Sensii Napisano 3 Lutego 2016 Napisano 3 Lutego 2016 (edytowane) Dobry wieczór. Wczoraj kładłam karty, chciałam się poradzić w sprawie uczuć. Sytuacja pokrótce wygląda tak. Poznaliśmy się ok. 2 lata temu i jedyne co nas łączyło to krótkotrwały i niewinny flirt, bo w międzyczasie pojawił się ktoś inny (teraz już ex) i kontakt na ponad rok czasu się urwał. Niedawno znów się przypadkiem spotkaliśmy i w sumie fajnie by było gdyby coś z tego wyszło. Tylko, że ja właściwie prawie wcale go nie znam, a więc spytałam moje karty czy warto sobie tym zawracać głowę? Czy warto pomagać przeznaczeniu ? ; ) Co o nim wiem: sportowiec (sztuki walki), ale też naucza i jest w tym wymagający. Wydaje się być trochę pyszny ale dla mnie to maska. Wydaje się też być silny psychicznie i zdyscyplinowany ale przy tym wrażliwy. Trudno cokolwiek powiedzieć nie znając kogoś. Ja: po rozstaniu. Rozdarta pomiędzy "wolność!" a "fajny jesteś..". Zadałam kartom 3 pytania wyczerpując tym samym limit pytań Bardzo proszę o wyrozumiałość ale również o pomoc, ponieważ pierwszy raz używałam nie tylko AW ale i AM. Zadałam pytanie i wybrałam karty (miały być 3, ale za każdym razem musiałam wyciągnąć jeszcze jedną...) bez żadnego konkretnego rozkładu (podpatrzyłam jak to robicie w innych wątkach). 1. Jak będzie wyglądała ta relacja do końca kwietnia? 2 Kije, 7 Monet, 4 Miecze + 6 Pucharów. 2 kije: Melancholia, wahanie, pomieszanie co prowadzi do bierności. Interesowanie się kimś, obserwacja, przyglądanie się, zastanawianie (np. facebook). Wycofanie i obojętność, a może- jesteś bierny, zadziałaj? 7 monet: Powolutku do celu. Bądź cierpliwa i konsekwentna a osiągniesz swój cel. Może nie jestem na to gotowa albo nie jest teraz dobry czas. 4 miecze: wycofanie, potrzeba bycia samemu i poukładania sobie spraw. Opłaci się kierowanie się rozumiem a nie sercem, nawet jeśli chce się inaczej. Leczenie ran. Może on ma złamane serce? 6 pucharów: Bezwarunkowa miłość. Poczucie bezpieczeństwa. Lub rozpamiętywanie przeszłości, tęsknota za tym co było? On tęskni? Bo ja raczej nie. Czuję, że może on ma złamane serce, tęskni za kimś i rozpamiętuje, dlatego teraz nie jest ten czas? A ja siedzę przy kompie, przyglądam mu się i zastanawiam pozostając bierna. 7 monet mówi jednak że nie warto się poddawać, ale zachować cierpliwość. Raczej do końca kwietnia nic z tego nie będzie. Pytanie nieweryfikowalne 3. Co powinnam robić? 7 Kijów, 2 Kije, Rycerz Mieczy, Świat 7 kijów: nieprzychylne środowisko (pracuje razem z moim ex), plotki, ocenianie - mimo to robić swoje. Również - zapanuj nad emocjami myśl racjonalnie. 2 kije: Jesteś bierny, zadziałaj aktywnie ? Rycerz Mieczy: nagłe niespodziewane wydarzenie z zewnątrz? Rozmowa przez internet? Ktoś coś namiesza? Mam szansę teraz zadziałać? Świat: Szczęśliwe zakończenie sprawy, spełnienie marzeń. W moim odczuciu karty radzą, że powinnam być zdecydowana i nie przejmować się opinią osób które mogą gadać i mieć coś przeciwko tej relacji. Chyba to ja powinnam wyjść z inicjatywą, np. przez internet. Świat napawa optymizmem. Nie do końca wiem co znaczy w tej sytuacji Rycerz Mieczy - to jak powinnam ja postąpić? Przedstawia Jego? A może kogoś jeszcze innego kto coś zadziała. Czekam na wasze pomysły. Z góry dziękuję!! Pozdrawiam Edytowane 5 Lutego 2016 przez Euterpe Cytuj
Sanya Napisano 5 Lutego 2016 Napisano 5 Lutego 2016 (edytowane) 1. Jak będzie wyglądała ta relacja do końca kwietnia? 2 Kije, 7 Monet, 4 Miecze + 6 Pucharów. Niestety nic się specjalnie nie podzieje, będzie to czas, w którym ta relacja nie posunie się do przodu. Bierność. Dopiero po upływie kwietnia karty zapowiadają, że może być próba odnowienia kontaktu. Edycja przez moda 3. Co powinnam robić? 7 Kijów, 2 Kije, Rycerz Mieczy, Świat 7 kijów mówi żebyś zawalczyła, nie była bierna, 2 kijów może sugerować byś wysyłała mu jakieś sygnały. Ten rycerz mieczy mówi o odwadze, dynamizmie, patronuje mu karta Rydwanu Te kroki mogą doprowadzić do spełnienia marzeń Edytowane 5 Lutego 2016 przez Euterpe Cytuj
bridaa Napisano 5 Lutego 2016 Napisano 5 Lutego 2016 do kwietnia nic nie ruszy sie w temacie, zapewne pozostaniesz bierna, ale cierpliwa. Może tak własnie ma być, bo ta znajomość jak najbardziej będzie miała potencjał Cytuj
Koma Napisano 8 Lutego 2016 Napisano 8 Lutego 2016 Na razie nic sie nie zadzieje. Co.powinnas zrobic- no niby zawalczyc, moze jakos nawiazac z nim kontakt dyskutujac o sztukach walki, tak mi sie skojarzylo. Ale moze tez oznaczac pojawienie sie nowego pana, gdzies tam taki hula po swiecie. Cytuj
Gość Bethany Napisano 13 Lutego 2016 Napisano 13 Lutego 2016 Kwiecień : Takie dość bierne karty, także bez ruchu, nic się się nie będzie dziać. Co powinnaś zrobić : 7 Buław to jest taka walka, tyle że bardziej samej ze sobą, niż z otoczeniem ( przynajmniej mi tak pokazuje). Rycerz Mieczy to może być rozmowa, czasem mi przez neta pokazuje, albo nawet flirt, taki ze smaczkiem ;P Świat na końcu można różnie interpretować, może być jak piszesz, że spełnią się Twoje marzenia, a równie dobrze Wasze drogi się rozejdą, a może ktoś inny zajmie Twoje myśli Cytuj
cinderellaa Napisano 13 Lutego 2016 Napisano 13 Lutego 2016 Z tego nic nie będzie karty mówią, żebyś się odcięła uczuciowo traktowała jak zwyczajnego kolegę. Cytuj
panna.marta Napisano 14 Lutego 2016 Napisano 14 Lutego 2016 1. Jak będzie wyglądała ta relacja do końca kwietnia? 2 Kije, 7 Monet, 4 Miecze + 6 Pucharów. moim zdaniem nic z tego nie będzie i pozostaną po nim tylko miłe wspomnienia Pytanie nieweryfikowalne 3. Co powinnam robić? 7 Kijów, 2 Kije, Rycerz Mieczy, Świat moim zdaniem, powinnaś odejść od tego pomysłu i się w to nie angażować... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi