunkuje, bardziej ku oczyszczeniu sytuacji czy może ku końcowi relacji. Zapowiada się, że będzie fajnie, ale do czasu, jedna ze stron zacznie forsować swoje zdanie i może dojść do wymiany zdań. Aura Giermek Mieczy 6 buław Królowa Buławpróby okiełznania mojego synka - pyskacza, dużo wrażeń, działania , ogólnie energiczny miesiąc Praca 4 mieczy Koło 9 kielichów pozytywne zmiany sie szykują, po okresie rutyny coś się zacznie fajnego dziać Uczucia 2 kielichów 5 mieczy 9 buław jakaś kłótnia się szykuje... Dom 8 mieczy As buław Mag kontakty netowe z facetem chyba Relacja z M 10 kielichów 9 monet 2 buław 5 buław oj, chyba po okresie sielanki nastąpi jakaś spora kłótnia,stawiam na scenę zazdrości Ogólnie jest ok, mam urlop, robimy sobie mały remoncik w domu - malowanie ścian, mam problemy z synem nastolatkiem, ktory buntuje się aż miło... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi