yourarabella Napisano 19 Lutego 2016 Napisano 19 Lutego 2016 proszę o interpretację snu. śniło mi się że czesałam włosy patrząc w bardzo ładne lustro, włosy też miałam tak ładnie ułożone i dłuższe niż w rzeczywistości. w międzyczasie rozmawiałam z chłopakiem, po uczesaniu objął mnie lekko i pocałował w policzek. ogólnie sen miał taką miłą i przyjazną atmosferę, w przeciwieństwie do ostatnich które były mroczne i ciemne Cytuj
WerkaDe Napisano 27 Lutego 2016 Napisano 27 Lutego 2016 Patrząc w lustro, masz okazję zobaczyć siebie z innej perspektywy - ocenić, obejrzeć swoją postawę. Czesanie włosów może znaczyć, że próbujesz coś poprawić w swoim zachowaniu. Jeśli fryzura jest ładnie ułożona, może nie powinnaś próbować nic naprawiać, bo wszystko jest w największym porządku? Obecność obejmującego Cię chłopaka może być nagrodą, albo pragnieniem, by ktoś Cię docenił, lub nagrodził za starania. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi