Skocz do zawartości

Luty 2016 (ZWERYFIKOWANY)

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Aura Giermek Mieczy 6 buław Królowa Buław

próby okiełznania mojego synka - pyskacza, dużo wrażeń, działania , ogólnie energiczny miesiąc ;)

Praca 4 mieczy Koło 9 kielichów pozytywne zmiany sie szykują, po okresie rutyny coś się zacznie fajnego dziać;)

Uczucia 2 kielichów 5 mieczy 9 buław jakaś kłótnia się szykuje...

Dom 8 mieczy As buław Mag kontakty netowe z facetem chyba

Relacja z M 10 kielichów 9 monet 2 buław 5 buław oj, chyba po okresie sielanki nastąpi jakaś spora kłótnia,s awiam na scenę zazdrości

Napisano

Aura - będziesz próbowała przeforsować swoje zdanie

Praca- po czasie izolacji lub przemyśleń, nadejdą jakieś zmiany i bedziesz zadowolona

Uczucia- być może będzie jakieś zauroczenie, ale chyba jednak będziesz ostrożny w relacji, nie bedziesz chciała byc oszukana

Dom- hm... Chyba nie widziałaś wcześniej w swoim otoczeniu jakiegoś atrakcyjnego pana

Relacja z M - będzie przelanie szali goryczy... Być może bedzie to dotyczyć Twojej atrakcyjności, widać jakieś nieporozumienie

Napisano

próby zapanowania nad jakimś nieporządkiem, żywiołem, czymś co trudno uspokoić.

Praca 4 mieczy Koło 9 kielichów zastój, poczucie uwiązania, brak perspektyw ale z biegiem miesiaca koło powinni ruszyć do przodu i przynieść cos pozytywnego

Uczucia 2 kielichów 5 mieczy 9 buław problemy w związku, poczucie bezsilności, zła relacja z kimś ,uwiązanie ale w tej 9 buław pokonasz je

Dom 8 mieczy As buław Mag kontakty z jakims facetem, który dobrze na ciebie wpłynie

Relacja z M 10 kielichów 9 monet 2 buław 5 buławczyjes samolubstwo doprowadzi do sprzeczki

powodzenia i pozdrawiam :)

• Maestro
Napisano

Może ktoś jeszcze spojrzy?

Napisano

Wyciagniete od trzech do czterech kart na pytanie - one sa rownowazne? ktoras zostala dolozona? maja swoje pozycje? ciagiem, czy pierwsza jest glowna?

Napisano

Coś z Twoim dzieckiem się podzieje, chyba się wkurzysz, bo będzie pyskować i zwracać na siebie uwagę :P

Praca 4 mieczy Koło 9 kielichów

Bierzesz urlop? Jeśli nie to po prostu szykuje się spokojny okres w Twoim życiu zawodowym :) Będziesz na pewno zadowolona :)

Uczucia 2 kielichów 5 mieczy 9 buław

Oj może się podziać coś niedobrego. Jeśli jesteś z kimś w relacji, pojawi się coś co znacznie zmniejszy Twoje zaufanie do tej osoby i sprawi, że będziesz bardziej ostrożna.

Dom 8 mieczy As buław Mag

Wyrwanie ze stagnacji, pojawią się jakieś nowe pomysły na spędzenie czasu :)

Relacja z M 10 kielichów 9 monet 2 buław 5 buław

Ja często dokładam po 5 buław by zobaczyć gdzie ta energia się ukierunkuje, bardziej ku oczyszczeniu sytuacji czy może ku końcowi relacji. Zapowiada się, że będzie fajnie, ale do czasu, jedna ze stron zacznie forsować swoje zdanie i może dojść do wymiany zdań.

• Maestro
Napisano
Wyciagniete od trzech do czterech kart na pytanie - one sa rownowazne? ktoras zostala dolozona? maja swoje pozycje? ciagiem, czy pierwsza jest glowna?

Karty czytane chronologicznie.

• Maestro
Napisano

Coś z Twoim dzieckiem się podzieje, chyba się wkurzysz, bo będzie pyskować i zwracać na siebie uwagę :P

Bierzesz urlop? Jeśli nie to po prostu szykuje się spokojny okres w Twoim życiu zawodowym :) Będziesz na pewno zadowolona :)

Oj może się podziać coś niedobrego. Jeśli jesteś z kimś w relacji, pojawi się coś co znacznie zmniejszy Twoje zaufanie do tej osoby i sprawi, że będziesz bardziej ostrożna.

Ja często dokładam po 5 buław by zobaczyć gdzie ta energia się ukierunkuje, bardziej ku oczyszczeniu sytuacji czy może ku końcowi relacji. Zapowiada się, że będzie fajnie, ale do czasu, jedna ze stron zacznie forsować swoje zdanie i może dojść do wymiany zdań.

Tak,w ostatnim tygodniu lutego mam urlop:).Ciekawią mnie uczucia,bo faktycznie coś może się głupiego wydarzyć. Obecnie jest ok

• 4 tygodnie później...
  • Maestro
Napisano

WERYFIKACJA

Aura - będziesz próbowała przeforsować swoje zdanie

Praca- po czasie izolacji lub przemyśleń, nadejdą jakieś zmiany i bedziesz zadowolona

Uczucia- być może będzie jakieś zauroczenie, ale chyba jednak będziesz ostrożny w relacji, nie bedziesz chciała byc oszukana

Dom- hm... Chyba nie widziałaś wcześniej w swoim otoczeniu jakiegoś atrakcyjnego pana

Relacja z M - będzie przelanie szali goryczy... Być może bedzie to dotyczyć Twojej atrakcyjności, widać jakieś nieporozumienie

Ceres

próby zapanowania nad jakimś nieporządkiem, żywiołem, czymś co trudno uspokoić.

Praca 4 mieczy Koło 9 kielichów zastój, poczucie uwiązania, brak perspektyw ale z biegiem miesiaca koło powinni ruszyć do przodu i przynieść cos pozytywnego

Uczucia 2 kielichów 5 mieczy 9 buław problemy w związku, poczucie bezsilności, zła relacja z kimś ,uwiązanie ale w tej 9 buław pokonasz je

Dom 8 mieczy As buław Mag kontakty z jakims facetem, który dobrze na ciebie wpłynie

Relacja z M 10 kielichów 9 monet 2 buław 5 buław czyjes samolubstwo doprowadzi do sprzeczki

próby okiełznania mojego synka - pyskacza, dużo wrażeń, działania , ogólnie energiczny miesiąc ;)

Praca 4 mieczy Koło 9 kielichów pozytywne zmiany sie szykują, po okresie rutyny coś się zacznie fajnego dziać;)

Uczucia 2 kielichów 5 mieczy 9 buław jakaś kłótnia się szykuje...

Dom 8 mieczy As buław Mag kontakty netowe z facetem chyba

Relacja z M 10 kielichów 9 monet 2 buław 5 buław oj, chyba po okresie sielanki nastąpi jakaś spora kłótnia,stawiam na scenę zazdrości

Ogólnie jest ok, mam urlop, robimy sobie mały remoncik w domu - malowanie ścian, mam problemy z synem nastolatkiem, ktory buntuje się aż miło...;)