Skocz do zawartości

książki/rozmowa

Erza

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

mama mojego kolegi z pracy dużo czyta, ja też :) kolega poprosił mnie w jej imieniu o pożyczeniu paru książek, żeby mogła sobie przeczytać

czy będą jej się podobały?

Kapłanka, Królowa buław, Rycerz monet

hm... same osobowe karty; Kapłanka lubi czytać, więc sądzę, że będą jej się podobały; w Rycerzu widziałabym kolegę, który jest pośrednikiem w przekazywaniu książek

druga sprawa dotyczy pewnej rozmowy, o jej wyniku będę powiadomiona wkrótce (nie chodzi o pracę)

jaki będzie dla mnie wynik tej rozmowy (w sensie czy będę zadowolona z informacji jakie zostaną mi przekazane?)

8 buław, 6 kielichów, Paź buław

myślę, że będę zadowolona tego, co zostanie mi przekazane i zrobię dobry użytek z tego, co się dowiem

Napisano

Powinny się spodobać... może będą dynamiczne i wciągające?

Wynik będzie pozytywny... Będzie szybki i ciepły

• Lubię to! 1
Napisano

Książki się podobają, ale okazało się, że mama kolegi już je kiedyś czytała. Może stąd Królowa monet.

Co do rozmowy, to jeszcze jej nie było, bo nie było czasu zagadnąć o interesujący mnie temat.

Napisano

To w końcu królowa monet czy buław? ;)

Odnośnie rozmowy, wiadomości dla Ciebie będzie pozytywne :)

Napisano
To w końcu królowa monet czy buław? ;)

Odnośnie rozmowy, wiadomości dla Ciebie będzie pozytywne :)

przejęzyczenie - chodziło mi o Królową buław oczywiście :)

rozmowy nie było jeszcze... coś to się przeciąga w czasie