Skocz do zawartości

Kiedy leki zaczną działać?

Arcan

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Antydepresyjne. Miałam już 3 psychiatrów i 3 psychologów. Daleko nie uciekłam, wróciłam po leki:/

kapłanka,8 denarów, 5 kijów

8 denarów może rozciągnąć w czasie... chyba za około 5 tygodni zaczną prawidłowo działać... wyskoczyła kapłanka- one mnie uciszą, stonują

Napisano

Kapłanka oznacza Ciebie w tym momencie. Często mi wypadała na depresję. 8 denarów to powolna praca nad tym by się poprawiło, 5 kijów to zastrzyk energii. Na pewno powstaniesz z martwych tylko zabierze to troszkę czasu. Nie jestem w stanie go konkretnie odczytać, ale parę tygodni może to zabrać.

Gość Bethany
Napisano

Do 5 tygodni gdzieś, mi też Kapłanka wychodziła, jak brałam leki antydepresyjne. 8 Denarów- taka powolna praca, powoli będzie lepiej ;) trzymaj się :)

Gość Bethany
Napisano

Arcan, ale to chyba odczuwa się tak w pełni gdzieś po 3 tygodniach, przynajmniej ja tak miałam- ale to jak u Ciebie, trochę trwało zanim mi lekarz dobrał najbardziej odpowiednie leki

Napisano

U mnie bywało z tym razem... Za pierwszym razem już po paru dniach mnie ''ciachnęło''... a ostatnio z miesiąc musiałam czekać na efekty.... ( już parę rzucałam je i wracałam z powrotem)... Bethany to też kwestia jak organizm je przyjmie

Napisano

moim zdaniem musisz cierpliwie poczekać okres 5 tyg to minimum.

Napisano

Dosyc szybk,ale musisz być systematyczna i może jeszcze korzystać z innej pomocy np terapii W grupie?

Napisano

Obstawiam do V tygodni.

W kapłance jesteś Ty- potrzebujesz stabilizacji, wyciszenia- tzw. poczucia bezpieczeństwa.VIII denarów, odczytywałabym jako systematyczność w przyjmowaniu, plus konieczność Twojej pracy (psychoterapia, sesje grupowe) V pałek to nagły zastrzyk energii i endorfin- odczytuje jako pozytywny rezultat leczenia.

Trzymam kciuki;) Musi być dobrze ;)

Napisano (edytowane)

Wydaje mi się,że już coś ruszyło o_O Tylko,że ja biorę minimum 5 tabletek dziennie Także taka dawka mogła przyśpieszyć działanie

To w ogóle ciekawe...5 kijów= 5 tabletek dziennie? dopiero teraz tak to skojarzyłam

Edytowane przez Arcan