superstretch Napisano 3 Lutego 2016 Napisano 3 Lutego 2016 (edytowane) Witam wszystkich ) Prosba o pomoc w interpretacji: Otoz historia dwojga jest dosyc zawila, nie ma sie co rozpisywac - powiem tylko tyle, ze w pewnym momencie pan namieszal w glowie, w ogolnopojetej logice i po duzych slowach zwinal manatki. Potem sie wytlumaczyl, potem znowu zniknal. Wszystko jest bardzo skomplikowane, uczucia sa - ale kontaktu brak i chyba tylkko dlatego, iz pan nie jest gotowy wycedzic przez swoje zabki slowa "przepraszam". Pan bardzo dobrze wie, ze nabroil i ze zburzyl wiele rzeczy miedzy nimi swoim zachowaniem. Na pytanie czy kontakt bedzie danego dnia wychodzi mi bardzo czesto - rycerz mieczy (a po dociagnieciu, jakze by inaczej, rydwan); 6 mieczy (no bo oczywiscie mysla o sobie, ale zadne sie nie odezwie); ale kontaktu brak. Natomiast na uczucia konkretnego dnia wychodza mi zazwyczaj takie oto kwiatki krolowa bulaw + mag 4 kielichy - 9 mieczy - krol mieczy (i to interpretuje jako jego zawile zachowanie i jego zawila logike (4 kielichow); to, ze odczuwa pustke, nie uzewnetrznia emocji, jest zagubiony i chce zobojetniec na ta cala sytuacje bo przewrocila jego zycie do gory nogami i stwierdzil, ze sie boi dalej w to brnac (dalej 4ka kielichow); ale jednak teskni i odczuwa tesknote za czyms, co zniklo z jego zycia i zaluje ze dal ciala; jednoczesnie ciagle musi walczyc z wyrzutami sumienia, z tym co powiedzial a czego juz nie moze cofnac bo nie wie jak; odczuwa wewnetrzny konflikt i troche cierpi po tym co sie stalo (9 mieczy); ogolnie ma moralniaka; no i ostatecznie ON CALY CZAS, CALY CZAS myskum szuka rozwiazania; wie ze nagadal glupot i wiele rzeczy ktore sa sprzeczne z jego emocjami; broni sie przed tym co czuje i przed przyznaniem sie ze to on cos popsul; zachowuje dystans ALE CALY CZAS MYSLI I DOJRZEWA do tego, aby stanac z pania w twarza w twarz I ogolnie duzo rozkladow b.podobnych. Ale dzisiaj takie o to cudo - czy dzisiaj myslal o pani: paz denarow (a, ze to odpowiednik wiezy i nowego poczatku, to ja to odczytalam tak - miedzy nimi bylo zle, udawal ze mu na niej nie zalezy i ze o niej nie mysli a teraz nastepuje zmiana - czyli tak) 2 denarow - 5 denarow - rycerz bulaw sytuacja jest mega trudna (2 denarow), boi sie znowu odnowic kontakt i tego co po tym sie stanie; jednoczesnie zdaje sobie sprawe ze z kims tam jest bo mu tak latwiej ale z drugiej storny ma kogos kogo kocha (2 baby - 2jka denarow); przy czym ciagle zachowuje sie jak cholerny wisielec 5 denarow - samotny, chcialby sie odezwac ale oczywiscie NIE MOZE bo sie boi (oni sie kurde, zawsze boja) rycerz bulaw - moim zdaniem tutaj znowu pokazuje sie to, iz owszem, mysli, ale akurat teraz o jej seksualnosci no i znowu boi sie zaangazowania, bo oprocz seksualnosci sa miedzy nimi za duze emocje a on jest troche emocjonalnie niewydolny; jednoczesnie karta ta moim zdaniem podkresla poziom mega skomplikowania tej relacji i pogubienie pana (a ze pani sie pogubila przez to tez, to inna sprawa) i na pytanie czy sie odezwie - znowu miecze, slowa... Ale chyba tylko w jego glowie ) Co myslicie? Bede wdzieczna za Wasze opinie :witch::bla: Edytowane 4 Lutego 2016 przez superstretch
Maestro Inez2503 Napisano 4 Lutego 2016 Maestro Napisano 4 Lutego 2016 (edytowane) Na kogo jest ten rozkład? Na Ciebie i kogoś, czy na osoby trzecie? Edytowane 4 Lutego 2016 przez Inez2503
superstretch Napisano 4 Lutego 2016 Autor Napisano 4 Lutego 2016 (edytowane) Oh na mnie, przepraszam - poczatek posta wkleil sie z innego przygotowywanego wczesniej pytania w wordzie (ktory dotyczyl znajomej); po prostu widocznie nie wykasowalam poczatku i tak mi sie oto jazn rozdwoila. Dodam jeszcze, ze chodzi mi o rozklady dnia, na konkretny dzien i mysli pana, albo chec odzewu - to robie w ramach cwiczen i to naprawde raz na jakis czas i na konkretny dzien - moze jestem ciekawa kart kontaktu; a moze po prostu mam nadzieje zweryfikowac kiedys te wszystkie moje notatki. Bo akurat z ta cala relacja (dlugoterminowo) chodze tylko do mojej tarocistki. I czasem wychodza mi wlasnie takie rzeczy jak tu. Co myslisz o tym? p.s. dzieki za zainteresowanie! Edytowane 4 Lutego 2016 przez superstretch
Maestro Inez2503 Napisano 4 Lutego 2016 Maestro Napisano 4 Lutego 2016 Oh na mnie, przepraszam - poczatek posta wkleil sie z innego przygotowywanego wczesniej pytania w wordzie (ktory dotyczyl znajomej); po prostu widocznie nie wykasowalam poczatku i tak mi sie oto jazn rozdwoila. Dodam jeszcze, ze chodzi mi o rozklady dnia, na konkretny dzien i mysli pana, albo chec odzewu - to robie w ramach cwiczen i to naprawde raz na jakis czas i na konkretny dzien - moze jestem ciekawa kart kontaktu; a moze po prostu mam nadzieje zweryfikowac kiedys te wszystkie moje notatki. Bo akurat z ta cala relacja (dlugoterminowo) chodze tylko do mojej tarocistki. I czasem wychodza mi wlasnie takie rzeczy jak tu. Co myslisz o tym? p.s. dzieki za zainteresowanie! Popraw post, żeby był czytelny dla ogółu. I wymaż to co niepotrzebne. Patrząc na karty nie widać tęsknoty pana, jeśli już to za seksem..Tu nie ma uczuć...:/ Bez kart : jak facet kocha, to zawsze znajdzie sposób, żeby dotrzeć do kobiety. Uwierz mi..
Gość Euterpe Napisano 4 Lutego 2016 Napisano 4 Lutego 2016 Zapoznaj się z regulaminem działu http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/77973-dla-poczatkujacych-i-nieznajacych-reguaminu-dzialu-interpretacji.html
Rekomendowane odpowiedzi