Skocz do zawartości

prosba o pomoc w interpretacji

superstretch

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam wszystkich :))

Prosba o pomoc w interpretacji:

Otoz historia dwojga jest dosyc zawila, nie ma sie co rozpisywac - powiem tylko tyle, ze w pewnym momencie pan namieszal w glowie, w ogolnopojetej logice i po duzych slowach zwinal manatki. Potem sie wytlumaczyl, potem znowu zniknal. Wszystko jest bardzo skomplikowane, uczucia sa - ale kontaktu brak i chyba tylkko dlatego, iz pan nie jest gotowy wycedzic przez swoje zabki slowa "przepraszam". Pan bardzo dobrze wie, ze nabroil i ze zburzyl wiele rzeczy miedzy nimi swoim zachowaniem.

Na pytanie czy kontakt bedzie danego dnia wychodzi mi bardzo czesto - rycerz mieczy (a po dociagnieciu, jakze by inaczej, rydwan); 6 mieczy (no bo oczywiscie mysla o sobie, ale zadne sie nie odezwie); ale kontaktu brak.

Natomiast na uczucia konkretnego dnia wychodza mi zazwyczaj takie oto kwiatki

krolowa bulaw + mag

4 kielichy - 9 mieczy - krol mieczy

(i to interpretuje jako jego zawile zachowanie i jego zawila logike (4 kielichow); to, ze odczuwa pustke, nie uzewnetrznia emocji, jest zagubiony i chce zobojetniec na ta cala sytuacje bo przewrocila jego zycie do gory nogami i stwierdzil, ze sie boi dalej w to brnac (dalej 4ka kielichow); ale jednak teskni i odczuwa tesknote za czyms, co zniklo z jego zycia i zaluje ze dal ciala; jednoczesnie ciagle musi walczyc z wyrzutami sumienia, z tym co powiedzial a czego juz nie moze cofnac bo nie wie jak; odczuwa wewnetrzny konflikt i troche cierpi po tym co sie stalo (9 mieczy); ogolnie ma moralniaka; no i ostatecznie ON CALY CZAS, CALY CZAS myskum szuka rozwiazania; wie ze nagadal glupot i wiele rzeczy ktore sa sprzeczne z jego emocjami; broni sie przed tym co czuje i przed przyznaniem sie ze to on cos popsul; zachowuje dystans ALE CALY CZAS MYSLI I DOJRZEWA do tego, aby stanac z pania w twarza w twarz

I ogolnie duzo rozkladow b.podobnych.

Ale dzisiaj takie o to cudo - czy dzisiaj myslal o pani:

paz denarow (a, ze to odpowiednik wiezy i nowego poczatku, to ja to odczytalam tak - miedzy nimi bylo zle, udawal ze mu na niej nie zalezy i ze o niej nie mysli a teraz nastepuje zmiana - czyli tak)

2 denarow - 5 denarow - rycerz bulaw

sytuacja jest mega trudna (2 denarow), boi sie znowu odnowic kontakt i tego co po tym sie stanie; jednoczesnie zdaje sobie sprawe ze z kims tam jest bo mu tak latwiej ale z drugiej storny ma kogos kogo kocha (2 baby - 2jka denarow); przy czym ciagle zachowuje sie jak cholerny wisielec

5 denarow - samotny, chcialby sie odezwac ale oczywiscie NIE MOZE bo sie boi (oni sie kurde, zawsze boja)

rycerz bulaw - moim zdaniem tutaj znowu pokazuje sie to, iz owszem, mysli, ale akurat teraz o jej seksualnosci :) no i znowu boi sie zaangazowania, bo oprocz seksualnosci sa miedzy nimi za duze emocje a on jest troche emocjonalnie niewydolny; jednoczesnie karta ta moim zdaniem podkresla poziom mega skomplikowania tej relacji i pogubienie pana (a ze pani sie pogubila przez to tez, to inna sprawa)

i na pytanie czy sie odezwie - znowu miecze, slowa... Ale chyba tylko w jego glowie :))

Co myslicie? Bede wdzieczna za Wasze opinie :witch::bla::icon_smile:

Edytowane przez superstretch
  • Maestro
Napisano (edytowane)

Na kogo jest ten rozkład? Na Ciebie i kogoś, czy na osoby trzecie?

Edytowane przez Inez2503
Napisano (edytowane)

Oh na mnie, przepraszam - poczatek posta wkleil sie z innego przygotowywanego wczesniej pytania w wordzie (ktory dotyczyl znajomej); po prostu widocznie nie wykasowalam poczatku i tak mi sie oto jazn rozdwoila. Dodam jeszcze, ze chodzi mi o rozklady dnia, na konkretny dzien i mysli pana, albo chec odzewu - to robie w ramach cwiczen i to naprawde raz na jakis czas i na konkretny dzien - moze jestem ciekawa kart kontaktu; a moze po prostu mam nadzieje zweryfikowac kiedys te wszystkie moje notatki. Bo akurat z ta cala relacja (dlugoterminowo) chodze tylko do mojej tarocistki.

I czasem wychodza mi wlasnie takie rzeczy jak tu. Co myslisz o tym?

p.s. dzieki za zainteresowanie!

Edytowane przez superstretch
  • Maestro
Napisano
Oh na mnie, przepraszam - poczatek posta wkleil sie z innego przygotowywanego wczesniej pytania w wordzie (ktory dotyczyl znajomej); po prostu widocznie nie wykasowalam poczatku i tak mi sie oto jazn rozdwoila. Dodam jeszcze, ze chodzi mi o rozklady dnia, na konkretny dzien i mysli pana, albo chec odzewu - to robie w ramach cwiczen i to naprawde raz na jakis czas i na konkretny dzien - moze jestem ciekawa kart kontaktu; a moze po prostu mam nadzieje zweryfikowac kiedys te wszystkie moje notatki. Bo akurat z ta cala relacja (dlugoterminowo) chodze tylko do mojej tarocistki.

I czasem wychodza mi wlasnie takie rzeczy jak tu. Co myslisz o tym?

p.s. dzieki za zainteresowanie!

Popraw post, żeby był czytelny dla ogółu. I wymaż to co niepotrzebne.

Patrząc na karty nie widać tęsknoty pana, jeśli już to za seksem..Tu nie ma uczuć...:/

Bez kart : jak facet kocha, to zawsze znajdzie sposób, żeby dotrzeć do kobiety. Uwierz mi..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...