Skocz do zawartości

Lotto

gucio19

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy do miesiaca wygram wieksza sume w lotto? (Domyslnie 6)

Śmierć Król bulaw 6 denarow Gwiazda->Cesarzowa

moze i wygram ale 6 to nie bedzie...

Napisano

Możliwe, chociaż uważam.. że wygrasz równowartość kupionego zakładu

Napisano

Dziękuję za odpowiedź :D aż tak niskiej wygranej chyba nie ma :P

• Administrator
Napisano

Nie wygrasz, więcej w tych kartach widać Twoich marzeń i nadziei niż realnych możliwości.

Napisano

O rany, też grywam czasami- z nadzieją na tłustą szósteczkę:)

Przykro mi Guciu, ale wielkich hajsów nie widać.Owszem marzysz o tym okrutnie w gwieździe, a w śmierci- jakby Cię jakaś sytuacja przyszpiliła i mocno ww. potrzebujesz.

Jednak ogół stanowi raczej drobną wygraną- stratna nie będziesz.

Gość Bethany
Napisano

No nie wygrasz niestety, coś tam możesz, ale raczej niewielka kwota- 6 Denarów, Gwiazda i z sumy Cesarzowa ;)

Napisano

moim zdaniem coś wygrasz, ale nie będą to bardzo duże pieniądze

Napisano

Wygrałam 8zł w kaskadzie, szaaal :D ale to nie jest ostateczna weryfikacja, jeszcze zostały 2 tygodnie ;)

Tak, dokładnie - przyszpililo mnie i baaardzo by mi się ta kasa przydała. Nigdy nie gralam, ale spróbuję może jeszcze w jakiś zagranicznych loteriach , bo podobno mam szczęście do pieniędzy za ojcem, który niemałe sumki wygrywa :)

Narratorka życzę Ci tej szosteczki:)

Jak wygram to się z Tobą podzielę :D

Napisano

PS. Podziękowania itd rozdam, jak wejdę tutaj w końcu za pośrednictwem komputera a nie telefonu:)

• Administrator
Napisano

Guciu, co prawda to tarot, ale może wiesz co masz w horoskopie? Jest tam możliwość dużej wygranej czy nie? bo jak nie, to szkoda mrugać, lecz jeśli masz szczęście do pieniędzy za ojcem, to może warto byłoby się temu przyjrzeć z innej strony niż wróżba?

Napisano

Ismer, myslalam o tym właśnie, ale tak szczerze nie znam się na tych horoskopach...ktoś z forum niedawno mi robił natalny ale w zasadzie nic z niego nie odczytałam :D pamietam tylko, ze miałam punkt szczęścia przy pieniądzach ...;) a co wskazuje na wygraną ?

• Administrator
Napisano

Na wygraną wskazuje głównie dom 5 w powiązaniu z drugim. Ale jeszcze nie widziałam horoskopu szóstkowicza, więc wiem to jedynie z teorii :(

Punkt szczęścia przy pieniądzach - ciekawie ujęte ;) Ten punkt nie oznacza pieniędzy ani bogactwa materialnego, tylko wskazuje na to, to, co daje człowiekowi spełnienie, pełnię szczęścia :) Chociaż mogą to być również pieniądze, jeśli człowiek tylko w nich upatruje swoje poczucie szczęścia.