gucio19 Napisano 10 Lutego 2016 Napisano 10 Lutego 2016 Czy do miesiaca wygram wieksza sume w lotto? (Domyslnie 6) Śmierć Król bulaw 6 denarow Gwiazda->Cesarzowa moze i wygram ale 6 to nie bedzie... Cytuj
dior1 Napisano 10 Lutego 2016 Napisano 10 Lutego 2016 Możliwe, chociaż uważam.. że wygrasz równowartość kupionego zakładu Cytuj
gucio19 Napisano 10 Lutego 2016 Autor Napisano 10 Lutego 2016 Dziękuję za odpowiedź aż tak niskiej wygranej chyba nie ma Cytuj
Administrator Ismer Napisano 10 Lutego 2016 Administrator Napisano 10 Lutego 2016 Nie wygrasz, więcej w tych kartach widać Twoich marzeń i nadziei niż realnych możliwości. Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 10 Lutego 2016 Napisano 10 Lutego 2016 O rany, też grywam czasami- z nadzieją na tłustą szósteczkę Przykro mi Guciu, ale wielkich hajsów nie widać.Owszem marzysz o tym okrutnie w gwieździe, a w śmierci- jakby Cię jakaś sytuacja przyszpiliła i mocno ww. potrzebujesz. Jednak ogół stanowi raczej drobną wygraną- stratna nie będziesz. Cytuj
Gość Bethany Napisano 12 Lutego 2016 Napisano 12 Lutego 2016 No nie wygrasz niestety, coś tam możesz, ale raczej niewielka kwota- 6 Denarów, Gwiazda i z sumy Cesarzowa Cytuj
panna.marta Napisano 14 Lutego 2016 Napisano 14 Lutego 2016 moim zdaniem coś wygrasz, ale nie będą to bardzo duże pieniądze Cytuj
gucio19 Napisano 21 Lutego 2016 Autor Napisano 21 Lutego 2016 Wygrałam 8zł w kaskadzie, szaaal ale to nie jest ostateczna weryfikacja, jeszcze zostały 2 tygodnie Tak, dokładnie - przyszpililo mnie i baaardzo by mi się ta kasa przydała. Nigdy nie gralam, ale spróbuję może jeszcze w jakiś zagranicznych loteriach , bo podobno mam szczęście do pieniędzy za ojcem, który niemałe sumki wygrywa Narratorka życzę Ci tej szosteczki:) Jak wygram to się z Tobą podzielę Cytuj
gucio19 Napisano 21 Lutego 2016 Autor Napisano 21 Lutego 2016 PS. Podziękowania itd rozdam, jak wejdę tutaj w końcu za pośrednictwem komputera a nie telefonu:) Cytuj
Administrator Ismer Napisano 21 Lutego 2016 Administrator Napisano 21 Lutego 2016 Guciu, co prawda to tarot, ale może wiesz co masz w horoskopie? Jest tam możliwość dużej wygranej czy nie? bo jak nie, to szkoda mrugać, lecz jeśli masz szczęście do pieniędzy za ojcem, to może warto byłoby się temu przyjrzeć z innej strony niż wróżba? Cytuj
gucio19 Napisano 21 Lutego 2016 Autor Napisano 21 Lutego 2016 Ismer, myslalam o tym właśnie, ale tak szczerze nie znam się na tych horoskopach...ktoś z forum niedawno mi robił natalny ale w zasadzie nic z niego nie odczytałam pamietam tylko, ze miałam punkt szczęścia przy pieniądzach ... a co wskazuje na wygraną ? Cytuj
Administrator Ismer Napisano 21 Lutego 2016 Administrator Napisano 21 Lutego 2016 Na wygraną wskazuje głównie dom 5 w powiązaniu z drugim. Ale jeszcze nie widziałam horoskopu szóstkowicza, więc wiem to jedynie z teorii Punkt szczęścia przy pieniądzach - ciekawie ujęte Ten punkt nie oznacza pieniędzy ani bogactwa materialnego, tylko wskazuje na to, to, co daje człowiekowi spełnienie, pełnię szczęścia Chociaż mogą to być również pieniądze, jeśli człowiek tylko w nich upatruje swoje poczucie szczęścia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi