Katamaradze Napisano 17 Lutego 2016 Napisano 17 Lutego 2016 (edytowane) wątek usunięto Edytowane 19 Kwietnia 2016 przez Katamaradze Cytuj
Gość ThePhoenix Napisano 17 Lutego 2016 Napisano 17 Lutego 2016 moze sam nie wie co czuje lub czy by chcial cos wogole z toba ( to skomplikowane emocje ) albo jest na dragach. Cytuj
Gość Linkinia Napisano 17 Lutego 2016 Napisano 17 Lutego 2016 Wg mnie pan ukrywa się, unika odpowiedzi/rozmowy/konfrontacji/ma wyrzuty sumienia. Cytuj
Arcan Napisano 17 Lutego 2016 Napisano 17 Lutego 2016 księżyc jest ciężką kartą do interpretacji... mogłaś postawić jeszcze dwie... Jakbym miała tylko po księzycu oceniac, to ukrywa sie przed kontaktem Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 17 Lutego 2016 Napisano 17 Lutego 2016 Czy to nowa znajomosc na zasadzie poznaliscie sie, dalas mu numer a on milczy? Ksiezyc kojarzy mi sie ze ma zle dane do kontaktu, np zle zapisal numer itp. natomiast jesli znacie sie juz troche i byl kontakt to nie jestes sama i pan ma wiele kolezanek Cytuj
Lena75 Napisano 18 Lutego 2016 Napisano 18 Lutego 2016 5 denarów, wieża, rycerz mieczy Same cięzkie karty...:/ Jak na mój gust pan zakończył relacje i się odciął. Jest mu cięzko. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 18 Lutego 2016 Maestro Napisano 18 Lutego 2016 Cos złego wydarzyło się w jego życiu..Może ma problemy finansowe na tyle duże, ze nic innego go nie interesuje, może ma długi, których nie może spłacić i ukrywa się przed dłużnikami (Księżyc)? Cytuj
Katamaradze Napisano 18 Lutego 2016 Autor Napisano 18 Lutego 2016 Dziękuje Wam serdecznie Kochane! Niestety wszystkie moje czarne myśli się potwierdziły. Najistotniejsza jest ta sprawa długów. To rzeczywiście miało miejsce w rzeczywistości.. Nie wiedziałam, że sprawa jest aż tak poważna. Najgorsza byłaby jednak wiadomość, że X ma mnie w poważaniu i generalnie "spadaj na drzewo"! O matko! Chyba go zabiję wtedy:D Jeszcze raz wielkie Podzięki Dla wszystkich! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi