Skocz do zawartości

Ocena roczna

NarratorkaHorrorow

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dziś zapadła informacja iż niebawem zaczną się oceny roczne.

Od tego mogą zależeć ew. awanse. Moja ocena ma się zacząć w marcu ;)

Jaką dostane ocenę roczną od bezpośredniego przełożonego?

X denarów,

VIII denarów,

II pałek.

Ładnie oceni moją pracę. Podkreśli, iż przynoszę faktyczny dochód dla firmy poprzez przemyślane działania, które realizuje długoterminowo i niejako dopinam to co kiedyś zaczełam. W VIII denarów, wskaże żem pracowita, pełna pomysłów, pomocna innym. W II dopatrywałabym uporu i wytrwałości, które zaowocowały uratowaniem spraw.

O awans i podwyżkę wole narazie nie pytać.

• Maestro
Napisano

Otrzymasz wysoka notę, aczkolwiek może powiedzieć Ci, ze nad czymś powinnaś popracować.

Gość Bethany
Napisano

Zgadzam się, wysoka ocena będzie. Jesteś pracowita, dokładna, skrupulatna, dobrze się z Tobą współpracuje ;)

Napisano

W 10 kijach zobaczą w Tobie ciężko harującego pracownika :) 8 den to jeszcze takiego wytrwałego i sumiennego... wysoka ocena

Gość gość5
Napisano

usłyszysz, że się starasz i oby tak dalej - generalnie jak tu awansu nie widzę, coś bardziej w deseń "pracuj, pracuj a garb sam Ci wyrośnie(we właściwym czasie)

Napisano

Coś mnie ostatnio ludzie zbyt mocno chwalą i łechczą moje ego:) Fajnie składa się to na zbliżającą się oceną roczne, jednak czarno to widze (kolejne zmiany derektorów w strukturze więc ew. awans mocno przesunie w czasie)

Dziękuje :)

Gość grimmoire
Napisano

Ocena od przełożonego będzie pozytywna, ewentualne wytyczne na "później", ale ogólnie bardzo dobrze.

Napisano

Bardzo pozytywna ocena. Dowiesz się, że jesteś pracowita, zdolna...i otrzymasz jakieś rady lub propozycje na przyszłość.

W 10 kijach zobaczą w Tobie ciężko harującego pracownika :) 8 den to jeszcze takiego wytrwałego i sumiennego... wysoka ocena

A gdzie tam jest 10 kijów?

• 3 miesiące temu...
Napisano

Jako że już po ocenie rocznej, wracam z weryfikacją.

Szefu ocenił mnie bardzo wysoko. Stwierdził że współpraca zemną to sama przyjemność, sumiennie i terminowo wykonuje zadania więc nawet nie sprawdza czy zrobiłam daną rzecz, bądź czy pilnuje jakiejś sprawy, bo wie że jest zrobione dobrze. Ocenił na najwyższą notę, w nagrodę dodając dodatkowe powództwo do zrobienia. O podwyżce-cisza.

Tyle wygrać.