Skocz do zawartości

Wakacje

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Gdzie w tym roku wybieracie sie na wakacje?? Ja postanowiłem wyjechac w góry-zreszta jak co roku. BArdzo lubie tamtejszy klimat. JAk zawsze jest kłopot z wyborem pensjonatu bo konkurencja jest ogromna...

CZekam na Wasze pomysły dotyczace wakacji.

Edytowane przez truskawka
Usunięta reklama, która została umieszczona bez zgody Administratora forum
Napisano

Mnie się marzy miesiąc w Hiszpanii...w jakimś zwykłym pensjonacie...

Ale cóż, to jak na razie nierealne ;]

Konkretnych planów nie mam, ale pojechać gdzieś na pewno pojadę. A, że mam w tym roku długie wakacje to mogę sobie pozwolić na małe co nieco:jezyk2:

Napisano

Mało oryginalnie bo po skorpiońsku ;d kocham wodę, jakieś wypady nad jeziorko mmm cudownie ;-D Ja tam o pensjonat się nie martwię haha namiot, śpiwór i można przespać się wszczędzie ;-D

Napisano

Ja jadę nad morze:zacieszacz: kocham szum fal, najbardziej wieczorową porą :zeby_na: jeszcze bardziej się cieszę, że zaoszczędzę trochę kaski, bo koleżanka ma domek. ach, już nie mogę się doczekać:_usmiech: oczywiście na zbytnie słońce raczej liczyć nie mogę, bo to nasze polskie morze i to bardziej początek czerwca, ale co tam - grunt, że zmienię klimat :kwadr:

Napisano

a ja jade do Polski :)) a tak poza tym to uwielbiam jezdzic na mazury , juz dawno tam nie bylam :((( , ale moze na jakies male jeziorko znajde czas...w tym roku :))

Napisano

A ja może pojadę do Warszawy na kilka dni :) na zaproszenie znajomego. Też się cieszę, bo szczerze mówiąc nie miałem jeszcze nigdy okazji odwiedzić stolicy Polski :)

Napisano

Na wakacje hmmm, o ile nic się nie zmieni jadę do Karwi (nad morzem ,koło Jastrzębiej Góry ),prawdopodobnie będzie to cały lipiec lub 2 ostatnie tygodnia lipca - wszystko zależy od mojej decyzji.Nie mogę się zdecydować :mysli::usmiech:

• 2 tygodnie później...
Napisano

Ja na wakacje lece wygrzewac sie do Turcji i to juz za 2 tygodnie. Nie moge sie doczekac :) A w sierpniu przylece do Polski! I bardzo sie z tego ciesze!

Napisano

Cóż, ja ogólnie jestem za górami. Długie wędrówki, spacery, pamiątki, te zielone drzewa, i, ach, zapach lasu i watr we włosach... ;3 po prostu raj. Co do pogody - żeby nie było za gorąco. Mi odpowiada tak ok. 20 stopni.

Ale czy pojadę... Cóż, z tym pewnie będzie kiepsko. Ostatecznie będę przez całe wakacje siedziała w domu, zapewne.

Napisano

A ja pojade w góry-oczywiscie Tatry. Zastanawiam sie tylko nad wyborem pensjonatu bo to jest dopiero sztuka.. Widziałem taki ładny w Gilczarowie Dolnym sami swoi. Chyba tam sie skusze.

Napisano

Heh czy mi się wydaje.....a może nie ,że ale ludzie z południa jadą na północ, a ludzie z północy na południe.A wchód i zachód i środkowa Polska -tego nie wiem:usmiech:

Napisano

Mieszkam w Świebodzinie, który leży w centrum woj. Lubuskiego. Zdecydowanie wolę góry...

A co do tego, że z północy jadą na południe, a z południa na północ... Cóż, na południu góry mają blisko, więc to normalne, że podczas wakacji chcą jechać zobaczyć coś, czego nie widzą na co dzień. To samo w drugą stronę : )

• 1 miesiąc temu...
  • 2 lata później...