Erza Napisano 1 Lutego 2016 Napisano 1 Lutego 2016 mama mojego kolegi z pracy dużo czyta, ja też kolega poprosił mnie w jej imieniu o pożyczeniu paru książek, żeby mogła sobie przeczytać czy będą jej się podobały? Kapłanka, Królowa buław, Rycerz monet hm... same osobowe karty; Kapłanka lubi czytać, więc sądzę, że będą jej się podobały; w Rycerzu widziałabym kolegę, który jest pośrednikiem w przekazywaniu książek druga sprawa dotyczy pewnej rozmowy, o jej wyniku będę powiadomiona wkrótce (nie chodzi o pracę) jaki będzie dla mnie wynik tej rozmowy (w sensie czy będę zadowolona z informacji jakie zostaną mi przekazane?) 8 buław, 6 kielichów, Paź buław myślę, że będę zadowolona tego, co zostanie mi przekazane i zrobię dobry użytek z tego, co się dowiem Cytuj
Arcan Napisano 2 Lutego 2016 Napisano 2 Lutego 2016 Powinny się spodobać... może będą dynamiczne i wciągające? Wynik będzie pozytywny... Będzie szybki i ciepły 1 Cytuj
Erza Napisano 3 Lutego 2016 Autor Napisano 3 Lutego 2016 Książki się podobają, ale okazało się, że mama kolegi już je kiedyś czytała. Może stąd Królowa monet. Co do rozmowy, to jeszcze jej nie było, bo nie było czasu zagadnąć o interesujący mnie temat. Cytuj
adivino Napisano 5 Lutego 2016 Napisano 5 Lutego 2016 To w końcu królowa monet czy buław? Odnośnie rozmowy, wiadomości dla Ciebie będzie pozytywne Cytuj
Erza Napisano 6 Lutego 2016 Autor Napisano 6 Lutego 2016 To w końcu królowa monet czy buław? Odnośnie rozmowy, wiadomości dla Ciebie będzie pozytywne przejęzyczenie - chodziło mi o Królową buław oczywiście rozmowy nie było jeszcze... coś to się przeciąga w czasie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi