Skocz do zawartości

czy wrocimy do siebie?

Meganos

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Rozstalam sie z Panem wiele lat temu, on teraz jest w innym zwiazku, ale wiem, ze nie jest w nim szczesliwy. Chcialabym sie dowiedziec jak sie zrealizuje moje oczekiwanie zebysmy do siebie wrocili? (w przeciagu roku)

krol monet, umiarkowanie, 2 pucharow

wydaje mi sie, ze jest szansa na powrot ale potrzeba bedzie na to czasu

Gość ThePhoenix
Napisano

Tu moze byc jakies spotkanie lub poprostu chec wyciagniecia reki ale bez szalu.

Napisano

Pan może trwać nadal w związku - król monet, umiarkowanie, czyli znajomosc nie ruszy do przodu

2 puch chociaż niezobowiązujące spotkania mogą być

• Moderator
Napisano

Król monet to facet stabilny, nieskory do zmian, umiarkowanie może wskazywać na związek ale w znaczeniu przyjaźni, bez seksu, a 2 pucharów to w istocie spotkanie (w tym kontekście)

myślę, że zostanie na stopie koleżeńskiej

Napisano

dzieki za odpowiedzi:) ja jednak czuje ze wyjdzie na moje i wrocimy do siebie wszystko jest kwestia czasu (umiarkowanie). a co do spotkania (2 pucharow) to faktycznie niedlugo sie zobaczymy bo na swieta przyjezdzam do rodziny wiec bedzie okazja zeby sie spotkac

Gość Euterpe
Napisano

król denarów reprezentuje zapewne tego pana, a jak wspomniano wyżej jest on stały w uczuciach. Dodatkowo ta karta informuje, że decyzja należy do niego.

Dalej też związku nie widzę.

Ale zwykła znajomość prędzej może wypalić.

Jaki obecnie macie kontakt? Rozmawiacie w ogóle ze sobą? Jeżeli nie, to skąd wiesz, że jest w związku - fb?

Napisano

on jest zonaty, kontakt mamy staly i z tego co mi mowil jakis czas temu dobrze sie tam u niego nie dzieje.

Napisano

Patrząc na karty nie widać powrotu do siebie, w sensie fizyczno-emocjonalnym, na stopie kochanków, partnerów w życiu.

Król Monet, to ów Pan, który wie czego chce i nie jest skory do zmian. To On decyduje- Twoje działania nie wpłyną szczególnie na niego.

Umiar, stanowi o tym że ta relacja nie posunie się przodu w zamierzonej przez Ciebie intencji. Bedą czasem spotkania, relacja koleżeńska. II kielichów, stanowi o tym że czas spotkań będzie miły, ale nie będzie prowadził do łóżka, czy zerwanie/zmiane wcześniejszych relacji.

Odpowiadając na Twoje pytanie pt. "czy wrócicie do siebie"- odpowiedź w kontekscie obustronnego związku uczuciowego- jest negatywna. Relacja rozwinie się w koleżeństwo.

Napisano

mysle podobnie jak Ty, szansa jest, mozecie sie do siebie zblizyć, ale to trochę potrwa.

• Moderator
Napisano

Karta Umiaru nigdy nie zwiastuje związku jako całokształtu relacji opartej na uczuciach i seksie. Umiar to karta takiego związku bez namiętności, związku przyjacielskiego, czyli de facto nie związku

Napisano

Może i jest jakaś chęć, ale myślę, ze Pan nie odejdzie dla Ciebie od żony... raczej taki miły przyjacielski kontakt,jakieś porady czy zwierzanie sie

Napisano
Rozstalam sie z Panem wiele lat temu, on teraz jest w innym zwiazku, ale wiem, ze nie jest w nim szczesliwy.

To, że ktoś jest nieszczęśliwy i przechodzi kryzys w związku, to nie znaczy, że zaraz wskoczy w kolejny związek.

Dla mnie tutaj też związku nie widać.

Tak jak większość wcześniej pisała - denarowy jest stabilny, umiarkowanie nie pokazuje żadnego ruchu, a 2 pucharów przy tych kartach to zwykłe spotkanie.